نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عنوان مناسبي نميتونم پيدا كنم!! (جمع مقدار قبلي با فعلي)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Question عنوان مناسبي نميتونم پيدا كنم!! (جمع مقدار قبلي با فعلي)

    من از جدولم مقادير شكل سمت راست رو در ميارم حال چگونه شكل سمت چپ رو درست كنم؟
    با دستور Sql
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: عنوان مناسبي نميتونم پيدا كنم!! (جمع مقدار قبلي با فعلي)

    عنوانش running totals هست.
    در اینجا به یک راه حل اشاره کردم اگر SQL Server اتون 2005 به بالاست:
    http://www.30sharp.com/article/13/30...rsive-cte.aspx

    یا:

    SELECT *,(SELECT SUM(col) FROM table_name WHERE col <= T.col) AS running_total FROM table_name AS T;
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: عنوان مناسبي نميتونم پيدا كنم!! (جمع مقدار قبلي با فعلي)

    خيلي ممنون

    لينكي كه فرستاديد هموني بود كه ميخواستم ولي برا بيشتر از 100 ركورد خطا ميده دليلش چي هست؟
    كد دوم هم درست كار ميكنه
    كدوم يك از اينا سرعتش بيشتره اولي يا دومي ؟
    البته اگه اولي برا بيشتر از 100 ركورد كار كنه

  4. #4

    نقل قول: عنوان مناسبي نميتونم پيدا كنم!! (جمع مقدار قبلي با فعلي)

    آخر query قبل از سمی کلن بنویسید
    option (maxrecursion 0)


    سرعت cte رو روی داده های زیاد امتحان نکردم ولی subquery سرعت بسیار پایینی روی داده های زیاد خواهد داشت.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •