صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 95

نام تاپیک: ابزارهای تبدیل تاریخ برای دات نت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628

    ابزارهای تبدیل تاریخ برای دات نت

    نقل از سایت شهابفر
    تبدیل تاریخهای میلادی، شمسی و قمری به یکدیگر
    با توجه به در اختیار نبودن اطلاعاتی در مورد تقویم هجری شمسی (جلالی) در کتابخانه NET. برنامه نویسان ایرانی همواره خود به دنبال راه حلهایی جهت گنجاندن قابلیت استفاده از تقویم شمسی در برنامه های کاربردی خود می باشند.
    Persia API یک کتابخانه با استفاده رایگان می باشد که برنامه نویسان به کمک آن می توانند به راحتی و تنها با یک یا دو خط کدنویسی تاریخهای هجری شمسی، هجری قمری و میلادی را در برنامه های مبتنی بر NET. به یکدیگر تبدیل نمایند.
    Persia API از جمله کتابخانه هایی است که امکان استفاده از تقویم هجری شمسی شامل تبدیل آن به تاریخ های میلادی و هجری قمری و بالعکس را دارا می باشد. با آنکه کتابخانه NET. اطلاعات مربوط به تقویم هجری قمری ( تقویم اسلامی) را در خود گنجانده است، ولی با همه اینها کتابخانه Persia قابلیت تبدیل تاریخ میلادی به هجری قمری و با لعکس را به روش ساده تری مهیا نموده است

    Persia API





    http://www.shahabfar.com/misc/persia/
    http://www.shahabfar.com/articles/ar...spx?article=14

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    تبدیل تاریخها با استفاده از Persia API
    کتابخانه Persia ( نسخه 1) شامل چند کلاس مختلف در قالب یک فایل DLL می باشد. برای اضافه کردن آن به یک پروژه، همانند سایر کامپوننتها و کتابخانه ها، آن را به سایر reference های برنامه اضافه می کنیم. بدین ترتیب کلاس Calendar در اختیار قرار می گیرد و می توان از متدها و مشخصه های آن استفاده نمود. برای تبدیل تاریخها به یکدیگر از توابع و مشخصه های موجود در کلاس Calendar استفاده می کنیم.

    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی:
    برای این تبدیل می بایست از تابع ConvertToPersian استفاده کنیم. این تابع دارای ۳ overloads می باشد. لذا ۳ سری پارامتر مختلف را می توان برا آن در نظر گرفت.



    // converting from Gregorian to Persian date

    Persia.Calendar.ConvertToPersian(DateTime datetTime);

    Persia.Calendar.ConvertToPersian(int year, int month, int day);



    // converting from Islamic to Persian date

    Persia.Calendar.ConvertToPersian(Persia.MoonDate moonDate);



    مقدار برگشتی این تابع از نوع کلاس SunDate می باشد. کلاس SunDate از ۴ مشخصه برای فرمت تاریخ تبدیل شده و یک مشخصه که در برگیرنده عدد روز در هفته می باشد، تشکیل شده است. جدول زیر به بیان این مشخصه ها همراه با مثال می پردازد.

    Sample Data Type DescriptionPropertyintیک آرایه ۳ عضوی از نوع int شامل عدد روز، ماه و سال Array Type ۱۳۸۴/۳/۱۸stringفرمت عددی و معمول تاریخ شمسیSimpleهجدهم خرداد ۱۳۸۴stringفرمت حروفی تاریخ شمسیPersianچهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۴stringتاریخ شمسی به همراه روز هفتهWeekday0=شنبه و 6=جمعهintعدد روز در هفتهDayOfWeek



    مثال:



    Persia.SunDate sunDate = Persia.Calendar.ConvertToPersian(DateTime.Now);



    int year = sunDate.ArrayType[0];

    int month = sunDate.ArrayType[1];

    int day = sunDate.ArrayType[3];



    stirng simplePersianDate = sunDate.Simple;

    stirng simpleWrordPersianDate = sunDate.Persian;

    stirng weekdayPersianDate = sunDate.Weekday;



    int dayOfWeek = sunDate.DayOfWeek;





    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی:
    برای این تبدیل از تابع ConvertToGregorian استفاده می شود.این تابع دارای ۲ overload می باشد. بدین معنی که ۲ سری پارامتر مختلف را می توان برای آن در نظر گرفت. نوع برگشتی این تابع از نوع کلاس DateTime می باشد.



    DateTime date1 = Persia.Calendar.ConvertToGregorian(1384, 3, 18);



    // if sunDate is a valid object of Persia.SunDate calss we can write

    DateTime date2 = Persia.Calendar.ConvertToGregorian(sunDate);





    تبدیل تاریخ شمسی به قمری:
    برای این تبدیل از تابع ConvertToIslamic استفاده می شود. این تابع دارای ۳ overload می باشد. لذا ۳ سری پارامتر مختلف را می توان برای آن در نظر گرفت.



    // converting from Persian to Islamic date

    Persia.Calendar.ConvertToIslamic(Persia.SunDate sunDate);



    // converting from Gregorian to Islamic date

    Persia.Calendar.ConvertToIslamic(DateTime datetTime);

    Persia.Calendar.ConvertToIslamic(int year, int month, int day);



    نوع برگشتی این تابع از نوع کلاس MoonDate می باشد که دارای مشخصه های زیر است.

    Sample Data Type DescriptionPropertyintیک آرایه ۳ عضوی از نوع int شامل عدد روز، ماه و سال Array Type ۱۴۲۶/۵/۱stringفرمت عددی تاریخ قمریSimpleاِلأَربِعا ۱ جمادی الاولی ۱۴۲۶stringتاریخ قمری به همراه روز هفتهFormal0=شنبه و 6=جمعهintعدد روز در هفتهDayOfWeek

    مثال.



    // converting from Persian to Islamic date

    // if sunDate is a valid object of Persia.SunDate class



    Persia.MoonDate moonDate = Persia.Calendar.ConvertToIslamic(sunDate);

    // converting from Gregorian to Islamic date

    Persia.MoonDate moonDate = Persia.Calendar.ConvertToIslamic(DateTime.Now);



    int year = moonDate.ArrayType[0];

    int month = moonDate.ArrayType[1];

    int day = moonDate.ArrayType[3];



    stirng simpleIslamicDate = moonDate.Simple;

    string weekdayIslamicDate = moonDate.Formal;



    int dayOfWeek = moonDate.DayOfWeek;






  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    جناب زواری بابت این کلاس تشکر میکنم.

    نمیدونم PersianTools رودید یا نه. از این DLL یک سورس گذاشتم. دیدم شما یک مثال از تبدیل تاریخ گذاشتید، گفتم بد نیست من هم این Class رو قرار بدم. این DLL تنها ایرادش اینکه قمری نداره.

    حتما یک نگاهی بهش بندازید. ضرری نداره.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    از قضا منم که این کلاس رو دیدم الان دارم یک DatePicker مینویسم که برای استفاده دوستان قرار بدم
    البته با دات نت دو

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    از قضا منم که این کلاس رو دیدم الان دارم یک DatePicker مینویسم که برای استفاده دوستان قرار بدم
    البته با دات نت دو
    سلام

    اگه خواستید یک نگاه به این بندازید.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    ازتون متشکرم
    توابع جالبی بود می خواستم ببینم سورس تابع تبدیل تاریخ رو ندارید
    می خواهم توی Access استفاده کنم(تحت .net نباشه) اون قبلیا همشون توی 31 اسفند پارسال مشکل دارن

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ممنون برم ببینم چی هستن ؟
    ولی سعی میکنم خودم بنویسم ببینم چی میشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    سورس رو به چه زبونی لازم دارید ؟

  9. #9
    متشکر اما بدون نگاه کردن

  10. #10
    دوست عزیزی که دنبال تابع تبدیل تاریخ در access میگرند میتونن به این تاپیک یه سر بزنن
    http://www.barnamenevis.org/sh...6%231740%3B%CE
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    سورسهایی رو که آقای محمدی گذاشتن خیلی خوب بودن
    فقط تست نکردم ببینم که در برای تمام ایام درست کار میکنن یا نه

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری
    از قضا منم که این کلاس رو دیدم الان دارم یک DatePicker مینویسم که برای استفاده دوستان قرار بدم
    البته با دات نت دو
    با سلام .

    من یک کنترل نوشتم که تا حدود زیادی شبیه MonthCalendar است . ولی در ساخت DateTimePicker مشکلاتی دارم.
    مثلاً نحوه باز کردن تقویم ، وقتی که کاربر روی فلش رو به پایین کلیک می کنه و یا بستن تقویم .

    اگر صلاح می دونید یه تاپیک ایجاد کنید تا نتیجش یک MonthCalendar و یک DateTimePicker کامل و استاندارد بشه.

    انشا ا.. به سرنوشت قفل نرم افزاری دچار نشه .

    با تشکر از عنایت شما و کلیه دوستان

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    خوب همین تاپیک هم عنوانش همینه
    همین جا بذارید در ضمن قبلش یک نگاه هم به سورسهای آقای محمدی بیاندازید
    شاید تونستیم راه رو کوتاه تر کنیم

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    لطفاً مشاهده کنید. اگر قابل استفاده بود سرس را با کمال میل تقدیم می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad .net
    لطفاً مشاهده کنید. اگر قابل استفاده بود سرس را با کمال میل تقدیم می کنم
    سلام

    جالب بود. ولی تصور کن در برنامه نمیشه که همچین فضایی رو در فرم فقط به یک تقویم اختصاص داد. اگه بصورت یک Combo بود که با باز شدن لیست تقویم نمایان میشد، خیلی کارامدتر بود.

    در هر صورت از شما تشکر میکنم.
    اگه امکان داره سورسو هم قرار بده.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    اگه بصورت یک Combo بود که با باز شدن لیست تقویم نمایان میشد، خیلی کارامدتر بود.
    فرمایش شما کاملاً درسته عرض بنده هم خدمت آقای زواری همین بود.
    من یک کنترل نوشتم که تا حدود زیادی شبیه MonthCalendar است . ولی در ساخت DateTimePicker مشکلاتی دارم.
    مثلاً نحوه باز کردن تقویم ، وقتی که کاربر روی فلش رو به پایین کلیک می کنه و یا بستن تقویم .
    که فکر کنم یه مسئله اساسی باشه و دوستان باید کمک کنند
    البته MonthCalendar هم کاربرد های خوبی در جای خوش داره . ( مثلاً Bold کردن روز های خاصی توی تقویم برای نشان دادن وقوع رویداد خاصی در آن روز ها و ... )

    با نگاهی که به کد های Net. داشتم دیدم که راه رسیدن به DateTimePicker از MonthCalendar می گذرد.

    در ضمن ببخشید . تعلل من در قرار دادن سورس فقط بخاطر نا مرتب بودن اونه. سعی می کنم کد را مستند کنم و بعد قرار بدم تا بتونیم روش بحث کنیم. امیدوارم منو ببخشید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    نمیشه از همین کدهای آقای محمدی استفاده کرد ؟

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار Mohammad .net
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93
    بحث رو حول مطلب تاریخ پیش ببرید
    آخرین ویرایش به وسیله بابک زواری : جمعه 30 دی 1384 در 12:17 عصر

  19. #19
    دوست عزیز آقا محمد اگر هم نگاهی با این تاپیک بکنید می بیند که شما از آقای زواری پرسیدید که آیا
    تاپیک جدید ایجاد بشه یا نه و ایشون هم گفتن که در همین تاپیک ادامه بدید که با وجود پرسش و
    دریافت جواب در اینصورت ایچاد پست جدید کار درستی نبود.
    به نظر من حق با آقای زواری است.
    اگر مدیران نظم و ترتیب رو در این سایت ایجاد نکنن دیگه سایت قابل استفاده برای من و شما نیست

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    در ضمن من این تاپیک رو همینطور ایجاد کردم که توسط یکی از مدیران به شکل اطلاعیه در آمده
    پس وقتی که تاپیکی به شکل اطلاعیه هست هیچ نیازی به ایجاد تاپیک های موازی نیست.
    شرمنده از دوستان و بزرگواران که باز هم برگشتیم سر جنگ و بحث روی مسائل پیش پا افتاده
    و از هدف اصلی دور شدیم .
    اگر یک کم خودپسند نباشیم و فکر این رو نکنیم که این اگر کار توی این تاپیک تموم بشه دیگه اسم من
    نمیاد وسط و از این حرفها اونوقت خیلی مسائل از این قبیل پیش نمیاد.
    نکته آخر اینکه در صورت داشتن هرگونه شکایت به مدیر سایت مراجعه کنید بحثهای غیر فنی و غیر
    کامپیوتری رو حذف و در صورت تکرار کاربر مربوطه رو اخراج میکنم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    persiontools را من طراحی کردم و نوشتم و نمی دونم شما کدام نسخه آن را دارید ولی در آخرین تغییراتی که دادم
    month calendar و datepicker اضافه کردم و یک نسخه را در اختیار آقای sh قرار دادم.
    به هر حال کد اینجا هست من هم دوباره upload می کنم دوست داشتید استفاده کنید دوست داشتید نکنید.
    اگر خواستید چیز جدید اضافه بشه بهش نظر بدید اگر وقت بود حتما اضافه می کنم سورس کد را هم نخواهید که قبلا تو سایت قسمت اصلی شو گذاشتم.
    خلاصه سلایق زیادند هر کسی هم یه نوع احتیاج خاصی داره من این کد را برای برطرف کردن مشکلات خودم نوشتم. کار بی نقصی هم نیست ولی از نظر محاسبات خیالتون راحت باشه تا 100 سال آینده درست کار می کنی یکی از دوستان چک کرده بودن که از سال 1900 تا 3000 میلادی می تونید روش حساب کنید. شما هم می تونید چک کنید ببینید درست هست یا نه.
    به نظر می رسد آقای شهاب فر هم از همین پرشین تولز ایده گرفته باشه حالا اگر نگاه کنید بیشتر متوجه می شوید و اینکه اولین پست تو این مورد که من فرستادم مال سال اواخر سال 81 بوده.
    آخرین ویرایش به وسیله linux : چهارشنبه 29 خرداد 1387 در 23:09 عصر

  22. #22
    و یک نسخه را در اختیار آقای sh قرار دادم
    بابک جان

    جا دارد یکبار دیگر از تو تشکر کنم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    عالی بود با این dll چه کارها که نمی توان کرد!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    با سلام خدمت هم دات نت ها
    میخواهم در وی بی دات نت یک گزارش کاملا پویا و دستی بنویسم چطور میشود به آبجکتهای کریستال در ماژول دسترسی پیدا کرد و آنها را دید
    با تشکر - امیر

  25. #25
    من برای تبدیل کردن تاریخ خیلی مشکل داشتم با این سایت هم آشنا نبودم مجبور شدم یک کلاس تاریخ نوشتم البته کامل نیست
    فورمولش رو پارسال از اینترنت گرفتم اما یادم نیست از کجا امیدوارم مرا ببخشید
    اما کلاس ساده را خودم نوشتم
    در ضمن PersianToolsPack.dll و persia.dll بسیار عالی بود خیلی کمکم کرد متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amohammadi : دوشنبه 18 مهر 1384 در 06:05 صبح

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط linux
    persiontools را من طراحی کردم و نوشتم و نمی دونم شما کدام نسخه آن را دارید ولی در آخرین تغییراتی که دادم
    month calendar و datepicker اضافه کردم و یک نسخه را در اختیار آقای sh قرار دادم.
    به هر حال کد اینجا هست من هم دوباره upload می کنم دوست داشتید استفاده کنید دوست داشتید نکنید.
    اگر خواستید چیز جدید اضافه بشه بهش نظر بدید اگر وقت بود حتما اضافه می کنم سورس کد را هم نخواهید که قبلا تو سایت قسمت اصلی شو گذاشتم.
    خلاصه سلایق زیادند هر کسی هم یه نوع احتیاج خاصی داره من این کد را برای برطرف کردن مشکلات خودم نوشتم. کار بی نقصی هم نیست ولی از نظر محاسبات خیالتون راحت باشه تا 100 سال آینده درست کار می کنی یکی از دوستان چک کرده بودن که از سال 1900 تا 3000 میلادی می تونید روش حساب کنید. شما هم می تونید چک کنید ببینید درست هست یا نه.
    به نظر می رسد آقای شهاب فر هم از همین پرشین تولز ایده گرفته باشه حالا اگر نگاه کنید بیشتر متوجه می شوید و اینکه اولین پست تو این مورد که من فرستادم مال سال اواخر سال 81 بوده.
    سلام

    من با این کامپوننت دچار مشکل شدم. چطوری میتونم یک تاریخ مشخصی رو به این کامپوننت بفرستم؟

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    ببخشید متوجه منظورتان نشدم

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    نقل قول نوشته شده توسط linux
    ببخشید متوجه منظورتان نشدم
    سلام

    ببینید مثلا میخواهم این کامپوننت تاریخ 1383/02/05 رو نشون بده. اگثر property های این کامپوننت Read Only است و نمیشه بهش تاریخ پاس داد.

    امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    منظورتون PersianMonthCalendar1 این کنترل هست آره لازم نبوده تا حالا. این کار را بکنیم به فکرم هم نرسیده بود.

  30. #30

    Exclamation

    کامپوننت تاریخ فارسی برای Dot Net 2005



    http://www.developercenter.ir/Forum/...read.php?t=278

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    ممنون و تشکر از آقای سپهروند

  32. #32
    اینم همون فایل آقای سپهروند برای دانلود مستقیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33
    منبع سایت این برنامه
    http://www.developercenter.ir/Forum/...read.php?t=278
    در همون سایت نوشته شده

    برای استفاده از توابع Fardate ,ابتدا باید کامپوننت Fardate به پروژه Reffrence بدهید و بعد در هر جائی که خواستید از Class Fardate استفاده کنید .
    Dim Fd as New Fardate.FardatePrg
    (گرفتن تاریخ روز) Fd.Today
    (تاریخ میلادی برای تبدیل به شمسی) F.M2s
    (تاریخ شمسی برای تبدیل به میلادی) Fd.S2m

  34. #34
    این کامپوننت رو وقتی رو فرم میذاری چرا سال رو 82 نشون میده ؟

    کسی مشکلی نداره باهاش ؟

  35. #35
    کامپوننت تقویم دیواری با vb.net

  36. #36
    یادم رفت فایلرو بزاریم
    ضمنا این کامپوننت امکان درج یادداشت هم داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط forexwork
    یادم رفت فایلرو بزاریم
    ضمنا این کامپوننت امکان درج یادداشت هم داره
    پس از اضافه کردن این کامپوننت، در زمان اجرای برنامه پیغام زیر ظاهر شد.



    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  38. #38
    نمیدونم چرا من تا حالا vs2005 استفاده نکردم من تو 2003 مشکلی ندارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif tst.GIF‏ (16.7 کیلوبایت, 567 دیدار)

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    با سلام خدمت دوستان
    ورژن جدید پرسیا منتشر شد. این ورژن که هم در فریم ورک 1.1 و هم در فریم ورک 2 کار میکند را می توانید به صورت رایگان از آدرس زیر دریافت نمایید.
    http://www.shahabfar.com/misc/persia/
    امیدوارم کسی قبلا" این رو بیان نکرده باشه.

  40. #40

    test

    <b>test</b>

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •