نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بهترین کد کننده !!!

  1. #1

    Exclamation بهترین کد کننده !!!

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    یه سوال داشتم خدمت شما عزیزان
    میخواستم بدونم بهترین روش یا بهترین نرم افزار یا بهترین سایت برای کد کردن فایل های PHP چی هست؟
    آیا شما سایتی برای کد کردن به روش function ر ا سراغ دارید؟
    که به راحتی قابل برگشت نباشد؟

  2. #2

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    تمامی کدها براحتی قابل برگشت هستند

  3. #3

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    درسته که به راحتی قابل برگشت هستند. حداقل برای مبتدیان یکم پیچیده باشه.
    واقعیت من خودم یه تازه کارم و خیلی سر در نمیارم
    مثلا نمیدونم چنین کدی و دیکد کنم
    من یه سایتی یا برنامه ای میخوام که بتونم ایننطوری کد کنم

    <?php // This file is protected by copyright law and provided under license. Reverse engineering of this file is strictly prohibited.
    $OOO0O0O00=__FILE__;$O00O00O00=__LINE__;$OO00O0000 =852;eval((base64_decode('JE8wMDBPME8wMD1mb3Blbigk T09PME8wTzAwLCdyYicpO3doaWxlKC0tJE8wME8wME8wMClmZ2 V0cygkTzAwME8wTzAwLDEwMjQpO2ZnZXRzKCRPMDAwTzBPMDAs NDA5Nik7JE9PMDBPMDBPMD0oYmFzZTY0X2RlY29kZShzdHJ0ci hmcmVhZCgkTzAwME8wTzAwLDM3MiksJ0VudGVyeW91d2toUkhZ S05XT1VUQWFCYkNjRGRGZkdnSWlKakxsTW1QcFFxU3NWdlh4Wn owMTIzNDU2Nzg5Ky89JywnQUJDREVGR0hJSktMTU5PUFFSU1RV VldYWVphYmNkZWZnaGlqa2xtbm9wcXJzdHV2d3h5ejAxMjM0NT Y3ODkrLycpKSk7ZXZhbCgkT08wME8wME8wKTs=')));return; ?>
    kr9NHenNHenNHe1lFMamb3klFoxiC2APk19gOLlHOa9gkZXJkZ wVkr9NTznNHr8XHt4JkZwShokiF2A2Yy9LcBYvcoAPF3OZfuwP cmklCBWPkr8XHenNHr8XHtXLT08XHr8XHeEXhUXmOB50cbk5d3 a3D2iUUylRTlfNaaOnCAkJW2YrcrcMO2fkDApQToxYdanXAbyT F1c2BuiDGjExHjH0YTC3KeLqRz0mRtfnWLYrOAcuUrlhU0xYTL 9WAakTayaBa1icBMyJC2OlcMfPDBpqdo1Vd3nxFmY0fbc3Gul6 HerZHzW1YjF4KUSvkZLphUL7cMYSd3YlhtONHeEXTznNHeEpK2 a2CBXPkr9NHenNHenNHtL7cBYPdZEmwtEIwtEIwtEIwtE8col2 wolLNUkMd290cbwJNI0hwtEIwtEIwtEIwtEIwtEIwexXwoYSCb YzNUkScBc0wj4YtJEIwtEIwtEIwtEIwtEIwtEIwtEIOoazDBfV cBWICmLINorIDuklcj0JDuO0FePvR2cZcbYPcMyjcU5jGJ8JNM cZcbYPcMyjcTXvCT5idMWIAo93cbklctnJGUE8CUnPFMaMNUkP fuOXKJ8vf3f3RMcZcBAsFukldBl1dU13d3kLFuklF3HsfoildB azRMYvdUwIFMaSNUkLd2cvdoxvfZw+OmklcUnWFMasDbaswyfv FMOXFMazFZnADoascbH8R2r+eWPIwtEIwtEIwtEIwtEIwtEINt 9XNI0hwtEIwtEIwtEIwtEIwtEIwexXwoYSCbYzNUkZDBfPftw+ eWPIwtEIwtEIwtEIwtEIwtEIwtEINorIDuklcj0JkzSICMxvc2 lVcM8Pk3aZdtFpKZE7cBYPdZEmwj5wd21lNt9iNI0hwtEIwtEI wtEIwtEIwtEIwtEIwtEkwtEIwtEIwtE8R3E+eWPIwtEIwtEIwt EIwtEIwtEINoOpfJnjdoyzFz0JC2xlCbkgCM90Dtw+Nt9LDbC+ wtEIwtEIwtEIwtEIwtEIwE0hwtEIwtEIwtEIwtEINt9LDbC+Nt rsRUnyTLWIwMcvd3OlFJwIRU0+eWPktTXvcol2NjXiRU0IOA5r wtk3FMyXFoaZwJEsRT4YtIL8R2Opfj48wU0swraKOtEJCMfpdB FJwt0sNI0htUF7wufXb2cvd3OlFJIpKzslC2ivwtF8R2kvcuL+ eWP8R2i0dBX+btF7eWP/NJF7

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    سلام
    منم دنبال چنین نرم افزاری میگردم هر کی داره یا میدونه لطفا معرفی کنه ؟
    توی فرم به این بزرگی هیچکی نمیدونه ؟

  5. #5

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    فکر کنم با zend کد کرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    يه گوگل ميكردي خوب!

    PHP Encoder

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    سلام
    توی گوگل هم سرچ کردم
    نزدیک به 20 تا رو دانلود کردم
    بعضی ها که سریال میخواد اصلا سریالش گیر نمیاد بیشتر جاها زده فروشی
    بعضی ها هم که کلا کار نمیکنه یا ارور میده
    اگر شما دارید و تست شده ممنون میشم لینک دانلود رو بزارید

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    46

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    از zend استفاده کنید

    اگه در سایت های فارسی زبان بگردید حتما نسخه رایگانش رو پیدا میکنید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    سلام


    از zend استفاده کنید

    اگه در سایت های فارسی زبان بگردید حتما نسخه رایگانش رو پیدا میکنید.
    چند تا دانلود کردم ولی خراب بود یا اینکه وقتی کد میکرد سورس کد تبلیغات سایت خودش بود
    لطفا لینک دانلود بده البته تست شده باشه که کد کنه
    ممنون

  10. #10

    Question نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    عزیزم zend خیلی آسون دیکد میشه
    یه مبتدی هم میتونه بازم base64 یکم دردسر داره
    واقعیت من فقط میخوام چند خط نوشته رو کد کنم که قابل ویرایش نباشه
    برای چند خط که افراد مبتدی و سودجو نتونن این و دیکد کنن چی پیشنهاد میشه؟

  11. #11

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    من یه مدل از base64 را در پست اول گذاشتم که به نظرم خیلی مناسبه برای بعضی سود جویان. اون مدلی چطور میشه کد کرد؟
    سایتی هست که آنلاین این کار و انجام ده؟
    رایگان؟
    چطوری میتونم چند خط و کد کنم
    اگه سایتی باشه که آنلاین این کارو انجام بده البتــــــــــه رایگان که چه بهتر.
    از دوستان و سروران گرامی خواهشمندم راهنمایی فرمائید.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: بهترین کد کننده !!!

    سلام
    یک سایت پیدا کردم که این کارو میکنه
    لینک آموزش http://www.phpnuke.ir/Forum/viewtopic.php?p=161666

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •