نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    سلام همانطور که خودتان مطلع هستید کنترل هایی مثل دیتا گرید ویو دارا دیتا سورس هستند که می توان اطلاعات را از دیتابیس خواند و در دیتا گرید ویو نمایش داد اما تکست باکس چنین خاصیتی ندارد حال برای نمایش دادن یک رکورد در تکست باکس چکار باید کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    سلام
    اگه درست منظورت را متوجه شده باشم:

    com.CommandText="....";
    SqlDataReader dr=com.ExecuteReader();
    tball.Text+=dr[0].ToString();
    ......
    tball.Text+=dr[n].ToString();

  3. #3

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    سلام

    به نظر من بهتره اطلاعات رو بریزی توی یه datareader بعد از طریق اون توی یه تکت باکس نشون بدی
    con.open();
    com=new sqlcommand("select name,family from tabel1 where id=1",con)
    sqldatareader dr;
    dr=com.excutescaler();
    textbox1.text=dr["name"];
    textbox2.text=dr["family"];
    con.close();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه درست منظورت را متوجه شده باشم:

    com.CommandText="....";
    SqlDataReader dr=com.ExecuteReader();
    tball.Text+=dr[0].ToString();
    ......
    tball.Text+=dr[n].ToString();
    دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم اما ارور داد کد استفاده شده if (cmbBime.SelectedIndex >-1) { SqlConnection con; SqlCommand cmd; SqlDataAdapter da; con = new SqlConnection(); cmd = new SqlCommand(); da = new SqlDataAdapter(); cmd.Connection = con; da.SelectCommand = cmd; string cs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\mohsen\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\Matab\Matab\mtDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"; con.ConnectionString = cs; con.Open(); string sql = "select azad from PriceV"; cmd.CommandText = sql; SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader(); txtVisit.Text += dr[0].ToString(); } ارور Invalid attempt to read when no data is present. این خط رو ارور می گیره txtVisit.Text += dr[0].ToString();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    دوست عزیز برای تکست باکس هم میتونی دیتاسورس بدین به سورت زیر:
    اول تکست باکس رو انتخاب کنید سپس در پنجره Propertice علامت + کنار DataBindings رو انتخاب کنید و سپس قسمت Text.

    این خطا هم فک کنم مربوط به اینه که کوئری تون خروجی نداره و نتیجه ی کوئری خالی هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    سلام
    دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم اما ارور داد کد استفاده شده if (cmbBime.SelectedIndex >-1) { SqlConnection con; SqlCommand cmd; SqlDataAdapter da; con = new SqlConnection(); cmd = new SqlCommand(); da = new SqlDataAdapter(); cmd.Connection = con; da.SelectCommand = cmd; string cs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\mohsen\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\Matab\Matab\mtDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"; con.ConnectionString = cs; con.Open(); string sql = "select azad from PriceV"; cmd.CommandText = sql; SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader(); txtVisit.Text += dr[0].ToString(); } ارور Invalid attempt to read when no data is present. این خط رو ارور می گیره txtVisit.Text += dr[0].ToString();
    چك كن اگه مقداري وجود داره بريز توي textbox:

    if(dr.Read())
    {
    do something
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس




    textBox1.DataBindings.Add(new Binding("Text", datasourse, datatable));


  8. #8

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات از دیتابیس به تکست باکس

    خاصيت data داره textbox كه به بك فيلد وصل ميشه
    از اون استفاده كن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •