نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: validate کردن در php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    validate کردن در php

    سلام
    سوالم شاید خیلی مبتدیانه باشه . امامن میخوام یه سری textbox رو validate کنم . به این معنی که وقتی کاربر روی submit کلیک کرد اگر اطلاعات وارد شده در textbox ها مورد تایید نبودند اطلاعات رو به سرور ارسال نکنه و در واقع هیچ عملی انجام نده . من ارزیابی رو میتونم کاملا با جاوا اسکریپت انجام بدم اما با کلیک روی submit اطلاعات ارسال میشه به سرور . دوستان نظری ندارند ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    نقل قول: validate کردن در php

    راستش با php بلد نیستم ولی می تونین با جاوا اسکریپت بنویسین و اطلاعات هم به سرور فرستاده نشه.
    اگه تو فرم بنویسین:

    onsubmit="return funForm()

    و توی تابع مقدار باکس مربوط به فرم مورد نطظرتون رو چک کنین و اگه معتبر نبود یه false برگردونه و یه alert هم چاپ کنه. این جوری اگه معتبر نبود اطلاعات ارسال نمی شه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: validate کردن در php

    ممنونم . نبود یعنی ؟ همین راهشه ؟ این روش متاسفانه پاسخگو نبود

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    46

    نقل قول: validate کردن در php

    سلام
    به هردو روش میشه ورودی ها رو کنترل کرد.
    1- جاوا اسکریپت
    2- پی اچ پی

    از کدوم روش میخوای استفاده کنی؟ بگو تا توضیح بدم.

  5. #5

    نقل قول: validate کردن در php

    تو پست مقایسه عملی پی اچ پی و ای اس پی دوست خوبمون آقای MMSHFE
    یک کلاس گذاشتعن و بعدش میتونی از سایت phpclass استفاده کنی حتما سر بزن

  6. #6

    نقل قول: validate کردن در php

    تو جاوا اسکریپت باید بنویسی وقتی فرم خواست submit شه اگر اطلاعات درست نبود return false کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •