نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه يه مقدار داده بين viewهاي مختلف منتقل ميشود؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    چگونه يه مقدار داده بين viewهاي مختلف منتقل ميشود؟

    با سلام

    من يك فرمي دارم كه شامل يك ليستي از اطلاعات ميباشد.وقتي كاربر روي يكي از اين سطرها كليك ميكند يك فرمي باز مي شود.حالا ميخواهم مقدار ايميل سطري كه انتخاب ميشود با زدن كليك كاربر در view دوم نمايش داده شودكه هركدام از اينها از جدولهاي متفاوتي استفاده ميكنند،در نحوه پاس كردن داده مشكل دارم
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
    با تشكر قبلي از تمام كسانيكه به اين تاپيك جواب ميدن.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    نقل قول: چگونه يه مقدار داده بين viewهاي مختلف منتقل ميشود؟

    واقعا کسی جوابشو نمیدونه!من عجله دام.

  3. #3

    نقل قول: چگونه يه مقدار داده بين viewهاي مختلف منتقل ميشود؟

    سلام
    فریمورک های وب که مبتنی بر MVC هستن یه امکانی برای این کار فراهم دیدن که تو ASP.Net MVC بهش TempData میگن


    برای دیدن مثال میتونید اینجا رو نگاه کنید

  4. #4

    نقل قول: چگونه يه مقدار داده بين viewهاي مختلف منتقل ميشود؟

    مقادیر یا پارامترهای مورد نیاز برای اجرای یک متد در کنترلر با استفاده از url routing به متد به صورت خودکار پاس داده می شوند مثلا
    من متدی در کنترلر دارم که لیست تمامی فیلمها را نشان می دهد که به این شکل خواهد بود:
            public ActionResult Index()
    {
    ViewBag.Message = "List of all available Movies";
    var model = _db.Movie.ToList();

    return View(model);
    }


    سپس در view با استفاده از model پاس داده شده تمامی فیلمها به شکل دلخواه نمایش داده می شود.
    حالا می خوام یه رکورد فیلم رو با جزئییات کامل ببینم که متد اون در کنترلر به شکل زیر خواهد بود :
            public ActionResult Details(int id)
    {
    var movie = _db.Movie.Single(a => a.Id == id);
    return View(movie);
    }


    پارامتر id با توجه به هلپر ActionLink به این متد یعنی Details ارسال می شود:
    @Html.ActionLink("Details", "Details", new { id=movie.Id })


    و به همین ترتیب با استفاده از مدل ارسال شده به View که شامل فیلم مورد نظر می باشد آن را با کمک html helper ها به کاربر نمایش می دهیم.
    روش MVC به این شکل می باشد اما امکان استفاده از Querystring و Session نیز وجود دارد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •