نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل ساده در ورود داده ها

  1. #1

    Thumbs down مشکل ساده در ورود داده ها

    با سلام

    دوستان برنامه زیر که باید a , b رو از فایل ورودی بگیره و ببیره تو خروجی یه مشکلی داره که تو فایل خروجی همواره عدد 1246816 چاپ میشه....مشکلش کجاست؟؟!!! ممنون
    #include<iostream.h>
    #include<fstream.h>
    int main()
    {
    int A;
    int B;
    int sum;
    ifstream vorodi;
    ofstream khoroji;
    vorodi.open("1.dat");
    khoroji.open("2.dat");

    vorodi>>a>>B ;
    sum= A+B ;
    khoroji<<sum;

    return 0 ;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: مشکل ساده در ورود داده ها

    با سلام.

    من کدت رو اجرا کردم و بدون هیچ مشکلی دو تا عددی که داخا فایل 1.dat بود رو باهم جمع زد.
    فقط در صورتی 1246816 رو چاپ میکنه که نتونه فایل 1.dat رو باز کنه.
    قبل از اجرای برنامه یه فایل با اسم 1.dat تو مسیری که برنامه اونجاست ایحاد کن و دوتا عدد رو واردش کن. عددا رو با اینتر از هم جدا کن.

  3. #3

    نقل قول: مشکل ساده در ورود داده ها

    ممنون دوست عزیز.....
    مشکل اینجا بود که کن فایل 1.دات رو با خروجی utf-8ذخیره کرده بودم که باید ansiمی شد....

    تشکر از شما

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •