نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    Arrow سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    چرا این رشته خالی در میاد
                System.Net.WebClient W1 = new System.Net.WebClient();
    string HTMLCode = W1.DownloadString("http://sabina.persianblog.ir/post/16");

    ولی این رشته پر از کد html
                System.Net.WebClient W1 = new System.Net.WebClient();
    string HTMLCode = W1.DownloadString("http://google.com");

    می خوام فقط کد htmlرو در بیارم ولی این WebClient ما فقط سایت های مثل
    barnamenevis.orgرو در میاره
    راه دیگه ای نیست؟
    خواهش می کنم اگه بلدید بگید!

  2. #2

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    اون آدرس شما user friendly و احتمالا به صورت غیر استاندارد تو سرور redirect میشه .... و یا اینکه کلا webclient با این نوع آدرس ها مشکل داره ... دقیقا نمیدونم ...

    public string DownloadWebPage(string Url)
    {
    // Open a connection
    HttpWebRequest WebRequestObject = (HttpWebRequest)HttpWebRequest.Create(Url);

    // You can also specify additional header values like
    // the user agent or the referer:
    WebRequestObject.UserAgent = ".NET Framework/2.0";
    WebRequestObject.Referer = "http://www.example.com/";

    // Request response:
    WebResponse Response = WebRequestObject.GetResponse();

    // Open data stream:
    Stream WebStream = Response.GetResponseStream();

    // Create reader object:
    StreamReader Reader = new StreamReader(WebStream);

    // Read the entire stream content:
    string PageContent = Reader.ReadToEnd();

    // Cleanup
    Reader.Close();
    WebStream.Close();
    Response.Close();

    return PageContent;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    اقا دستت درست
    این دو خط چی هستند که همچی به اینا بستگی داره
               webRequest1.UserAgent = ".NET Framework/2.0";
    webRequest1.Referer = "http://www.mehrbox.ir";

  4. #4

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    WebRequestObject.UserAgent = ".NET Framework/2.0";

    ای خط به سرور میگه که کی یا چی داره به سرور درخواست صفحه رو میده ؟؟
    این مقدار میتونه :
    IE
    Mozilla
    Opera
    Chrome
    ... و هر مقدار استاندارد دیگه ای باشه ...
    WebRequestObject.Referer = "http://www.example.com/";

    اینم به سرور میگه که درخواستت از کدوم سایت داره میاد ... فقط برا بدونه ...

    هر دو اینا MetaTag هستن و در شرایط معمولی بود و نبودشون فرقی نمیکنه ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    با سلام خدمت دوستان من هم مشکل دوستمون رو دارم از کد شما استفاده کردم اما ممکنه بگید این کد در چه فضای نامی اجرا میشه چونمال من ارر گرفت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان من هم مشکل دوستمون رو دارم از کد شما استفاده کردم اما ممکنه بگید این کد در چه فضای نامی اجرا میشه چونمال من ارر گرفت
    System.net

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوال نیمه تخصصی در مورد WEB Client

    چرا وقتی که با این کد می خواهی سورس رو بدست بیاری فرم قفل میشه وnotRespondingمی ده مثل وقتی که حلقه های طولانی می دی؟
    من از backgroundWorkerهم استفاده کردم ولی جواب نداد
    فکر کنم باید ازtheartاستفاده کنم اما چجوری؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •