نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کتابخانه STL چیست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    کتابخانه STL چیست ؟

    سلام دوستان !

    می خواستم بدونم کتابخانه STL چیه و برای اینکه از اون استفاده کنیم باید چه کتابخونه ای رو include کنیم ؟!

    ممنون !

  2. #2

    نقل قول: کتابخانه STL چیست ؟

    كتابخونه stl مجموعه اي از كتابخونه هاست نمي دونم با vector, set, map, queue, dequeue يا چيزايي شبيه اي كار كردين يا نه اگه كار كردين كه هيچي اگه كار نكردين اينا يه سري كتابخونه اند كه هر كدومشونو اگه include كنيد مي تونيد ازشون استفاده كنيد مثلن vector‌ چيزي شبيه به آرايه با اندازه پوياست يا مثلن set يه جور داده ساختاره كه مجموعه ها رو شبيه سازي مي كنه و هر كدوم از اينا طبعن يه سري تابع هم دارن. اينا يه سري به اصطلاح container هستند ولي stl يه كتابخونه ديگه هم داره به اسم algorithm‌ كه اگه include كنيد ميتوني از الگوريتم هاي پرمصرفي كه داره استفاده كنيد مثل الگوريتم sort

    به اين لينك ها هم سر بزنيد:
    http://cplusplus.com/reference/stl/
    http://cplusplus.com/reference/algorithm/

    موفق باشيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    نقل قول: کتابخانه STL چیست ؟

    در رابطه با درخت و گراف هم کتابخونه ای داره ؟

  4. #4

    نقل قول: کتابخانه STL چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط هم دانشگاهی مشاهده تاپیک
    در رابطه با درخت و گراف هم کتابخونه ای داره ؟
    خود STL چیزی به اسم Tree نداره ، می تونی از stl::map یا std::set استفاده کنی یا tree.hh و ...
    برای graph هم BGL و ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •