نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    با سلام
    البته اگه دباره سوالمونو پاک نمیکنند

    من یه فرم دارم که وقتی میخوایم درج اطلاعات کنیم textbox اولی خودش اتوماتیک بزرگ ترین عدد بانک را میگیره یکی بهش اضافه کرده و به تکس باکس برمیگردونه . حالا وقتی اطلاعات ذخیره شد و همه تکس ها خالی شد و صفحه برای ذخیره بعدی اماده میشه باید دباره لودفرم را فراخوانی کنه تا تکس باکس اولم پر بشه چه جوری load_form را زیر دگمه فراخوانی کنم

  2. #2
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    به جای این که دوباره form load رو فراخوانی کنید، بهتره که یک متد بنویسید که کار گرفتن عدد و +1 کردنش رو انجام بده و اون متد رو در form load فراخوانی کنید.
    حالا وقتی هم که اطلاعات ذخیره شد و صفحه برای ذخیره بعدی آماده میشه، دوباره اون متد رو فراخوانی کنید تا همون کار رو انجام بده.

    پ.ن:
    نمیدونم چرا از این روش استفاده می کنید، اما اگر دلیل خاصی برای این کار ندارید توصیه می کنم به جای این کار یک فیلد در table مربوطه در database ایجاد کنید که auto increment باشه و بصورت اتوماتیک مقدارش برای هر رکورد افزایش پیدا کنه.

    موفق باشید :)

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    به نظر من اگر قرار است این برنامه در شبکه اجرا شود یا روزی قرار شد در شبکه اجرا شود آن وقت روش شما به مشکل برمی خورد یعنی گرفتن ماکسیمم عدد و اضافه کردن یکی به آن
    پس بهتر است فیلد را identity کنید یعنی همانی که در پست بالا گفته شد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    اینجوری که شما میگید هم درسته اما بازم مشکل منو حل نمیکنه . میدونید چرا اخه ما یه بار به دیتابیس متصل میشیم و مقدار ماگزیموم primery key را میگیریم و بعد از اینکه دباره مقراری را درج کردیم فکر کنم همون مقدار قبلی را نشون بده ؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    به فرض این که اسم فرم شما باشه Form1 توی رویداد کلیک یه کلید اینو بنویس مشکلت حل می‌شه موفق باشی./



    this.Form1_Load(sender, e);


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    یه سوال دیگه هم داشتم ؟؟
    درمورد اعداد تصادفی هستش . سرچ هم زدن مطالبشون خوب بود اما به کارم نمیومد. ببینید من دارم (min , max0) جدول بانکم را داخل دوتا تکس باکس میریزم و به تابع رندوم میگم که از بین این دوتا عدد یه عدد به من بده ! که میده اما من میخوام تکرار نداشته باشه چون فرم قرعه کشی هستش و عدد اول را که داد کاربر خواست نفر بعدی را قرعه کشی کنه یکدفعه بین قبلی ها تکرار نشه

    ممنون میشم کمک کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط smm2006sh مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم داشتم ؟؟
    درمورد اعداد تصادفی هستش . سرچ هم زدن مطالبشون خوب بود اما به کارم نمیومد. ببینید من دارم (min , max0) جدول بانکم را داخل دوتا تکس باکس میریزم و به تابع رندوم میگم که از بین این دوتا عدد یه عدد به من بده ! که میده اما من میخوام تکرار نداشته باشه چون فرم قرعه کشی هستش و عدد اول را که داد کاربر خواست نفر بعدی را قرعه کشی کنه یکدفعه بین قبلی ها تکرار نشه

    ممنون میشم کمک کنید
    برای پرسش‌های تازه خودتون تاپیک تازه باز کنید تا برای جستجوی دوستان دیگه مشکل ایجاد نکنه و با قوانین هم مطابق باشه.

    برای این مشکلتون هم بهترین راه این هست که عدد به دست اومده رو توسط شروط چک کنید تا به صورت تکراری اضافه نشه یا در آخر کار کل اعداد به دست اومده رو چک کنید و اگر تکراری داخلش بود یکیش رو حذف کنید و یکی دیگه جای گزینش کنید
    در کل باید یه الگوریتم منطقی برای برنامه مورد نظرت طراحی کنی./

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    به فرض این که اسم فرم شما باشه Form1 توی رویداد کلیک یه کلید اینو بنویس مشکلت حل می‌شه موفق باشی./



    this.Form1_Load(sender, e);

    استفاده از این روش ممکنه کار شما رو راه بندازه اما صحیح نیست. دلیلی نداره وقتی به Event ای نیاز نداریم اون Event رو fire کنیم. لطفا فقط هدفتون اجرا شدن برنامه هاتون نباشه و به کد هایی که مینویسید و منطقی که استفاده می کنید هم فکر کنید.
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    استفاده از این روش ممکنه کار شما رو راه بندازه اما صحیح نیست. دلیلی نداره وقتی به Event ای نیاز نداریم اون Event رو fire کنیم. لطفا فقط هدفتون اجرا شدن برنامه هاتون نباشه و به کد هایی که مینویسید و منطقی که استفاده می کنید هم فکر کنید.
    موفق باشید
    یکم بیشتر توضیح بدین بد نیست این دوستمون قصدش بود به هر روشی که شده یه بار دیگه یا به هر تعداد دیگه که لازم داره ایونت فرم‌لود خودش رو صدا بزنه پس فقط هدفش اجرا شدن کدش بود نه بهینگی و نه چیزای دیگه رو مطرح نکرده بود منطق خاصی رو هم در نظر نداشت به هر حال توضیح بدین همه روشن خواهیم شد موفق باشید./

  10. #10
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: روش صدا زدن یه event در هر قسمت برنامه

    هدفش اجرای ایونت form load نبود بلکه هدفش خوندن مقدار کلید و +1 کردن اون در زمان آماده شدن فرم برای ورود داده های جدید بود. بنابراین هیچ دلیلی برای فراخوانی دوباره اون وجود نداره. با این که در این روش هم متد فراخوانی می کنید و ایونت رو fire نمی کنید، اما باز هم توضیه نمیشه این کار رو انجام بدید چون که بر خلاف اصول برنامه نویسی هست.
    یک event handler فقط باید event handler باشه و نباید ازش در جای دیگری استفاده کرد. هر چند این کار ممکنه تاثیری بر روند اجرای برنامه نداشته باشه، اما علاوه بر اینکه خوانایی برنامه رو بسیار کاهش میده، ساختار و منطق کد رو هم خراب می کنه و ممکنه حتی گاهی اوقات در بعضی شرایط روند اجرای برنامه رو هم مختل کنه.

    لطفا به جای اینکه به دوستانتون ماهی بدید، ماهیگیری یاد بدید (البته ماهیگیری به شیوه صحیح)
    موفق باشید :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •