نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: validator فارسی

  1. #1

    validator فارسی

    سلام دوستان
    من میخوام روی textbox هام حروف فارسی را کنترل کنم ، برای حروف انگلیسی کد زیر را پیدا کردم که فقط اجازه نوشتن حروف انگلیسی را می دهد .

    System.Text.RegularExpressions.Regex.IsMatch(Mem_N ame.Text, @"^[a-zA-Z]+$")



    برای حروف فارسی باید چه کدی را بزنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: validator فارسی

    با سلام.

    کدهای زیر رو برات نوشتم ببین به کارت میاد :




    Char[] PersianChar = new Char[]
    {' ','ش', 'س', 'ی', 'ب', 'چ','ج' ,'ح' ,'خ' ,'ه' ,'ع' ,
    'غ' ,'ف' ,'ق' ,'ث' ,'ص' ,'ض' ,'ل' ,'ا' ,'ت' ,'آ' ,'ن' ,'م' ,
    'ک' ,'گ' ,'ظ' ,'ط' , 'ز','ر' ,'ذ' ,'د' ,'ئ' ,'و'};

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    this.CheckChar();
    if (this.PersianChar.Contains(e.KeyChar))
    {
    e.Handled = false;
    }
    else
    {
    e.Handled = true;
    }
    }
    private void CheckChar()
    {
    foreach (Char chr in Clipboard.GetText())
    {
    if (!this.PersianChar.Contains(chr))
    {
    Clipboard.Clear();
    }
    }
    }

    private void textBox1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.CheckChar();
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: validator فارسی

    دوست عزیز راستش من میخوام کاربر بتونه حروف انگلیسی رو وارد کنه اما من بتونم تشخیص بدم.

    همون کدی که واسه حروف لاتین دیدید واسه عربی هم نوشتن اما هرچی میگردم اون کد رو پیدا نمیکنم.

    کدی که شما نوشتید هم به کارم میاد اما اگه کلمه ایی رو نوشتم و خواستم پاکش کنم با back space و delete نمیشه پاکش کرد و فقط اگه کرسر کیبورد رو به اول کلمه بیارم میشه اون رو با delete پاک کرد.

  4. #4

    نقل قول: validator فارسی

    به شرط چک کردن اونا رو هم اضافه کن ، اینجوری :

    && Convert.ToInt32(e.KeyChar) == Convert.ToInt32(Keys.Back)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •