نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فارسی نویسی به صورت اتوماتیک در TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    فارسی نویسی به صورت اتوماتیک در TextBox

    سلام
    چطور میشه کاری کرد که توی بعضی Text Box ها که لازمه خود به خود زبان سیستم فارسی بشه و توی بعضی Text Box ها هم زبان سیستم انگلیسی بشه

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: فارسی نویسی به صورت اتوماتیک در TextBox




    Application.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.GetCultureInfo("fa-ir"));




  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: فارسی نویسی به صورت اتوماتیک در TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک



    Application.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.GetCultureInfo("fa-ir"));


    سلام
    این کد مکان نما رو هم به سمت راست منتقل میکنه برای فارسی نویسی؟
    یا برای انگلیسی به سمت چپ؟

  4. #4

    نقل قول: فارسی نویسی به صورت اتوماتیک در TextBox

    میتونم این پیشنهاد رو بدم
    تو textBoxهایی که داری اونهایی که باید فارسی باشن RightToLeft رو Yes کن و انگلیسی ها رو No
    حالا با کد پایین که نوشتم رو هر TextBox بری خودش زبان اون textBox رو تغییر میده
    این دوتا تابع رو تو کد بزار

    void TextLang(Control.ControlCollection ct)
    {
    foreach (Control ctTxt in ct)
    if (ctTxt is TextBox)
    ctTxt.Enter += TextEnt;
    }

    void TextEnt(object sender, EventArgs e)
    {
    var CheckR = sender as Control;
    if (CheckR.RightToLeft == RightToLeft.No)
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("En"));
    else
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("Fa"));
    }


    و تابع TextLang رو بعداز
    InitializeComponent();
    بزار

    میتونی دوتابع بالا رو هم تو یه کلاس تعریف کنی و public static void بزاری و برا تمام فرم هایی که داری استفاده کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •