صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 184 از 184

نام تاپیک: تشکیل تیم ساخت بازی

  1. #161

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    ببینم این شرکت شما یه سایتی چیزی نداره بریم فعالیتهاتونو ببینیم؟

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار AliyerEdon
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    پایین شهر قم و بالای شهر کامپیوتر
    سن
    33
    پست
    114

    Smile

    ...........................................
    آخرین ویرایش به وسیله AliyerEdon : شنبه 24 مرداد 1388 در 14:24 عصر

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام
    من هم یه برنامه نویس vb و vb.net هستم و خیلی هم به ساخت بازی علاقه دارم.
    اگه بخواهید من هم با کمال میل همراهتون ام.

  4. #164
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    من ميگم يكي سرپرستي تيم رو بعهده بگيره تا يه سايت هم براش راه بندازيم من خودم تمام كارهاي سايتش رو ميكنم

  5. #165

    Wink نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام منم #C کار مي کنم اگه موافق باشيد يا علي
    بگيم و شروع کنيم

  6. #166

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    يادم رفت اينم ايميلمه لطفا مم در جريان بگذاريد:
    zoro_mas@yahoo.com

  7. #167

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    اعلام وجوووود!!!!!
    vb6-project player
    vb6-iranvideo-*.ir3 format
    delphi-3d plan3-gl
    gl -fizik1,2
    dx -jtch3d
    cpp-vahedselectSystem
    dx8-naniEngin
    ,.....
    این هم رزومه ی ما
    من کار با مایا مکس و کد رو خوب بلدم و اسکن هرسه نرم افزار رو با وی بی و دی ایکس لود کردم
    و جی ال هم وضعم خوبه چندتا پروجه ی دانشگاهی باهاش نوشتم
    وبلاگ من
    www.nasservb.blogfa.com
    www.tcvb.blogfa.com

  8. #168

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام دوستان ببخشید که سوالم با موضوع بیربطه ولی تو رو خدا کمکم کنید.
    هر کی میاد اینجا لطفا هر طوری که می تونه جوابمو بده .مهم نیست چقدر درست بگید فقط اگه سایتی چیزی بلدید یا نمی دونم خلاصه هر راهنمایی که می تونید بکنید.مشکل من اینه که دارم با OpenGL برنامه می نویسم ولی نمی دونم چطور باید جوی استیکو بهش ربط بدم.در واقع می خوام و مجبورم هر طور شده تو اپن جی ال با جوی استیک کار کنم.کمک کنید لطفا !!!

  9. #169

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    نقل قول نوشته شده توسط ax.byte مشاهده تاپیک
    دوستان من خیلی معذرت می خوام به خاطر اشتباهی که در پست بالا کردم
    WPF مال C#‎‎ نیست بلکه جزء تواناییهای .NetFrameWork. حساب میشه که VB.net هم با اون کار میکنه اما من چون کارم با C هست یک لحظه اون اشتباهو کردم
    با ارزوی موفقیت
    اشتباه که تو پست بالا زیاد داشتی:

    1 . OpenGL فقط یه کتابخونه گرافیکی هستش نه یه ابزار مثلا بازی سازی.
    2. نمی دونم (شاید اشتباه میکنم) ، ولی فکر نکنم OGL رو بشه توی DirectX SDK دید.


    نظر من:
    یه کار اصولی و حرفه ای یه ابزار حرفه ای هم میخواد. دایرکت خیلی خوبه کارها رو راحتر کرده و خیلی هم راحتر کرده اما به نظر میاد OpenGL از اون حرفه ای تر باشه. برای این حرف من هم دلیلهای زیادی وجود داره.

    اما من برای بازی سازی DX رو پیشنهاد میکنم و به نظرم تو این مورد امکاناتش به مراتب کاربر رو راحتر کرده و این مساله خیلی خوبه. اما برای یه کار حرفه ای یا یه دموی حرفه ای و ... به شدت OpenGL رو پیشنهاد میکنم. خود nvidia هم خیلی از مثالها و دموهای معروف سالانه خودش رو با OpenGL عرضه میکنه که از جمله اونها میشه به dawn و nalu اشاره کرد و همین مطلب نشون دهنده خیلی چیزها هستش که از جمله اونها میشه به قدرتش اشاره کرد.

    در مورد C#‎:
    دید بدی رو که برنامه نویسهای C به برنامه نویسهای C++‎ دارن و همون دیدی رو که برنامه نویسهای دلفی و C++‎ به vb کارها دارن و همون دیدی رو که کاربرهای حرفه ای لینوکس به ویندوز دارن رو برنامه نویسهای C++‎ هم به C#‎ دارن. به نظر من یه زبان و یه محیط قوقالعاده آماتور فراهم میکنه و به جای اینکه برنامه نویس رو به سمت قسمتهای سیستمی دقیق بکشه همه چیز رو روی یه فریم ورک پر از باگ پیاده سازی کرده و سعی کرده به برنامه نویس استفاده از کامپوننت رو یاد بده. در مورد سرعت هم بین C#‎ و VB.net فرق چندانی نیستش. اینکه یه ابزار باشه که کار راحتر بشه خیلی خوبه اما اینکه این ابزار دسترسی رو محدود کنه به شکلی که نتونی به غیر از اون از چیز دیگه ای استفاده کنی یه فاجعه برنامه نویسی حساب میشه. حتی C++‎ تحت دات نت هم خودش یه فاجعه هستش په برسه به C#‎ و یا Vb

    جمع بندی:
    اگر میخوای حرفه ای باشی برو سراغ حرفه ای ها و هیچ وقت به این فکر نباش که از اول با یه ابزار مثل C#‎ ویا Xna جلو بری اینکار تنها باعث میشه عمرت رو هدر بدی. اگر قراره بعدا سویچ کنی رو C++‎ . از همین اول اینکار رو انجام بدی خیلی خیلی بهتره.

  10. #170

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    بازم بحث های بین OpenGL و DirectX یا کدوم زبان بهتره ، اینها دیگه یه چیزهایی هست که بین برنامه نویس ها حل شده و تعصبی برخورد کردن باهاشون فقط وقتتون رو می گیره.
    اولا gl و dx جفتشون فقط API هستند، جفتشون هم یک کار می کنند و کاربرد و کارشون هم معلومه. و همش به این بستگی داره که می خوای چی کار کنی. من فقط چیزهای کلی شون رو می گم و خود برنامه نویس بستگی به کاری که داره API مورد نظر رو انتخاب می کنه ...
    مورد اول اینکه آقای pswin.pooya می گه DirectX آسونتر هست اصلاً همچین چیزی نیست، پایه جفتشون یکی هست و هیچ کدوم از اون یکی آسونتر یا سختتر نیست. احتمالاً منظور شما کتابخانه D3DX هست که تکسچر و مش لود می کنه توابع ریاضی داره و کارای دیگه ... که این کتابخانه جز کتابخانه کمکی Direct3D هست و ربطی به اصلیت اون نداره . مانند glu برای opengl (گرچه به اندازه D3DX کامل نیست) . کسانی که بخوان ازش استفاده می کنند کسانی هم که نخوان استفاده نمی کنند، که معمولا کسانی که کار حرفه ای تر بخوان انجام بدن استفاده نمی کنند چون محدودیت های خودش رو داره.

    - نوع دستوری gl بر اساس C هست و دیزاینش هم extension ای هست که شما برای کارهای جدید توابع جدید تعریف می کنید و اون رو از درایور می گیرید. نوع دستور DX هم COM هست تو مایه های object oriented هست.
    - DirectX فقط در پلتفرم های مایکروسافت کاربرد داره (windows و xbox) در صورتی که opengl در تمام پلتفرم ها کار می کنه.

    - داکیومنت های همراه DirectX بسیار کاملتر از OpenGL هست و ساپورت بهتری در ویندوز داره

    - درایور های کارت گرافیک ویندوز نیز با DirectX بیشتر تست شده اند و کلا بهتر کار می کنند از اونجا که بیشتر از 90% بازی های ویندوز بر اساس directx نوشته می شوند. لطفاً به nVidia هم گیر ندین که opengl رو بهتر ساپورت می کنه یا درایورش بهتر هست، این بحث مال قبل از نسل DX9 بود. البته درایور های nVidia همچنان در gl خوب هست اما در مورد ATI می شه گفت درایور های GL اش اصلاً قابل مقایسه با DX نیست، با توجه به اینکه کارت های ATI هم در بازار جدیداً زیاد شده فکر نکنم بشه راحت چشم پوشی کرد از این قضیه.

    - opengl برای کار با نرم افزارهای CAD و دیگر نرم افزارهای غیر بازی کاربرد آسانتر و بهتری داره.

    - directx از نسخه 10 به بعد یه جورایی از نظر تعریف تکنولوژی از gl جلو افتاد و استاندارد ها و تکنیک های جدید خودش رو به کارت گرافیک ها تحمیل کرد. در واقع در حال حاضر ابتدا directx نسخه جدیدی معرفی می کنه سپس کارت های گرافیکی که اون تکنولوژی رو ساپورت بده بیرون میاد. و سپس شرکت های سازنده کارت گرافیک extension هایی که روی gl هم همون کار رو انجام بده رو درایور هاشون می دن. یه زمانی opengl این کار رو با ARB انجام می داد که الان به دلیل هزینه های مایکروسافت این حرکت رو directx انجام می ده.
    nVidia هم یکی به خاطر multi-platform بودن GL و کامپایلر CG خودش هست که توسعه داده، در ضمن یک framework داره که تحت gl هست که دمو هاش رو می سازه، این ربطی به حرفه ای تر بودن OpenGL نیست، صرفاً به خاطر مالتی پلتفرم بودن و open تر بودن به دلیل استفاده از کامپایلرهای شیدر دیگه و Extension ها هست.

    کلا این کاریه که تقریباً تمام برنامه نویس های دنیا انجام می دن و یک چیز حل شده هست، اگه برای ویندوز یا Xbox می خواهید بازی درست کنید الان دیگه DirectX حرف اول رو می زنه و بهترین انتخاب هست و اگه می خوایین خیلی high-tech جلو برین در زمینه گرافیک (که در ایران معمولاً این پیش نمیاد) directx هم اکنون با نسخه 11 اش دیگه high-tech ترین هست.

    اگه برای پلتفرم های دیگه هم می خواهید نرم افزارتون کار کنه مثل mac و linux واضحه که opengl تنها و بهترین انتخاب هست.
    اگه برای نرم افزارهای غیر گیم مثل CAD، طراحی یا هر چیز دیگه می خواهید چیزی درست کنید بهترین انتخاب opengl هست، گرچه 3dsmax هم اکنون در رندر direct3d بهتر جواب می ده ولی کلاً opengl همچنان در این نرم افزارها بهترین انتخابه.

    --------------------------
    در مورد زبان هم هر موقع یک موتور و گیم سه بعدی معروف در بازار پیدا کردید که با زبانی مثل delphi یا VB یا C#‎‎‎‎‎‎ نوشته باشن اون موقع می تونید روش تجدید نظر کنید. دیگه بحثی نداره این قضیه.
    C#‎‎‎‎‎‎ البته با وجود XNA برای شرکت های تازه کاری که می خواهند بازی های ساده و کم هزینه درست کنند و در Xbox liveهم اون رو پخش کنند همچنان انتخاب خوبی هست ولی به درد کارهای پیشرفته و سنگین نمی خوره.
    JAVA هم در زمینه بازی های موبایل انتخاب خوب هست.
    FLASH هم برای بازی های ساده تحت وب و حتی ادونچر ساده (machinarium رو کسی بازی کرده؟) انتخاب خوبی هست.
    در بقیه موارد مخصوصاً بازی های سه بعدی یا احیاناً کار پیدا کردن در شرکت های بازی سازی، به جز C++‎‎‎‎‎‎ به زبان دیگه ای فکر نکنید.
    آخرین ویرایش به وسیله سپول : پنج شنبه 28 آبان 1388 در 14:13 عصر

  11. #171

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    با تشکر از آقا سپول
    خواهشن دیگه این بحث ها رو جمع کنید

    من هم یه مورد رو اضافه می کنم.

    اگر شما بخواهید به قابلیت های جدید دسترسی پیدا کنید باید در دایرکت ایکس به سراغ یه ورژن جدید تر بروید مثلا برای استفاده از شیدر 4 باید حتما از dx 10 به بالا استفاده کنید و با dx9 نمی تونید ولی در اپن جی ال این طوری نیست.

    البته جدیدا اپن جی ال سخت شده مثلا ممکن است که با استفاده از opengl 3 یه سری از کدهای قبلی کار نکنن این طوری هم احتمالا مجبورید دو تا کد بزنید.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  12. #172

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    البته جدیدا اپن جی ال سخت شده مثلا ممکن است که با استفاده از opengl 3 یه سری از کدهای قبلی کار نکنن این طوری هم احتمالا مجبورید دو تا کد بزنید.
    این مورد رو کاملا قبول دارم اما اگر بخوایین یه ذیزاین کاملا بر اساس شیدر و موارد جدید بزنید OpenGL 3 خیلی بهتر و راحتر از OpenGL 2 عمل میکنه.

  13. #173

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    بازم سلام خوشحالم که این تاپیک هنوز در جریانه. مسئله ای که می خواستم مطرح کنم اینه که من دنبال کل کل نبودم و یا اینکه برای حال گیری مسئله ای رو عنوان کرده باشم. اما در جواب فرمایشات عزیزان،اون عزیزی که حتی ++C رو هم یک فاجعه میدونن ممکنه خواهش کنم پس چه زبانیو برای استفاده از بهترین و سریعترین و قویترین و .... توابع و متد های برنامه نویسی سراغ دارن؟ اگر منظور شما جاوا و ... است که ای بابا .
    اما اون عزیزی که خورشت پرملات و رنگینی از اطلاعاتو تو پستشون ریختن می خواستم بگم این که ما بنشینیم و فق در نگاه یک نظاره گر از دور نسبت به افق های خیلی دور تفکراتی دست نیافتنی داشته باشیم اشتباست که یک نمونه اش رو خودتون اشاره کردید"(که در ایران معمولاً این پیش نمیاد)" یا اینکه صحبت از پلت فرم هایی که هنوز به ایران بعضی حتی وارد هم نشده اند . و البته اگه ما در مورد هر حرکتی که می خوایم انجام بدیم از همون اول همش نه بیاریم که این نمیشه و این فلان مشکلو داره و غیره هیچ وقت دست به کاری نمیزنیم . و هیچ وقت به موفقیتی نمیرسیم.
    من خودم هیچ وقت فکر نمیکردم که شرکت macromedia بیاد با چهار تا دستور ساده line,fill,circle,... نرم افزاری طراحی کنه و اونقدر هم پرطرفدار بشه اگه به ما میگفتن بیا روش کار کنیم حتما میگفتیم ای بابا این روزها با اومدن سیستمهای 3d کی میاد این جور بازیهای رو انجام بده و رو بار سنگین دست میذاشتیم نتیجه اینکه حتی افتخار حمل سبک هم نصیبمون نمیشد.

    اما جدای از همه این بحثها من بیشتر میخواستم بازکنم با توجه که بحث بازیهای سبک فلش و پر طرفدار بودنشو که می خوام روش صحبت کنم هم پیش اومد اینه که قابلیت کد نویسی 3D با حجمهایی حول و حوش همون swf توی NetFramework. گذاشته شده یا لااقل در خلق این قابلیت تلاشهای ارزنده ای شده که میتونه دری باشه برای حرکتی که کمی جلوه داشته باشه
    وقتی شما به بازیهای فلش دقت میکنید همونطور که میدونید حتما باید فلش پلیر رو سیستمتون نصب باشه که چراشو بهتر از من میدونید. اما اگه همون فایل با همون گرافیک بخواد به صورت مجزا رو سیستمتون نصب بشه برای برای هر بازی شما حداقل احتیاج به حجمی برابر flash player + swf دارید و بزارید خیلی خلاصه بگم شما اگه بخاید به کسی غذا بدید آیا بهتره که هر کس سفره ای و ظرفی و ... ای داشته باشه و شما فقط اون غذارو توش بریزید یا اینکه برای هر غذایی خودتون ظرف و غیره هم بهش بدید؟ macromedia اینکارو شروع کرد تا حدی جلو رفت استفادشو هم کرد حالا MS دست به کار شده و مشابه اونو توی فضای 3D در اختیار شما قرارا داده میتونین روی مزایای چنین سیستمی خودتون فکر کنین.. مخصوصا اینکه بخواد نرم افزارهای ما امکانات NetWork داشته باشه آینده ای که پیش بینی میشه اینه که بزودی مثل نقل و نبات میتونید 3D Game های زیادی (البته نه در حد بازیهایی که تو خونه بازی میکنید ) رو مثل نقل و نبات گیر آورده و به صورت Online رو سایتهای _ اون وریها/شما _ بازی _ کنید/کنند_.
    من میخواستم تنها این بحث رو توی تاپیک بازکنم جنگGl, glx, dx,... دیگه برای ما اصلا به جا نیست.
    کماکان حرف و سخن بسیاره اما بیشتر سرتونو درد نمی آرم فعلا

  14. #174
    کاربر جدید آواتار smh1988
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران و مشهد و نجف آباد
    سن
    35
    پست
    14

    Angry نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    آخرش چی شد !
    کی داره با کی بازی می نویسن ! با چی تو چه محیطی ؟
    من تازه اومدم ولی وقتی پست ها رو خوندم به خدا هیچی نفهمیدم !
    یه بزرگتر نتیجه گیری کنه !

  15. #175
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ساری
    پست
    1

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    salam, kesi ,mikhad 3d besaze man ye ja midonam ke daran tim jam mikonan, to shabake amozesh chan nafar hastan herfei kar mikonan barnameharo donbal konin to in shabake komaketon mikonan, man nazaram ine age pol mikhay to iran bazi sazi mani nadare vaghti mishe copy zad rahat, barname nevisi behtare bara bazi nabashe...

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار amir22448
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    199

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    نقل قول نوشته شده توسط Shaya مشاهده تاپیک
    سلام،
    چرا هیچ کس اینجا چیزی ننوشته؟ موضوع چیه؟ هیچ کس علاقه‌مند نیست؟

    -- گودرز
    من می تونم تو برنامه نویسی و هوش مصنوعی کمکتون کنم.همینطور که Kochol گفتند صبور باشید.اگه می خواید یه تیم تشکیل بدیدنباید تو یه فروم اقدام کنید.باید مثل همون تبلیغی که در سایت barnamenewvis.org هست آگهی بزنید.یا اگر می خواهید به وبسایت هایی که برنامه نویسی یا گرافیک کار می کنند با آن ها تماس بگیرید یا ایمیل بزنید و اگر در طراحی گرافیک مهارت دارد آن را به عنوان طراح گرافیک استخدام کن.
    البته من می خوام به عنوان برنماه نویس و هوش مصنوعی کمکت کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله amir22448 : دوشنبه 23 مرداد 1391 در 21:08 عصر

  17. #177
    کاربر جدید آواتار parsa rostami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    کرج
    پست
    3

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام دوست عزیز من هم با شما موافقم و دوست دارم یک تیم برای ساخت بازی تشکیل دهیم من زیاد با کدنویسی اشنا نیستم ولی با گیم میکر کار کردم اگر شما هم موافق هستی یک تیم تشکیل بدهیم

  18. #178
    کاربر جدید آواتار parsa rostami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    کرج
    پست
    3

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    باسلام خدمت همه
    من هم با نظر شما موافق هستم
    من زیاد با کدنویسی اشنا نیستم ولی با ویژوال بیسیک 6 و گیم میکر زیاد کار کردم
    اگر همه موافق هستید به نام خدا کار را شروع کنیم

  19. #179
    کاربر جدید آواتار parsa rostami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    کرج
    پست
    3

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    با سلام خدمت همه
    من هم با نظر شما موافق هستم
    دوست دارم یک تیم ساخت بازی تشکیل دهیم
    من زیاد با کد نویسی اشنا نیستم ولی با گیم میکر و ویژوال بیسیک زیاد کار کردم
    اگر همه اماده هستید به نام خدا کار را شروع کنیم

  20. #180

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    نقل قول نوشته شده توسط Shaya مشاهده تاپیک
    سلام،
    من گودرز هستم. سالهاست که با VB6 و VB.Net کار می‌کنم. به مبحث بازی‌های کامپیوتری علاقه‌مند هستم و زمانی یک Engine معمولی با DirectX 7 نوشتم. خیلی دوست دارم که یک بازی کامپیوتری (حتی نوع ساده آن) را بنویسم. از تمام کسانی (برنامه‌نویسان - گرافیست‌ها - آهنگ‌سازانی) که به این موضوع علاقه‌مند هستند، خواهش می‌کنم اعلام آمادگی کنند، که یک تیم تشکیل بدهیم و یک بازی بسازیم. این مقوله خیلی جای کار دارد. منتظر اعلام نظر شما دوستان عزیز هستم.
    سلام اول از همه حرفام رو با یه نقل قول از سردبیر مجله ی بازینما شروع میکنم : « دوستی میگفت که در ایران همه ی کار ها با یه موجی همراه هست ... مثلا یک روزی Fast Food زدن مد شده بود و همه ی مردم حس کردن که سود زیادی داره . بعد از اون همه ی خیابون ها و کوچه ها پر شده بود از Fast Food های رنگارنگ و بی کیفیت ! یک روز زمین خریدن توی دهات مد شده بود . یک روز خرید دلار ، سکه و ... در حال حاضر خوشبختانه یا متأسفانه بازی ساختن مد شده ! هر کس فکر میکند با کمی مهارت در زمینه ی ساخت مدل سه بعدی و یک انجین کرک شده میتواند بازی بسازد و کلی سود کند ! نتیجه ی آن هم میشود بازار درهم و برهم بازی های ایرانی که خیلی از آنها را نمیتوان بیشتر از نیم ساعت بازی کرد . این بازی های یک شبه باعث شدند تا دید جامعه ی گیمر های ایرانی هم نسبت به بازی های ایرانی خراب شود . اکثر گیمر ها بازی های ایرانی را به دید طنزآلود نگاه میکنند و این نگاه بازار بازی ها را روز به روز خراب تر میکند . البته گروه های دیگری هستند که به طور حرفه ای مشغول بازیسازی هستند و پیشرفت خوبی هم دارند اما تعداد آنها کمتر از انگشتان یک دست است و ... »

    یه وقتی به آقایون برنخوره این حرفو من نگفتم یه آدمی گفته که توی این حرفه است گروه های بازی چند حالت داره که یکیش همینه یک نفر میاد اینترنت و توی یک فروم ، تاپیک میزنه که میخوایم بازی بسازیم به افراد زیر نیازمندیم ! بعدش چند نفر سریع عضو تیم میشن . همه چیز اول خوب پیش میره بعد از یک هفته اعضا درخواست حقوق میکنن !! مسئول گروه میگه اول از همه باید بازی رو بفروشیم بعدش سودش رو بین خودمون تقسیم میکنیم ! با این حرف چند نفر گروه رو ترک میکنن ... باقیمونده ی اعضا حداکثر یک ماه گروه رو تحمل میکنن و چون هدفشون پول هست دیگه نمیتونن گروه رو تحمل کنن . البته بعضی از این گروه ها برای اینکه هر چه زودتر به پولشون دست پیدا کنن بازی نصفه ی خودشون رو منتشر میکنن و ... ( نتیجش رو توی مقدمه گفتم ! + پولی که بهشون میرسه رو به گدا بدی ، خود گدا یه مقدار دیگه از جیبش در میاره ، میزاره کف دستت بر میگردونه به خودت ! )ولی آیا هدف شما به دست آوردن مهارت با کمک یک دیگر هست ؟؟؟؟
    یا به دست آوردن 1ول ولی آخر همه ی این کارا باز هم به درآمد ختم میشه من نمیخوام توی تیم شما باشم ولی خوشحال میشم به عنوان یه دوست کمکتون کنم
    خوب اگه خواستین بازی بسازین امیدوارم بازیی نسازین که آبروی گیم ایران رو ببره
    آخرین ویرایش به وسیله Craker : چهارشنبه 06 آبان 1394 در 19:49 عصر

  21. #181

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام من (ناشناس) هستم من که در حال اموختن OpenGL3.3 و هم من سی پلاس پلاس و سی حرفه ای هستم و هم من در طراحی وب سایت تسلط دارم که این زبان ها بلدم اما کامل نیست اما مهم بلدم (،php5,css3,html5,java script) وهم چند زبان دیگر مانند پایتون
    من که کمک فیزیک نمی دم چون من ناشناسم😂😂😂😂
    اما جدی میگم
    و هم کامپیوتر ان قدر قوی ندارم
    اما می توان استفاده کردن و هم ما باید از لیونکس استفاده کنیم چون اول اپن سورس ، امنیت عالی دارد ، و هم کم از سیستم کامپیوتر استفاده می کند
    من که در حال اموختن گودوت هستم بنظر من ما باید موتور خودمون بسازیم من تصمیم گرفتن یک موتور پیشرفته بسازم که هدف ان موتور ( ساده ، روشن کردن زبان C++‎ ، سه بعدی و دو بعدی پیشرفته ، و شکستن یونیتی و انریل انجین و اکسپورت کم حجم و سیستم مورد نیاز کم باشد با گرافیک فول اچ دی و جذاب ) است
    زبان های این موتور c ,C++‎, assmbliy تا موتور کم حجم باشد و با سرعت
    اما این موتور در تاریخ شروع کد نویسیش میکنم 1402,2,0 تا اطلعات کافی جمع کنم
    اگر خواستی من به گروه بافزودی می توانید یک گروه تلگرام یا ایتا بسازیم ( من که مشخصات خودم نمی زارم مانند (شماره تلفن ) ها .......
    ایمیل من : javed1e3@gmail.com

  22. #182

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    و هم ما می توانیم با استفاده از شبیه سازی مک
    و با استفاده از wifite کد مون کمپایل کنیم که در لیونکس
    ( اما بدانید من از OpenGl استفاده می کنم اگر غیر از OpenGL استفاده می کنید من از گروه خارج میشم و هم برای کراس پلات فورم گذاشتن بازی هایمان می توانید از کتابخانه زیر استفاده کرد
    OpenAL برای صدا
    OpenGL برای گرافیک
    GLFW برای ساخت و مدریت پنجره
    GLAD برای لودر اپن جی ال
    و بعضی کتابخانه که من می خواهم بسازم اما تا الان نساختم
    ا ما راه زیادی و سخت داریم

  23. #183

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    و هم من بودجی گروه ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂 جدی میگم
    من که فقط کمک کد نویسی می دهم

  24. #184

    نقل قول: تشکیل تیم ساخت بازی

    سلام ببخشید تا چه حد آگاهی در این زمینه نیاز هست؟ چون من تازه سی شارپ یادگرفته ام

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •