نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    سلام همانطور که می دونید dateTimePicker به طور خودکار تاریخ میلادی رو نشون میده حال می خواستم بدونم چطور میشه به شمسی تیدیلش کرد ایا با persianCalender میشه ؟ یا روش دیگری هم هست
    لطفا کامپوننت معرفی نکنید فقط می خوام تاریخ میلادیو با کد نویسی به شمسی تیدیل کنم
    ممنون از همه دوستان .

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    با سلام.

    اگر منظور اینه تاریخ میلادی رو از کنترل datetime.. بگیری و تبدیلش کنی به شمسی ، اره دوست عزیز با persianCalenderمیشه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام.

    اگر منظور اینه تاریخ میلادی رو از کنترل datetime.. بگیری و تبدیلش کنی به شمسی ، اره دوست عزیز با persianCalenderمیشه
    میشه کمی بیشتر توضیح بدی و بگین چطور میشه این کار رو انجام داد؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    اگر مدیرا اخطار ندین باید بگم دوست عزیز کافیه persianCalender رو جستجو کنید تو این انجمن

    موفق باشید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    اگر مدیرا اخطار ندین باید بگم دوست عزیز کافیه persianCalender رو جستجو کنید تو این انجمن

    موفق باشید.
    دوست عزیز من با persianCalender مشکلی ندارم
    مشکل من اینه که زمانی که بر زبانه dateTimePiker کلیک میکنی هم تقویم فارسی دیده بشه یعنی شمسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    من از کد زیر استفاده کردم اما جواب نگرفتم
       PersianCalendar pc = new PersianCalendar();

    dateTimePicker1.Value = DateTime.Parse(pc.GetYear(DateTime.Now)+ "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now));

    و ارور زیر رو می ده
                  Value of '1390/01/26 12:00:00 ق.ظ' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'MinDate' and 'MaxDate'.
    Parameter name: Value

  7. #7

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    سلام.این ارور به خاطر اینه که تقویم میلادیه و
    MinDate=1/1/1753
    و
      MaxDate=12/31/9998
    .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    سلام دوست عزیز
    به این لینک سر بزن شاید کمک خوبی باشد
    http://forum.codecall.net/c-programm...me-picker.html

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    تو اينكه ميشه خود ديتايم پيكر ويژوال استديو تقويم فارسي رو نشون بده شكي ندارم چون بهم نشون دادن "كامپوننت نبود " اما هر دونفري كه اين كار رو كرده بودن به من نگفتن چه جوري ميشه اين كار رو كرد فقط نشون دادن نميدونم دليلش چي بود ؟ اما اگر ممكنه دوستان بلدن بزارن ممنون ميشم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    sسلام

    من هم دقیقا دنبال همین هستم.اما نمی دونم چرا توی این فروم اصلا خبری ازش نیست!(شاید به نفع بعضیا نیست!)

    البته باید این رو هم توضیح داد که من فقط می خوام ظاهر تقویم بصورت شمسی نمایش داده بشه و تاریخی که برگردونده میشه همون میلادی باشه!

    چیزایی که دوستان معرفی میکنن سعی بر ان داره که تاریخ برگردونده شده رو هم شمسی کنه که نیازی بهش ندارم.

    اینطوری فکر کنم بهتر منظورمو رسونده باشم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ERIKA
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    171

    نقل قول: چطور می شود dateTimePicker را شمسی کرد؟

    سلام این هم کامپونت تاریخ که کاملا فارسی و کار کردن باهاش بسیار راحت و جالب و .... در کل به نظر من فوق العاده است.شما هم می تونید اش کار کنید و نظر بدید

    اینم عکس اش

    اینم خود کامپونت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •