نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

  1. #1

    ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    راستش من اولی باره که با اس کیو ال یا C#‎ کار میکنم و express2005 هستش . من موقعی که مقدار تاربخ رو به این شکل 1390/01/24 به بانک میفرستم ثبت میشه اما این خطا رو میده
    startIndex cannot be larger than length of string.
    Parameter name: startIndex

    حالا من تو جدولم DATATYPE رو NCHAR(10 ) انتخاب کردم . و DATATIME نیست . میشه تو این ارور کمکم کنید . ممکنه مشکل از همین که گفتم باشه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    این خطا مربوط به Insert نیست، مربوط به تکست باکستونه که وقتی میخواین متنشو پاک کنین خطا داده،ببینین تکست باکستون جطوریه؟

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    راستش من اولی باره که با اس کیو ال یا C#‎ کار میکنم و express2005 هستش . من موقعی که مقدار تاربخ رو به این شکل 1390/01/24 به بانک میفرستم ثبت میشه اما این خطا رو میده
    startIndex cannot be larger than length of string.
    Parameter name: startIndex

    حالا من تو جدولم DATATYPE رو NCHAR(10 ) انتخاب کردم . و DATATIME نیست . میشه تو این ارور کمکم کنید . ممکنه مشکل از همین که گفتم باشه؟
    این error که داده واسه طول رشته است nchar را 15 بگذار شاید درست بشه

  4. #4

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    از nchar نبود datetime هم کردم نشد. و textbox من یه dll هستش که فارسیه . و من رو تاریخ تنظیمش کردم . موقعی که میخام تاریخ رو بنویسم توش به این شکله . _/_/_ 13 حالا موقعی که چیز مینوسم ثبی شه . مینوسه تو بانک 695 در صورتی که من 1390/01/05 به طور مثال ثبت کردم .

  5. #5

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    آره این ارور به خاطر طول کاراکترته چون از nchar(10 استفاده کردی حداکثر تعداد کاراکتر مجاز هم 10 تا است پس باید تعداد کاراکتر هاتو بیشتر کنی

    اما اگه اون موقع که از datatime استفاده می کردی جهت اطلاع بهت می کم که datatime تاریخ شمسی رو نمی شناسه و ارور میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    نوع داده نمیتونه datetime باشه چون تاریخ شمسی رو نمیشه ذخیره کرد!!
    اون مشکل هم از کامپوننت هست به جای خطی که خطا داده این رو بنویس ببین درست میشه:
    txtProNet2.Text = "1390/01/24";

  7. #7

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    راستش اینجوری که نمیشه . من مقدار رو دارم به بانک میفرستم . نمیهام همیشه یه مقدار ثابت باشه که . در ضمن از همون dll واسه نام هم استفاده کردم اما اونو ایراد نمیگیره . طول کاراکترم زیاد کردم باز نشد.!!!!!!! خدا وکیلی حیف نیست این access .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    دوست عزیز میشه کدتون رو بذارین اینجا تا بهتر متوجه مشکلتون بشم!!!
    احساس میکنم یه جای کار میلنگه!!!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    احتمالا تو اون Component که استفاده میکنید وقتی که رو تاریخ تنظیم شده باشه واسه رویداد Textchangeش یه کدی نوشته شده که تو اون کد داره از تابع substring یا یه چیزی مثل این استفاده میکنه که چون شما text رو "" گذاشتین دستور substring به خطا خورده که طول رشته ای که تو textbox هست غیر معتبر_وقتی خالی میکنین متنش رو 0 میشه طول رشته و خطا داده) باید ببینین مقدار Default خود این Component وقتی تاریخ باشه چیه و به جای "" همون رو بذارید

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ali.asady
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    مسجدسلیمان
    پست
    84

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    دوست عزیز
    نحوه ثبت اطلاعات تو بانک از چه راهی انجام می دهید
    اگر از دیتاست استفاده میکنید که دات نت می سازه هم جور جای مانور داره
    این کد با 2010 و sql2005 رودانلود کن

    تازه اینکه اس کیو ال 2008 از تاریخ فارسی با datetime2 استفاده کنید
    این نوع تاریخ محلی(فارسی)رو پشتیبانی می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali.asady : پنج شنبه 25 فروردین 1390 در 09:52 صبح

  11. #11

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql

    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {


    if (txtProNet1.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("لطفا شماره اندیکاتور را وارد کنید");
    }
    else if (textBox3.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("لطفا شماره نامه را وارد کنید");

    }
    else
    {
    string s2 = string.Format("insert into Ersalikhareji
    values( {0},'{1}','{2}','{3}','{4}','{5}')", txtProNet1.Text, textBox3.Text,
    txtProNet2.Text,
    txtsabtE2.Text, txtProNet3.Text, comboBox1.Text);
    Access.insert(s2);
    showdataforEditforErsali();
    txtProNet1.Text = "";
    textBox3.Text = "";
    txtProNet2.Text = "";
    txtsabtE2.Text = "";
    txtProNet3.Text = "";
    comboBox1.Text = "";

    }
    }

    این کد و حالا خاصیت های dll . خاصیت type date shamsi رو true کردم و دو خاصیت دیگه مربوط یه dll که تو عکس نشون دادم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg dll.jpg‏ (96.0 کیلوبایت, 17 دیدار)

  12. #12

    نقل قول: ارور هنگام ارسال مقدار تاریخ به پایگاه داده sql


    if (txtProNet1.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("لطفا شماره اندیکاتور را وارد کنید");
    }
    else if (textBox3.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("لطفا شماره نامه را وارد کنید");

    }
    else
    {
    string s2 = string.Format("insert into Ersalikhareji values( {0},'{1}','{2}','{3}','{4}','{5}')", txtProNet1.Text, textBox3.Text, txtProNet2.Text, txtsabtE2.Text, txtProNet3.Text, comboBox1.Text);
    Access.insert(s2);
    showdataforEditforErsali();
    txtProNet1.Text = "";
    textBox3.Text = "";
    txtProNet2.Text = "13__/__/__";
    txtsabtE2.Text = "";
    txtProNet3.Text = "";
    comboBox1.Text = "";

    }

    حل شد. بی تعارف منم گیج میزنم رسما" . اما از همه ممنون که کمک کردین . خیلی ممنون . فکر فهمیده باشین موضوع چی بوده .....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •