نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    Smile یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    با سلام دوستان من با کمک دوستان نرم افزارم آماده شد اما تا خواستم فایل نصب رو براش بسازم دیدم فقط میزنه اطلاعات فرم ناقص می باشد همه فیلدها به درستی پر می شوند ولی باز این مشکل هست علت این چیه در مورد بلاگفا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    کسی از دوستان به این مشکل برنخورده البته اینم بگم که اگه شما پنج بار داخل این تکس یه کلید رو از کیبورد فشار بدین مشکل حل می شه حالا چطوری میشه عمل فشرده شدن کلید از صفحه کلید رو به این تکس باکس ارسال کرد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    کد چک کردن فیلداتون به چه صورته؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Foc  us();
    //braye por kardam fildha
    webBrowser1.Document.GetElementById("txtwriter").I nnerText = nameBox3.Text;
    //fild email
    webBrowser1.Document.GetElementById("txtemail").In nerText = emailBox4.Text;
    //fild web site url
    webBrowser1.Document.GetElementById("txturl").Inne rText = webBox5.Text;
    //fild matn asle


    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Inn erText = messagBox6.Text;

    الان فهمیدم که وقتی با کیبور اعداد رو وارد می کنم مورد قبول واقع میشه اما وقتی برنامه وارد می کنه نه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    این دستورات رو در رویداد Webbrowser_DocumentCompleted قرار دادین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: یه مشکل نو ظهور در پر کردن فیلد های اینترنتی

    سلام
    به نظر من بهتره واسه کد کپتچا تکست باکس نذارید یعنی کاربر کد کپتچا رو از تو خود WebBrowserپر کنه و اینتر هم بزنه!
    اینجوری اسم اینپات باکس کپتا در میاد:
    string CaptchID= webBrowserCommend.Document.GetElementsByTagName("i  nput")[8].Name.ToString();

    و اینجوری فوکوس می ددهند:
    webBrowserCommend.Document.GetElementById(CaptchID  ).Focus();

    دیگه مشکل :
    اطلاعات فرم ناقص است هم از بین میره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •