نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت تفسیر جاوا اکیپت در مروگرهای مختلف

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    تفاوت تفسیر جاوا اکیپت در مروگرهای مختلف

    سلام، می خواستم بدونم ممکنه مروگرهای مختلف، تفاوت های متفاوتی از جاوااسکریپت داشته باشن؟
    مثلاً من تو سایتم یه اسلاید شو گذاشتم که فایرفاکس 4 حرکت اون رو نشون نمی ده(گالری کلاً ثابت و درجا می مونه)ولی بقیه مرورگرها و حتی نسخه قبلی فابرفاکس به درستی نشونش می دن، یا یه تابعی برای چک کردن مقدار trextbox نوشتم، که تو همه مروگرها کار می کنه ولی تو فایرفاکس(با هیچ نسخه ای) کار نمی کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: تفاوت تفسیر جاوا اکیپت در مروگرهای مختلف

    سلام
    بله بعضی کد ها رو بعضی مرورگرها کار نمیکنه و یا بهتر بگم کد ها متفاوت هست و معمولا IE متفاوت هست که قابل حل هست.
    واین که شما میگید در نسخه 4 فایرفاکس کار نمیکنه ولی در نسخه قبلی کار میکنه من تعجب میکنم . (شاید تنظیمات فایر فاکس عوض شده و کد های جاوا اجرا نمی شن. )
    اگر میتونی کدت را بذار تا ما هم چک کنیم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    نقل قول: تفاوت تفسیر جاوا اکیپت در مروگرهای مختلف

    یه کد ساده برا چک کردن پر یا خالی بودن فیلد هاست، تابع وقتی که طرف دکمه ثبت رو می زنه اجرا می شه.


    function valfun()
    {
    if(Form1.name.value=='' || Form1.offer.value=="")
    {
    alert ('لطفاً تمام فیلدها را پر کنید.');
    Form1.name.focus();
    return false;
    }


    گالری هم یه گالری جاوااسکریپت که اسکرول می شه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: تفاوت تفسیر جاوا اکیپت در مروگرهای مختلف

    کد برای دستیابی به فرم را به صورت زیر تغییر دهید

    document.Form1



    function valfun()
    {

    if(document.Form1.name.value=='' || document.Form1.offer.value=="")
    {
    alert ('لطفاً تمام فیلدها را پر کنید.');
    document.Form1.name.focus();
    return false;
    }
    }
    </script>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •