نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اختلاف زمان

  1. #1

    اختلاف زمان

    سلام دوستان
    من می خوام تو برنامه ام اختلاف دو زمان را حساب کنم و توی table ام دو تا فیلد دارم به نام ساعت ورود و ساعت خروج و یه فیلد دیگه که اختلاف این ساعتها رو حساب کنه و توش قرار بده ولی نمی دونم چجوری کوئری بنویسم اگه میشه راهنمائیم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله مجتبی کجوری : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 09:42 صبح

  2. #2

    نقل قول: اختلاف زمان

    کسی نیست کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: اختلاف زمان

    بدست آوردن اختلاف 2 تا زمان:
                DateTime dt = new DateTime();
    dt = DateTime.Now.Date;
    DateTime dt2=new DateTime ();
    dt2 = dt.AddDays(20);

    MessageBox.Show((dt - dt2).ToString());

  4. #4

    نقل قول: اختلاف زمان

    اگر در سطح دیتابیس میخواید این کار رو انجام بدید میتونید از تابع DateDiff استفاده کنید. به مثال زیر توجه کنید
    Select
    StartDate,
    EndDate,
    Cast(DateDiff(minute, StartDate, EndDate) / 60 as varchar) + ':' +
    Cast(DateDiff(minute, StartDate, EndDate) % 60 as varchar)
    From TableName

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •