نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

  1. #1

    بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

    با سلام
    من می خوام فولدر اکسپلورر ویندوز رو بنویسم ولی نمی دونم چه جوری آیکن فایل ها و پوشه ها، همون جوری که توی ویندوز هست بدست بیارم .
    این مطلب رو جستجو کردم ولی نتونستم کد دات نت رو گیر بیارم
    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه، چطوری میتونم درایوی که ویندوز روی اون نصبه رو بدست بیارم ( ویندوزی که بالا اومده)
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

    سلام
    در مورد سوال اولتون اطلاعات خاصی ندارم ولی در مورد دومی
    شما براحتی میتونین از environmentvariable استفاده کنین و اطلاعات خوبی راجع به اینطور مسائل بدست بیارین
    و هم میتونین از wmi استفاده کنین که پیشنهاد نمیکنم

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

    کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

    آیکون پوشه رو دقیقا نمی دونم ولی از کد زیر می تونی برای بدست آوردن Icon یک فایل استفاده کنی.

    pictureBox1.Image = Icon.ExtractAssociatedIcon(@"D:\Bitmaps\03000000.p ng").ToBitmap();

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: بدست آوردن آیکن فایل ها و فولدر ها در دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط S30S60 مشاهده تاپیک
    آیکون پوشه رو دقیقا نمی دونم ولی از کد زیر می تونی برای بدست آوردن Icon یک فایل استفاده کنی.

    pictureBox1.Image = Icon.ExtractAssociatedIcon(@"D:\Bitmaps\03000000.p ng").ToBitmap();
    این کد به چیز خاصی نیاز نداره؟؟
    تست کردید، کار می کنه؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •