نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با ارسال نوع datetime

  1. #1

    مشکل با ارسال نوع datetime

    سلام
    من میخوام تاریخ امروز رو بصورت Datetime به بانک بفرستم تا بتونم در موقع کوئری تاریخ ها رو مقایسه کنم.
    مشکلم سر دستور insert هستش...وقتی که Datetime.now رو میفرستم خطا syntax میده.

    احتمالا مشکل از ق.ظ و ب.ظ که آخر تاریخ میخوره...
    چون مثلا وقتی تاریخ به این صورت میره : 2011/11/04 03:27:31 ب.ظ
    خطا دستوری near 03 میده که احتمالا باید ب.ظ و یا ق.ظ باشه
    امکانش هست که من بتونم ب.ظ و یا ق.ظ رو به pm یا am تبدیل کنم؟
    و یا اینکه کاری کنم که بانک این مقدار رو قبول کنه.

    این دستور insert
     

    string ins = "insert into factor (id,date,price)";
    ins += "values ({0},{1},{2})";
    ins = string.Format(ins, id, date, price);

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    دوست عزیز فیلد تاریخ و ساعت را از چه نوعی تعریف کرده ای؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    از نوع datetime

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    دوست عزیز نوعش را به var char تغییر بده همچنین طولشم تغییر بده زیاد ترش کن مثلا 40
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    اینجوری بازم نوعش Datetime باقی میمونه مگه؟
    چون میخوام که موقع جستجو تاریخ رو مقایسه کنم مثلا
    select * from table where date>2011/01/01


    امکانش هست؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    اصلا میشه تاریخ ها رو به این صورت در Sql مقایسه کرد؟
    چون تو C#‎ که از کلاس parse استفاده میکنیم

  7. #7

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    دوست عزیز اره میشه فقط بجا مساوی باید از دستور like استفاده کنی
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    سلام.
    چرا وقتی بلد نیستید کار رو خرابتر میکنید؟
    نه دوست عزیز.کاری که شما اول کردی تقریباً درست بوده.
    فقط باید از پارامتر ها استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با ارسال نوع datetime

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    چرا وقتی بلد نیستید کار رو خرابتر میکنید؟
    حرف خوبیه

    شما هیچ مشکلی با ثبت DateTime نداری
    تو DataBase فیلد رو Datetime تعریف کن و بصورت پارامتری تاریخ رو بفرست


    DateTime dt = DateTime.Now;


    cmd.Parameters.AddWithValue("@date", dt.ToString());

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •