نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    برای نمایش زیر مجموعه های یک سازمان از درخت استفاده بشه مانند
    تری ویو .(اما تری ویو خاصیت دیتا سورس ندارد تا بتونم ابه بانک اتصالش بدم)
    البته میخام با کلیک روی نام واحد ،نام سرپرست واحد نیز در روبروی ان نمایش داده بشه

  2. #2

    نقل قول: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    این کلاس رو من قبلا نوشتم شاید به دردت بخوره. Table باید یه ستون id یه ستون Name و یه ستون ParentId داشته باشه. برای استفاده از این کلاس باید یه TreeView روی فرم داشته باشی و اطلاعاتی هم که می خوای به کاربر در قالب درخت نشون بدی داخل یه DataTable بریزی. بعد هم به صورت زیر کلاس رو صدا بزن:

    ShowTreeView(TreeView1,DT);



    ShowTreeView.zip

  3. #3

    نقل قول: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    دوست عزیز سلام

    من کلاس شمارو دانلود کردم

    اما تو کلاس یک ParentId هست که نامعلومه؟!
    میشه بیشتر توضیح بدید
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    منظورم از اون ParentId اسم ستونیه که توی DataTable به عنوان ستون Parent در نظر گرفته شده. توی BindData سطرهایی که ParentId برابر صفر دارند رو پیدا می کنیم و در حلقه For ضمن اضافه کردن اونا به TreeView فرزندانشون به صورت Recursive توسط FindChildNodes پیدا شده و به TreeView اضافه می شوند.

    public class ShowTreeView
    {
    private TreeView TreeView1 = new TreeView();
    private DataTable DT;
    public ShowTreeView(TreeView TV, DataTable DT)
    {
    TreeView1 = TV;
    TreeView1.Nodes.Clear();
    this.DT = DT;
    BindData();
    }
    private void BindData()
    {
    DataView ParentRows = new DataView(DT);
    ParentRows.RowFilter = "ParentId=0";
    for (int i = 0; i < ParentRows.Count; i++)
    {
    TreeNode tn = new TreeNode();
    tn.Tag = ParentRows[i]["id"].ToString();
    tn.Text = ParentRows[i]["Name"].ToString();
    TreeView1.Nodes.Add(tn);
    FindChildNodes(ParentRows[i]["id"].ToString(),TreeView1.Nodes[i]);
    }
    }
    private void FindChildNodes(string ParentID, TreeNode TV)
    {
    DataView ChildRows = new DataView(DT);
    ChildRows.RowFilter = "ParentId=" + ParentID;
    for (int i = 0; i < ChildRows.Count; i++)
    {
    TreeNode tn = new TreeNode();
    tn.Tag = ChildRows[i]["id"].ToString();
    tn.Text = ChildRows[i]["Name"].ToString();
    TV.Nodes.Add(tn);
    FindChildNodes(ChildRows[i]["id"].ToString(), TV.Nodes[i]);
    }
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    سلام چرا این خط اررور میده:
    TV.Nodes.Add(tn);
    'System.Xml.Linq.Extensions.Nodes<T>(System.Collec tions.Generic.IEnumerable<T>)' is a 'method', which is not valid in the given context

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: نمایش درختی اطلاعات دیتابیس به شکل پدر و فرزند مانند treeview

    sسلام دوباره خودم متوجه شدم باید اینطوری بنویسیم :
    TV.ChildNodes.Add

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •