نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ویرایش فایلهای Word با کتابخانه Microsoft.Office.Interop.Word

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    مشکل در ویرایش فایلهای Word با کتابخانه Microsoft.Office.Interop.Word

    با عرض سلام خدمت همه دوستان
    قسمتی از برنامه من باید یک فایل در قالب Word بگیره و تغییراتی رو روی اون انجام بده و در نهایت اونو ذخیره کنه.
    نسخه فایل Word که باید دریافت کنم Microsoft office 2007
    سیستم عامل سروری که سایت روی اون پابلیش میشه Windows Server 2003
    روی سرور نرم افزار Microsoft office 2007 نصبه

    وقتی برنامه به این خط کد میرسه:

    var oWordDoc = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();


    با خطای زیر مواجه میشم:


    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {00020906-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80080005.

    به نظر شما مشکل از کجاست؟

    یه چیز دیگه: من به سرور دسترسی دارم و میتونم تنظیمات مورد نیاز رو روی اون انجام بدم و حتی برنامه رو روی سرور تریس کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: مشکل در ویرایش فایلهای Word با کتابخانه Microsoft.Office.Interop.Word

    راهنمایی که msdn به من کرده اینه که نرم افزار Word نباید از طرف کاربر دیگه در آن زمان استفاده بشه
    من تست کردم، کاربر دیگه ای در اون زمان از Word استفاده نمیکنه
    همچنین در سایت stackoverflow تاپیکی وجود داشت که راه حل را اینجوری بیان کرده بود:
    در فایل Web.config این تگ را اضافه کنید:
    <identity impersonate="true" />

    من این کار رو هم انجام دادم، اما نتیجه نداد

    اگر از دوستان و اساتید کسی راه حل دیگه داره ممنون میشم به من هم بگه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •