نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

  1. #1

    بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    سلام
    من يه اسكريپت آپلود عكس خوب پيدا كردم ميخوام اول موقع آپلود يه عددي تصادفي مثل id به اسمش اضافه كنم و آدرس كاملش كه آپلود شده رو بدست بيارم و توي ديتابيس ذخيره كنم
    ممنون ميشم راهنمائي كنيد . لطفا با مثال
    مرسي

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    داداش نیازی به آی دی نداری - من ساعت و تاریخ زمانی که آپلود می شه رو چسبوندم به نام عکس و به نظرم اینطوری بهتره تا آی دی بهش بچسبه

    فایل تصویر به داخل پوشه upload هدایت می شه و $dir رو باید در بانک ذخیره کنی

    اینم کد :

                                     if(!empty($_FILES["pic"]['name']))
    {

    if( ($_FILES["pic"]["type"]=="image/gif") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/x-png") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/png") or ($_FILES["pic"]["type"]== "image/pjpeg") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/jpeg") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/jpg"))

    {

    $time = time();

    $name=strtolower( $_FILES['pic']['name']);

    $ext=$name[strlen($name)-3].$name[strlen($name)-2].$name[strlen($name)-1];

    $dir=$name."_".$time.".".$ext;

    if(!file_exists("./upload/".$dir))

    {
    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],"../upload/".$dir) or die ("Could not move_uploaded_file");

    $pic=true;
    }



    }
    else
    {
    echo"<meta http-equiv=\"content-Type\" content=\"text/html; charset=utf-8\"><script>alert(\"!! پسوند تصاویر قابل قبول نیست \")</script>";
    $dir='';
    $pic=false;
    }

    }

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    با اين كدي كه شما گذاشتين هيچ عكسي آپلود نميشه!!
    هيچ اروري هم نميده. ولي وقتي فولدر upload و چك ميكنم هيچ عكسي توش نيست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    سلام
    من يه اسكريپت آپلود عكس خوب پيدا كردم


    سلام

    چطوری فرد میتونه از هارد کامپیوترش عکس هایی رو آپلود کنه و در سرور ذخیره کنه. نمونه کد ان چطوری میشه. بر وری لوکال چون تو همون کامپیوتر عکسها وجود دارند مشکلی نیست اما بر روی سرور اصلی ، مسیر فایل چطوری برنامه نویسی میشود؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    91

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    مسیر رو از شاخه ای که فایل آپلودر قرار داره حساب کنید.

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط yakouza مشاهده تاپیک
    مسیر رو از شاخه ای که فایل آپلودر قرار داره حساب کنید.
    فايل آپلودر توي روت هست و فولدر هم كه upload كنارشه!
    ولي نميشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    با اين كدي كه شما گذاشتين هيچ عكسي آپلود نميشه!!
    هيچ اروري هم نميده. ولي وقتي فولدر upload و چك ميكنم هيچ عكسي توش نيست.
    آیا نام فایل رو به pic تغییر دادی ؟ خب داداش من همون اول یه شرطی گذاشتم که گفتم از فایل pic پر رود بیاد و عمل ذخیره سازی رو انجام بده در غیر این صورت هیچ اتفاقی پیش نمیاد و انگار که اصلا روی چیزی کلیک نکردی

     <input name="pic" type="file"    style="width:350px"/>

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    آیا نام فایل رو به pic تغییر دادی ؟ خب داداش من همون اول یه شرطی گذاشتم که گفتم از فایل pic پر رود بیاد و عمل ذخیره سازی رو انجام بده در غیر این صورت هیچ اتفاقی پیش نمیاد و انگار که اصلا روی چیزی کلیک نکردی

     <input name="pic" type="file"    style="width:350px"/>
    نام فيلد رو هم تغيير دادم ولي باز هم عكس به پوشه مورد نظر انتقال پيدا نميكنه و هيچ پيغامي هم نشون داده نميشه!!!

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    شما اين اسكريپتو امتحان كردين كه درست كار ميكنه يا نه؟؟
    من كه هر چي عكس آپلود ميكنم باهاش نه پيغام خطا با جاوا اسكريپتو نشون ميده نه عكس و آپلود ميكنه!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    لاین 19 کدی که به شما دادم ../upload/".$dir ===> .. (دو نقطه) یعنی برگرد به یک پوشه قبل و پوشه آپلود رو بخون ، شما این رو به یک نقطه تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه

    ./upload/".$dir

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    لاین 19 کدی که به شما دادم ../upload/".$dir ===> .. (دو نقطه) یعنی برگرد به یک پوشه قبل و پوشه آپلود رو بخون ، شما این رو به یک نقطه تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه

    ./upload/".$dir
    مرسي ولي مشكلم حل نشده هنوز
    من از اين كد استفاده ميكنم

    if(isset($_GET['submit'])){
    if(!empty($_FILES["pic"]['name'])){
    if( ($_FILES["pic"]["type"]=="image/gif") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/x-png") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/png") or ($_FILES["pic"]["type"]== "image/pjpeg") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/jpeg") or ($_FILES["pic"]["type"]=="image/jpg")){
    $time = time();
    $name=strtolower( $_FILES['pic']['name']);
    $ext=$name[strlen($name)-3].$name[strlen($name)-2].$name[strlen($name)-1];
    $dir=$name."_".$time.".".$ext;
    if(!file_exists("/uploads/".$dir)){
    move_uploaded_file($_FILES['pic']['tmp_name'],"/upload/".$dir) or die ("Could not move_uploaded_file");
    $pic=true;
    }
    }else{
    echo"<meta http-equiv=\"content-Type\" content=\"text/html; charset=utf-8\"><script>alert(\"!! پسوند تصاویر قابل قبول نیست \")</script>";
    $dir='';
    $pic=false;
    exit();
    }
    }

    عكس: <input name="pic" type="file" style="width:350px"/>

    راستي من روي لوكال تست ميكنم

  12. #12

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    شرط خط 8 رو بردار ببین کار میکنه؟

    اگه بدون شرط کار کرد اینجوری ببین کار میکنه

    if(!file_exists("uploads/".$dir))

  13. #13

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط khoda2006 مشاهده تاپیک
    شرط خط 8 رو بردار ببین کار میکنه؟

    اگه بدون شرط کار کرد اینجوری ببین کار میکنه

    if(!file_exists("uploads/".$dir))
    نميشه
    شما اين اسكريپتو خودتون روي لوكال امتحان كردين كه ببينين كار ميكنه يا نه؟!
    اسكريپت ديگه اي سراغ ندارين كه بشه باهاش عكس و آپلود كرد بعد آدرسشو فرستاد تو ديتابيس؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    بله داداش

    تست شده هست ، وگرنه برای شما این کد رو نمی ذاشتم !!!!!

    دوست خوبم ، ببین شما اون get رو بردار و اول مشکل آپلود کردنت رو حل کن و سپس بند و مخلفات رو بهش اضافه کن . نوبت به نوبت - شما وقتی هنوز جوابی رو نگرفتید چطور همون اول واسش شرط گذاشتید !!!!!


    مطمئن باشید مشکلتون رو آدرس دهی هست ! لاین 8 و 9 آدرس دهی ها باید یکی باشه . یا اصلا کلی آدرس دهی کن ببین جواب می گیری ؟
    http://localhost/foolder/upload/

  15. #15

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    سلام من بعد از همون if اول یه echo گذاشتم ببینم از این رد می شه که نشد!!!!!!!! اسم هم همون که خودت گذاشتی انتخاب کردم اصلا همون کد خودت.
    بعدشم با یه دکمه به فایل پی اچ پی وصل میشه کلا از همون اول رد نمیشه و اگه برداریش بعدیش میکه فایل بی فابل .
    منظورم اینکه اینگار نمی دونه چیزی بهش اضافه شده!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    اکشن فورمت رو چی گذاشتی ؟ اسم صفحه ات چیه ؟

  17. #17

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    up.php مگه مشکلی داره؟
    می شناسه. یعنی اگه ارور داشته باشه خبر می ده اما توی کد شما وقتی اولین if خرابه(شرطش برقرار نیست) روی همه کد ها می پره و بدون ارور و بدون هیچ کاری برنامه تموم میشه
    من هر جا این کد بود $_FILES بیشنتر به مشکل خوردم.
    در ضمن اگه if اول رو حذف کنی خد دوم میگه پسنوند درست نیست که یعنی کلا خالیه انگار!!!!!!!!!!!!
    چون نمی فهمه که عکسی اومده با این پسوند

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    تو که مارو کشتی

    نقل قول نوشته شده توسط sobhangh مشاهده تاپیک
    up.php مگه مشکلی داره؟
    می شناسه. یعنی اگه ارور داشته باشه خبر می ده اما توی کد شما وقتی اولین if خرابه(شرطش برقرار نیست) روی همه کد ها می پره و بدون ارور و بدون هیچ کاری برنامه تموم میشه
    من هر جا این کد بود $_FILES بیشنتر به مشکل خوردم.
    در ضمن اگه if اول رو حذف کنی خد دوم میگه پسنوند درست نیست که یعنی کلا خالیه انگار!!!!!!!!!!!!
    چون نمی فهمه که عکسی اومده با این پسوند

    داداش منظور من رو نگرفتی .

    می گم این دکمه ای گذاشتی برای ارسال ، آیا داخل فرم هست ؟ آیا فرمت رو به این صفحه ای که گفتی ارسال کردی ؟

    ببین اینطوری توی تگ بادی

    <form action="up.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1" id="form1">
    <input type="file" name="file" />
    <input type="submit" name="Submit" value="Submit" />
    </form>

    و بعد اون دستوراتی که بهت دادم رو در اول صفحه بذار قبل تمامی کدهات .


    اگه تونستی درستش کنی که هیچ و اگر نتونستی فایلت رو اینجا قرار بده تا واست ردیفش کنم

  19. #19

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    سلام اقا دستت درد نکنه من قبلا این رو نمی نوشتمenctype="multipart/form-data"
    درست شد خیلی نیاز داشتم.
    بابا من کلی pdfخوندم و کلی فیلم دیدم اما هیچی بهم یاد ندادن همش اینکه چطور متغیر تعریف کنی!!!!!!
    آقا اگه چند تا مثال خوب داری برام پست کن.
    کلا کار با تصاویر و کار های گرافیکی باشه که هیچی بلد نیستم. (و البته هر چیزی که دوست دارید)
    البته اگه وقت دارید.
    راستی همینجا چطور بررسی کنم که عکس از یه حدی بزرگ تر نباشه و از یه حجمی بیشتر نباشه؟ چون من این رو برای آواتار می خواستم.
    راستی یه نکته من این آدرس رو نوشتم:C:\upload اما اون اومد همینجوری تو c ریخت و به پوشه کاری نداشت. دلیلش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sobhangh : جمعه 26 فروردین 1390 در 20:50 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    این رو خودم نوشتم و حجم فایل یا تصویر رو برات می زنه و فقط کافیه $Size رو در همراه با نام عکس در بانک ذخیره کنی و دیگه نیازی نیست دستی حجم وارد کنی !!!!!

        $size = $HTTP_POST_FILES['file']['size'];

    if ($size>999999){
    $theDiv = $size / 1000000;
    $size = round($theDiv, 1)." مگابایت";
    } else {
    $theDiv = $size / 1000;
    $size = round($theDiv, 1)." کیلوبایت";
    }


    اون نوع آدرس دهی که شما گفتید اشتباهه !!!!!!!!!!!!
    1 : برای اینکه آدرس دهی کنی و بریزی داخل یک پوشه باید تهش رو ببندی !!!! /upload/ اینطوری

    2 : آیا توی هاست شما درایو C داری - همیشه توی وب سرورت ذخیره کن

    3 : آدرس دهی رو با / انجام بده

  21. #21

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    خوب من action فرمم خاليه ولي هنوز هيچ عكسي ذخيره نميشه!!!
    encrypte هم توي فرمم گذاشتم ولي كار نميكنه

    <form name="agahi" method="GET" action="" enctype="multipart/form-data">

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    با این می تونی عکسی که آپلود کردی رو پاک کنی :

    $pic=$row['pic'];
    unlink("../upload/".$pic);

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    خوب من action فرمم خاليه ولي هنوز هيچ عكسي ذخيره نميشه!!!
    encrypte هم توي فرمم گذاشتم ولي كار نميكنه

    <form name="agahi" method="GET" action="" enctype="multipart/form-data">

    عزیز باید به صورت post ارسال کنی به صفحه ای که کدت در اولش وجود داره !!! پست های قبلی رو بخون .

    <form name="agahi" method="post" action="نام فایل" enctype="multipart/form-data">

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    تغییر سایز :


    function thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype){
    $image = $img ;
    $imagebasename="thumb".$imagebasename;
    $width = $size[0];
    $height = $size[1];
    $image_dir = "images/uploaded/product";
    $newwidth = 130 ;
    $newheight = 90 ;
    if($filetype == 'image/pjpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    else if($filetype == 'image/gif' ) $src = imagecreatefromgif($image);
    else if($filetype == 'image/jpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    $im = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
    imagecopyresampled($im,$src,0,0,0,0,$newwidth,$new height,$width,$height);
    imagejpeg($im, "../$image_dir/thumb/$imagebasename");
    imagedestroy($im);}


    برای تغییر سایز هم توی انجمن سرچ کن

    این یک نمونه خوب :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B9%DA%A9%D8%B3

    و اینم چند نمونه دیگه

    http://snipplr.com/view/27/resize-image/

    http://www.phptoys.com/e107_plugins/...php?content.46

    http://www.white-hat-web-design.co.u...e-resizing.php

    فکر می کنم کافی باشه

    موفق باشید دوستان
    شب خوش

  25. #25

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    تغییر سایز :


    function thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype){
    $image = $img ;
    $imagebasename="thumb".$imagebasename;
    $width = $size[0];
    $height = $size[1];
    $image_dir = "images/uploaded/product";
    $newwidth = 130 ;
    $newheight = 90 ;
    if($filetype == 'image/pjpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    else if($filetype == 'image/gif' ) $src = imagecreatefromgif($image);
    else if($filetype == 'image/jpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    $im = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
    imagecopyresampled($im,$src,0,0,0,0,$newwidth,$new height,$width,$height);
    imagejpeg($im, "../$image_dir/thumb/$imagebasename");
    imagedestroy($im);}


    برای تغییر سایز هم توی انجمن سرچ کن

    این یک نمونه خوب :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B9%DA%A9%D8%B3

    و اینم چند نمونه دیگه

    http://snipplr.com/view/27/resize-image/

    http://www.phptoys.com/e107_plugins/...php?content.46

    http://www.white-hat-web-design.co.u...e-resizing.php

    فکر می کنم کافی باشه

    موفق باشید دوستان
    شب خوش
    اين كد و من استفاده كردم ولي ارور ميده
    يكم تغييرش دادم اين شكلي شده

    function thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype){
    if(!empty($img)){
    $image = $img ;
    }else{$image = 'upload/imgads/No-Image-Available.gif';
    }
    $imagebasename="thumb".$imagebasename;
    $width = $size[0];
    $height = $size[1];
    $image_dir = "/upload/imgads";
    $newwidth = 130 ;
    $newheight = 90 ;
    if($filetype == 'image/pjpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    else if($filetype == 'image/gif' ) $src = imagecreatefromgif($image);
    else if($filetype == 'image/jpeg' ) $src = imagecreatefromjpeg($image);
    $im = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
    imagecopyresampled($im,$src,0,0,0,0,$newwidth,$new height,$width,$height);
    imagejpeg($im, "$image_dir/thumb/$imagebasename");
    imagedestroy($im);}

    وقتي $src رو توي برنامم echo ميكنم اين ارور و ميده
    arning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/upload/imgads/thumb/thumb1304243490' for writing: No such file or directory in /hom

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقطه رو در نظر بگیر همیشه .

    اگه فولدر توی پوشه قبل قرار داره باید از دونقطه .. استفاده کنی و اگر در همون قسمت هست باید از تک نقطه . استفاده کنی. این قسمت رو یه کم دقت کن و ببین با این کار مشکلت حل می شه

    $image_dir = "./upload/imgads";


    روی آدرس دهی ها بیشتر دقت کن و احتمال زیاد مشکلت از همین جاهاست

  27. #27

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    مرسي درست شد . همون آدرس دهي اشتباه بود.
    ولي الان با اينكه هيچ اروري نميده هيچ عكسي هم چاپ نميكنه.
    من اينطوري ازش خروجي گرفتم هيچي نمايش نميده .

    <?php
    thumbnail($src)
    ?>

    ميشه بهم بگين چيكار بايد بكنم؟
    يه سئوال ديگه هم داشتم . توي همين فانكشن من يه شرط اضافه كردم اگه ديده باشين كه اگر $img خالي بود آدرس عكس پيش فرض و نمايش بده ولي اون هم درست كار نميكنه !؟؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    مرسي درست شد . همون آدرس دهي اشتباه بود.
    ولي الان با اينكه هيچ اروري نميده هيچ عكسي هم چاپ نميكنه.
    من اينطوري ازش خروجي گرفتم هيچي نمايش نميده .

    <?php
    thumbnail($src)
    ?>

    ميشه بهم بگين چيكار بايد بكنم؟
    يه سئوال ديگه هم داشتم . توي همين فانكشن من يه شرط اضافه كردم اگه ديده باشين كه اگر $img خالي بود آدرس عكس پيش فرض و نمايش بده ولي اون هم درست كار نميكنه !؟؟

    شما همراه فانکشن این چیزا رو فرستادی $src از کجا اومده ؟

    function thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype)


    باید بیشتر توضیح بدی . آیا تصویرت تغییری می کنه ؟ اصلا هیچ عملی رخ می ده ؟

  29. #29

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    شما همراه فانکشن این چیزا رو فرستادی $src از کجا اومده ؟

    function thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype)


    باید بیشتر توضیح بدی . آیا تصویرت تغییری می کنه ؟ اصلا هیچ عملی رخ می ده ؟
    والا $src و كه شما تو اسكريپت ازش استفاده كرده بودي به نظرم اومد بعد از thumb كردن ميريخت توي $src بخاطر همين هم من اين متغير و پرينت كردم!!
    براي اين تابع هم پارامتر ها رو اينجوري تعريف كردم
    $img همون آدرس عكسه كه از ديتابيس خونده ميشه كه اينم خود شما زحمت كشيدين اسكريپتشو

    $img = $rows[3];
    $size = array(100, 100);
    $imagebasename = time();
    $filetype = 'image/jpeg';
    thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype);

    اصلا هيچ چيزي توي خروجي چاپ نميشه
    خروجي كلا سفيده

  30. #30

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    والا $src و كه شما تو اسكريپت ازش استفاده كرده بودي به نظرم اومد بعد از thumb كردن ميريخت توي $src بخاطر همين هم من اين متغير و پرينت كردم!!
    براي اين تابع هم پارامتر ها رو اينجوري تعريف كردم
    $img همون آدرس عكسه كه از ديتابيس خونده ميشه كه اينم خود شما زحمت كشيدين اسكريپتشو

    $img = $rows[3];
    $size = array(100, 100);
    $imagebasename = time();
    $filetype = 'image/jpeg';
    thumbnail($img,$size,$imagebasename,$filetype);

    اصلا هيچ چيزي توي خروجي چاپ نميشه
    خروجي كلا سفيده
    چجوري بايد از اين تابع خروجي بگيرم
    يكي بگه توروخدا كارم گيره.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عكس آپلود شده

    شرمنده چند روزی نبودم - مشکلتون حل شده ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •