نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    Post عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    با سلام من می خواستم بدونم چطوری می تونم رنگ یک آیتم رو تو لیست باکس تغییر بدم مثلا بعد اینکه یه لینک تو وب براوزر اومد اون لینک تو لیست باکس رنگش عوض بشه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    یعنی نمیشه رنگ آیتما رو عوض کرد

  3. #3

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    یعنی نمیشه رنگ آیتما رو عوض کرد
    من با list view و treeview انجام دادم ولی با این نه ، گشتم خودم پیدا نکردم . اگه شد میگم .
    میخوای کد اونا رو بذارم ، از اونا استفاده کن . ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    آخه من از لست باکس استفاده کردم ؟ حالا کدا رو بزار شاید بشه به لیست باکس هم تعمیم داد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار payman_xxp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ایران.آذربایجانشرقی.تبریز
    پست
    375

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط azaditafakor مشاهده تاپیک
    من با list view و treeview انجام دادم ولی با این نه ، گشتم خودم پیدا نکردم . اگه شد میگم .
    میخوای کد اونا رو بذارم ، از اونا استفاده کن . ؟
    سلام
    نمونه و کد همیشه بدرد میخوره، خیلی ممنون دوست عزیز.
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    من همین الان توی پست اول یه چیزی از "لینک تو وب براوزر" دیدم ، اینجا تالار ویندوزه ! یه وقت اشتباهی منظورتون listview asp.net که نیست ؟
    اینا تو ویندوزن :

    رویدادی مثل load
    treeView1.Nodes[2].ForeColor = Color.Red;


    یا رویدادی مثل DoubleClick
    treeView1.SelectedNode.BackColor = Color.Red;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: عوض کردن رنگ یک آیم در لیست باکس

    برای این کار می تونی رویداد draw_item لیست باکس رو override کنی دوست من.یک نمونه کد هم برات می زارم



    private void lstBoxDestTableList_DrawItem(Object sender,DrawItemEventArgs e)
    {
    Brush myBrush = Brushes.Yellow;
    if ( lstDestinationTableSelectedColumnsIndexes.Contains (e.Index))
    {
    e.Graphics.DrawString(((ListBox)sender).Items[e.Index].ToString(), e.Font, myBrush, e.Bounds, StringFormat.GenericDefault);
    e.DrawFocusRectangle();
    }
    else
    {
    myBrush = Brushes.Black;
    e.Graphics.DrawString(((ListBox)sender).Items[e.Index].ToString(), e.Font, myBrush, e.Bounds, StringFormat.GenericDefault);

    }

    }





قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •