نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    Smile اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    با سلام دوستان گرامی من با این کد که از همین انجمن گرفتم ایمیل ارسال می کنم اما این ایمیل دوتا فیلد داره یکی موضوع و دیگری متن ایمیل من می خوام سه فیلد دیگر هم به این ایمیل ارسالی اضافه کنم چطوری باید این کار رو بکنم
    System.Net.Mail.SmtpClient smtp = new System.Net.Mail.SmtpClient();
    MailMessage mailMessage = new MailMessage();
    mailMessage.From = new MailAddress("gmail address", "company name");
    mailMessage.To.Add("target email address");
    mailMessage.Subject = "subject";
    mailMessage.Body = "message";
    mailMessage.IsBodyHtml = false;
    NetworkCredential credential = new NetworkCredential("gmail address", "gmail password");
    smtp.UseDefaultCredentials = false;
    smtp.Credentials = credential;
    smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network;
    smtp.Port = 587;
    smtp.EnableSsl = true;

    smtp.Host = "smtp.gmail.com";
    smtp.Send(mailMessage);


    واینکه از کجا بفهمم ایمیل ارسال شد

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    خوب مثلا بعد از عنوان یه فیلد می خوام که شماره فیش درونش باشه یه فیلد برای درج ایمیل نفر فرستنده و یکی هم که توضیحات رو شامل بشه

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    ممنون از توجه شما من دوتا سوال دارم سوال اولم اینه از کجا بدونم ارسال ایمیل موفق بوده یا ناموفق تا به کاربر پیغام مناسب بده و سوال دوم من اینه که مثلا من می خوام کاربر در یک تکس باکس غیر از توضیحات شماره فیش رو وارد کنه حالا ما این شماره فیش رو چطوری بفرستیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    سلام

    همونطور که جناب amir oveisi فرمودند ایمیل اون فیلدها رو داره.

    شما برای اینکه شماره فیش رو ارسال کنید، حالا فرقی نمیکنه از دیتابیس میگیرید یا از یک textbox، باید اونو به Body ایمیل بچسبونید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    ممنون متوجه فرمایش هردو عزیز شدم از راهنماییتون ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    دوستان یکی از سوالام بی جواب موند از کجا بفهمیم ایمیل ارسال شده یا نه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    از کجا از موفق بودن ارسال شدن ایمیل مطمئن بشیم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: اضافه کردن چند فیلد دیگر به ایمیل ارسالی برنامه

    سلام

    به پست 18 این لینک مراجعه کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •