نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کسی میدونه این کاراکتر †چی هست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    کسی میدونه این کاراکتر †چی هست ؟

    سلام من دارم روی یک پروژه که مربوط به اس ام اس هست کار میکنم و برای این کار از یک شرکت یک شماره و وب سرویس خریداری کردم

    و من داخل سایتم یک کد نوشتم که محتوای پیامک به شماره ای که خریدرای کردم رو ذخیره کنه .

    حالا وقتی به این شماره عدد ارسال میکنم مثلا عدد 41 به همراه عدد این کاراکتر هم †در دیتابیسم ذخیره میشه .

    این موضوع بعضی مواقع و یا گوشی خاص بوجود میاد البته همیشه اینجور نیست و اکثر موقوع ها درست کار میکنه واقعا گیج شدم .

    البته کدام ور بررسی کردم و فکر نکنم مشکل از کدهایم باشه چون اکثر مواقع درست هست .

    میشه من رو راهنمایی کنید .

  2. #2

    نقل قول: کسی میدونه این کاراکتر †چی هست ؟

    ظاهرا مشکل به انکدینگ برمیگرده. فکر میکنم این حاصل نمایش یک کاراکتر یونیکد دو بایتی با یک انکدینگ تک بایتی باشه.
    اطلاعات دیتابیس رو با انکدینگ UTF-8 بخونید و نمایش بدید ببینید درست میشه یا نه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار PHP Assistant
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    خانه ام!
    سن
    24
    پست
    31

    نقل قول: کسی میدونه این کاراکتر †چی هست ؟

    Encoding فایلی که این کار را انجام میده به UTF8 تغییر بدید. اگه نشد بالای فایل قبل از <?php بنویسید:
    <meta charset="utf-8" />

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •