نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: ایجاد فرم غیرهندسی

  1. #1

    ایجاد فرم غیرهندسی

    سلام بچه ها!

    من می خوام یک فرم غیرهندسی دلخواه ایجاد کنم. از کتاب که خوندم چیزی متوجه نشدم. اگه بلد هستید، میشه نحوه ایجادش رو کامل برام توضیح بدید.

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    غیر هندسی رو نمیفهمم ، شاید منظورت فرم به هر شکلی باشه ؟

    میشه هر عکسی رو به عنوان فرم انتخاب کرد .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Wink نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    بفرمایید ولی تشکر فراموش نشه!
    zarrinmarket.com/uploads/CustomForm.rar

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    ویژوال استادیوی من 2008 مال شما انگار 2010! نمی تونه بازش کنه! میشه تو 2008 مثال بزنید.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط azaditafakor مشاهده تاپیک
    غیر هندسی رو نمیفهمم ، شاید منظورت فرم به هر شکلی باشه ؟

    میشه هر عکسی رو به عنوان فرم انتخاب کرد .
    بله. فرم به شکل دلخواه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    یه روش هم هست که از Skin ها هست که معمولا توصیه نمیشه چون سرعت رو کم میکنه ولی به شکل دلخواه نمیشه(البته بعضی هاشم خیلی قشنگ میشه).

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    توی کتاب من از مشخصه Region استفاده کرده و متاسفانه انقدر گنگ توضیح داده که نمی شه فهمید چی می گه!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    روشی که haghft گفتن براتون خوب نیست؟!

  9. #9

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    ویژوال من sln اونو باز نمی کنه چون ورژن ویژوال من پایین تره.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    کاری که ایشون انجام دادن اینه:

    BackGraound فرمشون یه عکس گذاشتن , تنظیمات فرمشون رو تغییر دادن تا فقط عکس دیده بشه،که در نهایت فرمشون به این صورت دیده میشود:
    untitled.jpg

  11. #11

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    با تشکر از همگیمیشه بگین چه تنظیماتی انجام دادن تا فقط عکس دیده بشه.
    در ضمن با چه نرم افزاری و چه جوری میشه یه عکس مانند همون طراحی کرد که در قسمت خالی آن تصویر زمینه را نشان دهد؟

  12. #12

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    ساده ترین راه همین Background هستش.

    هر عکسی میتونه این کار رو انجام بده ولی اغلب از gif و png برای اینکار استفاده میشه که بتونن بدون پشت زمینه باشن ،
    مهم تعیین رنگ TransparencyKey هستش.

    و تنها نیاز این فرمها حرکت کردن اونهاست که با چند خط کد ساده حل میشه .
    آخرین ویرایش به وسیله azaditafakor : جمعه 19 فروردین 1390 در 16:56 عصر

  13. #13

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    میشه لطفا دوستان کد و نحوه ایجادش رو توضیح بدن.

  14. #14

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    این قسمت ها در form properties

    1- یه فایل png رو که فضای خالی هم داشته باشه رو برای خصوصیت : BackgroundImage انتخاب کنید .
    2- BackColor و TransparencyKey هر دو رو برای مثال روی رنگ سفید بزارید .
    3- FormBorderStyle رو هم روی none.

  15. #15

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    حرکت دادن فرم :

            int px, py;

    private void FrmLogin_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    px = e.X;
    py = e.Y;
    }

    private void FrmLogin_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (MouseButtons == MouseButtons.Left)
    {
    Left = e.X + Left - px;
    Top = e.Y + Top - py;
    }
    }

  16. #16

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط azaditafakor مشاهده تاپیک
    این قسمت ها در form properties

    1- یه فایل png رو که فضای خالی هم داشته باشه رو برای خصوصیت : BackgroundImage انتخاب کنید .
    2- BackColor و TransparencyKey هر دو رو برای مثال روی رنگ سفید بزارید .
    3- FormBorderStyle رو هم روی none.
    خیلی خیلی سپاس گزارم!
    یک سوال دوست عزیز: این روش تاثیری روی سرعت اجرای برنامه و میزان اشغالی حافظه در مقایسه با فرمهای معمولی دارد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    آقاى كوبونتو از من تشكر نكردى ازت دلخورم.در ضمن اگه گرافيكى ميخاى كار كنى دوست عزيز از wpf استفاده كن و winform رو بزار كنار چون همونطور كه خودت گفتى كارو سنگين ميكنه!

  18. #18

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    آقاى كوبونتو از من تشكر نكردى ازت دلخورم.در ضمن اگه گرافيكى ميخاى كار كنى دوست عزيز از wpf استفاده كن و winform رو بزار كنار چون همونطور كه خودت گفتى كارو سنگين ميكنه!
    سلام دوست عزیز! از دست من دلخور نشید لطفا. چون متاسفانه همونطور که گفتم نتونستم فایل شما رو اجرا بگیرم والا هیچ دلیلی نداره که تشکر نکنم دوست من.

    باز هم سپاس

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    شما فايل پروژه را ميتونستيد باز كنيد

  20. #20

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط Kubuntu مشاهده تاپیک
    خیلی خیلی سپاس گزارم!
    یک سوال دوست عزیز: این روش تاثیری روی سرعت اجرای برنامه و میزان اشغالی حافظه در مقایسه با فرمهای معمولی دارد؟
    بله تو قرار دادن ، کشیدن ، جابجایی و .... تک تک اشیاء فرم تاثیر داره .

  21. #21

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط azaditafakor مشاهده تاپیک
    این قسمت ها در form properties

    1- یه فایل png رو که فضای خالی هم داشته باشه رو برای خصوصیت : BackgroundImage انتخاب کنید .
    2- BackColor و TransparencyKey هر دو رو برای مثال روی رنگ سفید بزارید .
    3- FormBorderStyle رو هم روی none.
    از همون عکس این مثال استفاده کردم و کارهای گفته شده رو هم انجام دادم ولی فقط حاشیه ی فرم حذف شد و رنگ زمینه هم سفید شد نه بی رنگ.

  22. #22

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    عکس رو بذارید

  23. #23

    نقل قول: ایجاد فرم غیرهندسی

    نقل قول نوشته شده توسط haghft مشاهده تاپیک
    شما فايل پروژه را ميتونستيد باز كنيد
    پس میشه لطفا توضیح بدید که چیکار کنم تا برنامه 2010 روی ویژوال 2008 اجرا بشه؟

    لطفا پاسخ خود را در تاپیک زیر بیان کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%84-2008%D8%9F

    سپاس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •