نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه می توان با استفاده از jquery Ajax از یک UserControl به یک WebForm رفت؟

  1. #1

    چگونه می توان با استفاده از jquery Ajax از یک UserControl به یک WebForm رفت؟

    با سلام و احترام

    می خواهم با استفاده از کد زیر از یک userControl به یک WebForm آدرس دهی کنم ولی متاسفانه انجام پذیر نیست.
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: "../pages/ClientChangeManager.aspx",
    dataType: "json",
    data: "{}",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    success: function (data) {
    var datafromServer = data.d.split(":");
    $('#<%=txtCtgSearchWord.ClientID %>').autocomplete({
    source: datafromServer
    });
    }
    });

    لطفا راهنمایی کنید و بفرمایید که آیا اصلا این کار امکان پذیر است یا خیر؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شهر بهشت
    پست
    45

    نقل قول: چگونه می توان با استفاده از jquery Ajax از یک UserControl به یک WebForm رفت؟

    سلام
    لطفا هدف این کد و اینکه دقیقا چکار می خواین انجام بدین رو بگین؟
    در ضمن محتوای ClientChangeManager.aspx رو اگر هم بذارین بد نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •