نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارتباط اسمارتی با php

  1. #1

    ارتباط اسمارتی با php

    سلام دوستان
    میشه بگید یک فرم تو اسمارتی چجوری اطلاعاتش رو به دیتابیس میفرسته وقتی فرم از tpl. پست میشه و به php. مربوط به خودش میره اونجا اصلا معلوم نیست چی میشه
    من بررسی کردم دیدم توی اکثر اون php ها فقط میاد getparamمیکنه و روشون کار انجام میده و آخرش آپدیت میکنه ولی ندیدم insert کنه
    اگر ممکنه طریقه ارسال اطلاعات از فرم به دیتابیس روبگید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: اسمارتی

    دوست عزیز
    به فولدر templates در پروژه های اسمارتی مراجعه کن و فایل هاشو بررسی کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار J.Masomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    dataargham.com
    سن
    37
    پست
    95

    نقل قول: ارتباط اسمارتی با php

    با سلام
    تو فایلهای اسمارتی دو دسته وجود دارد که یکی فایلهای PHP است که در خارج فولدر templates است و دیگری فایلهای TPL که داخل فولدر templates است.

    اینکه فرم کجا ارسال می شود بستگی به اکشن فرم دارد.الزاماً اطلاعات به فایل php ای که tpl را صدا زده نمی رود.

    برای insert هم که گفتید وجود ندارد ممکن است متغیر پست یا $_REQUEST به تابع یا کلاسی ارسال شده باشد.

  4. #4

    نقل قول: ارتباط اسمارتی با php

    شما یک لطفی کنید بگید مثلا من اگر بخوام متغیر title$ رو به جدولی ارسال کنم چجوری باید عمل کنم؟
    در ضمن این اکشن فایل tpl داخلش نوشته {$phpself}
    توی فایل php خودش هم اینو نوشته

    $tplItem->assign("phpself",$_SERVER['PHP_SELF']);
    آخرین ویرایش به وسیله hassan68 : پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390 در 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •