نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به دست آوردن لینک ارجاع دهنده ی گوگل

  1. #1

    به دست آوردن لینک ارجاع دهنده ی گوگل

    سلام دوستان
    من می خوام متنی که در کوگل سرچ شده و به صفحه ی من اومده رو پیدا کنم
    عبارتی که در گوگل سرچ شده باشه در لینک گوگل, جلوی =q& قرار می گیره
    مثل :
    http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&hs=ROT&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=سوالات+امتحان+نهای  ی+دی+ماه+ریاضی+3+سال+1384&aq=f&aqi=&  aql=&oq=

    از تابع :

    $_SERVER['HTTP_REFERER']


    استفاده کردم
    وبا کد های زیر عبارات رو در فایل متنی میریزم

    <?php
    $ref = $_SERVER['HTTP_REFERER'] ;
    $ref = explode("&q=",$ref);
    $ref = $ref[1];
    $ref = explode("&",$ref);
    $ref[0]= str_replace("+"," ",$ref[0]);
    $ref[0]= str_replace("_"," ",$ref[0]);
    $file = "test.txt";
    $current = file_get_contents($file);
    $current .= "$ref[0]\n";
    file_put_contents($file, $current);
    ?>


    ولی مشکلی که دارم اینه که تمام ارجاع شده هارو حتی از سایت های دیگر در فایل ذخیره می کنه و من نمی خوام اینطوری باشه یعنی می خوام اگر ارجاع دهنده سایت گوگل بود این کار هارو انجام بده
    مشکل بعدی اینه که اگر ارجاع دهنده سایت گوگل باشه عبارت جلوی =q& رو به صورت 9%84%d9%be%db%8c%d9%be%d8%b1 در فایل ذخیره می کنه ولی من می خوام که دیکد بشه بعدش ذخیره بشه
    اساتید نظراتتون رو بگید تشکر

  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن لینک ارجاع دهنده ی گوگل

    <?
    $refer = parse_url($_SERVER['HTTP_REFERER']);
    $host = $refer['host'];
    $refer = $refer['query'];
    if(strstr($host,'google'))
    {
    $match = preg_match('/&q=([a-zA-Z0-9+-]+)/',$refer, $output);
    $querystring = $output[0];
    $querystring = str_replace('&q=','',$querystring);
    $querystring = urldecode($querystring);
    $querystring = str_replace("+"," ",$querystring);
    $querystring = str_replace("_"," ",$querystring);
    $file = "test.txt";
    $current = file_get_contents($file);
    $current .= $querystring."\n";
    file_put_contents($file, $current);
    }
    ?>

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    نقل قول: به دست آوردن لینک ارجاع دهنده ی گوگل

    سلام من از تابع $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
    دارم استفاده میکنم و وقتی میخوام لینک ارجاع دهنده گوگل رو بگیرم لینکی که برای من نمایش میده و ذخیره میشه کلا فقط همینه : https://www.google.com/ کل لینک برام توی متغییر ریفر ذخیره نمیشه!!

    راهنمایی میفرمایید؟

    تشکر

    طراحی سایت طراحی سایت فروشگاهی ثبت دامنه طراحی سایت ارزان
    میزبانی سایت

    طراحی سایت بیمارستان
    طراحی سایت مدرسه طراحی سایت پزشکی
    طراحی سایت ارزان طراحی سایت فروشگاهی
    طراحی سایت شرکتی

    طراحی سایت رستوران

    طراحی سایت هتل

    طراحی سایت
    سئوی سایت
    تبلیغات کلیکی گوگل
    طراحی سایت صنعتی
    آخرین ویرایش به وسیله siavash82i : یک شنبه 12 آبان 1398 در 16:36 عصر

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    نقل قول: به دست آوردن لینک ارجاع دهنده ی گوگل

    نقل قول نوشته شده توسط siavash82i مشاهده تاپیک
    سلام من از تابع $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
    دارم استفاده میکنم و وقتی میخوام لینک ارجاع دهنده گوگل رو بگیرم لینکی که برای من نمایش میده و ذخیره میشه کلا فقط همینه : https://www.google.com/ کل لینک برام توی متغییر ریفر ذخیره نمیشه!!

    راهنمایی میفرمایید؟

    طراحی سایت پزشکی طراحی سایت کلینیک پزشکی طراحی سایت شرکتی هاست لینوکس

    تشکر
    طراحی سایت املاک
    طراحی سایت دانشگاه
    طراحی سایت سازمانی
    طراحی سایت کلینیک طراحی سایت الهیه طراحی سایت میرداماد طراحی سایت اقدسیه طراحی سایت فرمانیه
    طراحی سایت نیاوران طراحی سایت ولنجک طراحی سایت سعادت آباد طراحی سایت قیطریه

    طراحی سایت آموزشگاه
    طراحی سایت آژانس مسافرتی
    طراحی لوگو طراحی سایت زعفرانیه طراحی سایت دیباجی طراحی سایت ازگل طراحی سایت لواسان طراحی سایت کریمخان طراحی سایت تجریش

    بازاریابی شبکه های اجتماعی
    طراحی سایت کارخانه
    طراحی پورتال سازمانی لوازم یدکی ال90
    هزینه طراحی سایت طراحی سایت احتشامیه طراحی سایت آزادی طراحی سایت ایرانشهر طراحی سایت جمالزاده طراحی سایت قلهک طراحی سایت محمودیه طراحی سایت دروس طراحی سایت نخجوان طراحی سایت امامزاده قاسم

    کارشناس تولید محتوا
    طراحی سایت خبری
    تبلیغات اینترنتی طراحی سایت آجودانیه طراحی سایت لاله زار طراحی سایت پاسداران طراحی سایت شریعتی طراحی سایت نارمک طراحی سایت تهرانپارس
    طراحی سایت صادقیه طراحی سایت بهارستان طراحی سایت جمهوری طراحی سایت سهروردی طراحی سایت مطهری طراحی سایت عباس آباد

    طراحی سایت نماینده مجلس
    طراحی سایت چیست هاست لینوکس
    طراحی سی دی مالتی مدیا


    لوازم یدکی رنو ثبت دامنه
    لوازم یدکی مگان


    بلیط هواپیما


    میزبانی وب





    سلام کسی نیست کمک کنه!!!؟
    مدیر فقط بلدی امضای ادمو پاک کنی و بن کنی!!؟
    آخرین ویرایش به وسیله siavash82i : یک شنبه 12 آبان 1398 در 16:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •