نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با فایل تکست

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران-محله نارمک
    پست
    12

    کار با فایل تکست

    سلام به نوع دوستان!!
    یه فایل تکست چند خطی دارم، که هر خط آن مثل خط زیر است:

    X11.411 Y-388.727 U-6.793 V0

    و میخواهیم علاوه بر تبدیل U و V به A و B (که تا اینجاش مشکلی نیست)، محاسباتی را بر روی اعداد مقابل U و V انجام دهیم(به طوریکه طول عدد حاصل را نمیدانیم کمتر از طول ارقام حال حاضر می شود یا بیشتر) و در نهایت مقابل A و B نوشته شود.

    میدونید دوستون دارم، نیاز به گفتن نیست(مخصوصا آقایان شامحمدی، موسوی و...!)

  2. #2

    نقل قول: کار با فایل تکست

    میدونید دوستون دارم، نیاز به گفتن نیست(مخصوصا آقایان شامحمدی، موسوی و...!)
    ممنون لطف دارید

    از این روش استفاده کن.
    روش ابتکاریه ولی خب خوب کار می کنه.
    البته فکر می کنم روش های دیگه ای هم شاید مثلا با استفاده از RegEx وجود داشته باشه.

    Dim a As String = "X11.411 Y-388.727 U-6.793 V0"
    Dim result As String
    Dim UPlace As Byte = a.IndexOf("U")
    For Each C As Char In a.Substring(UPlace)
    If IsNumeric(C) Or C = "." Then
    result &= C
    ElseIf C = "V" Then
    Exit For
    End If

    Next

    MsgBox(result)

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران-محله نارمک
    پست
    12

    نقل قول: کار با فایل تکست

    ممنونم گلم

    ولی کانکت انجام دادی؟......result &=c

    بعد اومدید با V جابجا کردید، یه توضیح کوچیک منو مهمون میکنی؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •