نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در چیدمان اشیا فرم! (کمک)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    مشکل در چیدمان اشیا فرم! (کمک)

    سلام!
    دوستان من توی فرمم یک dataGridView1 و statusStrip1 دارم.
    حالا می خواهم هنگام تغییر سایز فرم dataGridView1 هم همسایز فرم بشه (statusStrip1 که در حالت عادی هم سایز فرمه و با اون تغییر میکنه)

    حالا من این سورس رو نوشتم اما statusStrip1 میره زیره dataGridView. (چرا؟؟)

            private void E_Daramad_SizeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.Left = 0;
    //dataGridView1.Right = 0;
    dataGridView1.Width = this.Width;
    dataGridView1.Height = this.Height - statusStrip1.Height;
    }


    در ضمن معادلی برای کد غیر فعال شده ندارید چون کامپایلر خطا میده و زیرش خط میکشه!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: مشکل در چیدمان اشیا فرم! (کمک)

    دوست عزیز خاصیت dock مربوط به grid رو fill بگذارید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •