نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغيير گروهي خاصيت كنترل با حلقه

  1. #1

    تغيير گروهي خاصيت كنترل با حلقه

    در vb براحتي مي توانيم از طريق حلقه نوع كنترل رل تشخيص داده و property آن را تغيير دهيم ولي اين كار در سي شارپ جگونه است؟
    gettype() نوع را بر مي گرداند ولي خواصي كه در پنجره property هستند از طريق كد در دسترس نيست؟
    لطفا راهنمايي كنيد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: تغيير گروهي خاصيت كنترل با حلقه

    دوست عزیز اول باید بدونید که نوع کنترل چیه و بعد بیایید خواصشو تغییر بدید شما بگید دقیقا می خایی چه کار کنید تا کدشو بزارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: تغيير گروهي خاصيت كنترل با حلقه

    با سلام
    با استفاده از آرایه ها یه آرایه از نوع کنترل مورد نظرت بساز و کنترل ها رو بریز داخل آرایه سپس با foreach خواص اونا را تغییر بده

  4. #4

    نقل قول: تغيير گروهي خاصيت كنترل با حلقه


    foreach (Control ctl in groupBox1.Controls)
    {
    if (ctl.GetType() == typeof(TextBox))
    ctl.property = false;
    else
    ctl.property = true;
    }

    در قطعه كدي كع اومده ، همه خواص را نشان نميده ، منظورم خواص readonly , locked و ... هست
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 03 آذر 1395 در 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •