نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چک کردن تنظیمات فارسی در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175

    چک کردن تنظیمات فارسی در زمان اجرا

    سلام
    می خواستم بدانم راهی وجود دارد که هنگام شروع برنامه تشخیص دهیم که کاربر تنظیمات فارسی ویندوز را انجام داده یا نه ؟
    یعنی در Regional and language options در سه قسمت مربوطه تنظیمات را انجام داده باشد.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این طوری میتونید چک کنید:
      
    if SysLocale.MiddleEast = True then
    ShowMessage('این سیستم دارای امکانات فارسی نصب شده است')
    else
    ShowMessage('امکانات فارسی بر روی این ویندوز نصب نشده است');

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    کد شما تقریبا درست است ولی وقتی که در Regional and Language options در برگه Advanced در قسمت
    Language for non-Unicode Programs فارسی انتخاب نشده باشد ،این کد اعلام می کند که فارسی نصب شده در حالی که هنوز هم همه جا فارسی مشاهده نمی شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •