نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل با ادیتور

  1. #1

    مشکل با ادیتور

    سلام
    من یه مشکل با ادیتور دارم
    این کد میزارم :
    <img src="images/12.jpg"> <img src="images/11.jpg">


    بعد از ذخیره به این تبدیل میشه :
    <img src="%5C%22images/12.jpg%5C%22"> <img src="%5C%22images/11.jpg%5C%22">


    در نتیجه هیچ عکسی هم نمایش نمیده
    روی لوکال درسته ، روی هاست مشکل پیش میاد
    مشکل کجاست ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    کدی رو که استفاده میکنید برای ذخیره در دیتابیس بزارید و اینکه این کدوم ادیتوره؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    تو دیتابیس ذخیره میشه
    اما یه تغییرات الکی هم خودش میده !
    روی لوکال بدون مشکل کار میکنه
    از این ادیتور استفاده می کنم :
    http://www.openwebware.com/

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    دوستان خیلی عجیبه
    مثلا نوشتم salam و وسطچین کردم
    ذخیره کردم و دوباره که آوردم اینطوری شده :

    <div style="\&quot;text-align:" center;\"="">salam</div>

    در صورتی که در localhost درسته

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    یه ادیتور دیگه هم استفاده کردم
    بازم مشکل داره
    روی لوکال درست کار میکنه
    روی وبسایت مشکل داره

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    متنی رو که از ادیتورت میگیری با دستور html_entity_decode تبدیلش کن به حالت اصلیش
    مثلا :

    $e = html_entity_decode('<div style="\&quot;text-align:" center;\"="">salam</div>')

    حالا $e رو بریز تو دیتابیس یا ازش استفاده کن

  7. #7

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    کلا ادیتور رو برداشتم
    این کد برای آپدیت نوشتم :
    if (isset($_POST['title'])){
    $pid=mysql_real_escape_string($_POST['thisID']);
    $title=mysql_real_escape_string($_POST['title']);
    $date=mysql_real_escape_string($_POST['date']);
    $category=mysql_real_escape_string($_POST['category']);
    $text=mysql_real_escape_string($_POST['text']);
    $e=html_entity_decode("$text");

    $sql=mysql_query("UPDATE mybanner SET title='$title',date='$date',category='$category',t ext='$e' WHERE id='$pid'");

    header("location: bannersend.php");
    exit();
    }


    این لینک رو دادم :
    <img src="/upload_images/2.jpg" />


    بعد از ویرایش این میشه :
    <img src=\"/upload_images/2.jpg\" />

  8. #8

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    sدوستان من کلا سایت رو اوکی کردم
    روی لوکال خیلی خوب کار میکنه
    اما روی هاست ( وب ) که آوردم به این مشکل برخوردم
    لطفا کمک کنید
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    هاستت چی هست ؟ لینوکس ؟

    اون نمایش اولی رو که توی پست یک نوشتی برای زمانی که فکر کنم یک اسپیس یا همون یک خط فاصله می افته و باید ببینی کجای کد نویسی ایراد داره.

    یه تست دیگه هم انجام بده . پست رو معمولی بنداز داخل یک متغیر و بهد ببین آیا دوباره همینه - یعنی اینطوری :

    $title=$_POST["title"];

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    آقا یه چیز دیگه که دقت نکرده بودم
    تابع mysql_real_escape_string رو اصلا می دونی واسه چی استفاده می کنی ؟

    تابع mysql_real_escape_string کوتیشن یا دابل‌کوتیشن‌ یا بک اسلش ها رو یک خط فاصله می زنه تا از خطر SQL Injection در امان باشه و طبق گفته پست بالایی مشکل شما هم همینه که مشکلت 100% حل می شه.


    موفق باشی داداش

  11. #11

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    خوب چیکار کنم درست بشه ؟
    mysql_real_escape_string رو پاک کنم ؟

    در حال حاضر فقط \ اضافه میکنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    خب داداش توی پست 9 بهت گفتم دیگه

  13. #13

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    ممنون عزیز
    پاکش کردم درست شد
    حالا یه توضیح کامل میدی در مورد mysql_real_escape_string ؟
    چه موقع ازش استفاده کنیم و چه موقع استفاده نکنیم ؟
    ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    توی پست 10 گفتم

  15. #15

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    سوال مهمتر :
    چرا روی Local کار میکنه
    اما روی وب کار نمیکنه ؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل با ادیتور

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    سوال مهمتر :
    چرا روی Local کار میکنه
    اما روی وب کار نمیکنه ؟
    کار کرد که برات یک خط فاصله می زد
    روی لوکال نرم افزار زمپ یک سری رو چشم پوشی می کنه ! اما اگه همون اول برنامه دستور ، گرفتن ارور رو بنویسی مطمئنا باید ارورش رو بگیره

    یه مثال ساده می گم تست کن :
    آدرس url سایت رو بزن مثلا Reza A.php و فایل رو در لوکال بیار بالا و می بینی که به همین صورت می زنه ولی همین فایل رو بنداز روی وب ، می بینی که به جای خط فاصله واست دری بری می زنه که اون دری بری زدنش بر اساس قانون خواصی هست.

    موفق باشی دوست من
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 02:36 صبح دلیل: کمک به دوست عزیز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •