نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه قرار دادن commandبر روی عکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار 850725115
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    سبزوار مشهد
    پست
    64

    Question نحوه قرار دادن commandبر روی عکس

    با سلام خدمت اساتید محترم
    لطفا
    نحوه قرار دادن commandبر روی عکس در فرم توضیح دهید ?



    با سپاس فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    Post نقل قول: نحوه قرار دادن commandبر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط 850725115 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم
    لطفا
    نحوه قرار دادن commandبر روی عکس در فرم توضیح دهید ?



    با سپاس فراوان
    شما قرار نیست که Command رو عکس بگذاری!
    باید عکس رو به فرم Append باید دکمه ها رو رو فرم بگذاری ، SetcommandListner فرم رو به همون MIDLet دارای فراخان دکمه مقدار بدی ، بعد هم از توی تابع CommandAction اون رو شناسایی و دستورات لازم رو اجرا کنی

  3. #3

    نقل قول: نحوه قرار دادن commandبر روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط 850725115 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم
    لطفا
    نحوه قرار دادن commandبر روی عکس در فرم توضیح دهید ?



    با سپاس فراوان
    دقیقا میخواین چیکار کنین؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه قرار دادن commandبر روی عکس

    با سلام ، اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم ، شما باید به این شکل کار کنید :

    private ImageItem myimage;
    public ImageItem getmyimage() {
    if (myimage== null) {
    try {
    myimage= new ImageItem("", Image.createImage("/Images/myimage.jpg"), ImageItem.LAYOUT_CENTER | Item.LAYOUT_TOP | Item.LAYOUT_VCENTER, "<Missing Image>", Item.BUTTON);

    myimage.addCommand(MyCommand());
    myimage.setItemCommandListener(this);
    myimage.setDefaultCommand(MyCommand());


    } catch (java.io.IOException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    }
    return myimage;
    }
    حالا فقط باید MyCommand رو تعریف کنی و تو قسمت Command Action هم کاری که می خوای رو تعریف کنی

    موفق باشی





قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •