نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    Smile ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    با سلام یکی از دوستان یه سایت داره و از من خواسته یه برامه براش بنویسم که تو سایتش به صورت خخودکار مطلب ارسال کنه من فکری ک دارم اینه که با استفاده از دیتا بیسش که sql هست این کار رو انجام بدم ولی خوب دقیقا نمی دونم چطوری دوستان اگر تجربه ای در این ضمینه دارند ممنون میشم من رو راهنمایی کنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    سلام

    کار خاصی نداره و شما فقط باید عمل درج در بانک رو بنویسید! ولی نکته اینجاست که باید ConnectionString شما وصل باشه به دیتابیس سایت که میتونید با گرفتن یوزر و پسورد بهش وصل بشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    با تشکر از توجه شما راستش با دستورات بانک اطلاعاتی زیاد کار نکردم میشه نمونه کدی رو برام بزارید سیستم سایت ایشون موویل تایپ هستش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    اگه مووبل تایپ باشه از دیتابیس Mysql استفاده شده است که من در این زمینه اطلاعات کافی ندارم بهتره بقیه دوستان راهنماییتون بکنن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    از دوستان دیگه کسی در این مورد اطلاعی نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    منظورتون از این که بصورت خودکار متن ارسال کنه چیه؟
    اون سایت به چه دردی می خوره که با یه برنامه همینطور مطلب شانس و الکل ملکی بپرش کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    دوست گرامی ایشون برای منظور دیگه ای می خوان این کار رو بکنن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    با سلام ممکنه دقیقا راهنمایی کنید من رو چون من با دستورات sql کار نکردم ممنون میشم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    شرمنده یکم ناشی هستما اما اسم جداول رو فکر می کنم در این خط وارد می کنیم
    string  strqry = @"insert into products  (product_name,product_group,product_model,product_   size,product_price,product_image) values('test1', 'هود', '1122', '12',  12345, 'file.jpg')";

    و برای ارتباط با دیتا بیس هم یوزر و پس رو تو این خط میدیم
    MySqlConnection  mcon = new MySqlConnection(@"Data  Source=sql2.canhoodservices.com;Initial Catalog=db_can;User Id='user  id';Password='pass'");

    اگر اشتباه می کنم بگید حالا از کجا باید اطلاعات هاست رو به برنامه بدیم بلاخره برنامه باید بدونه به کدون هاست داره وصل میشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    جالبه این دوستمون بعد از گذاشتن کد اون رو برداشتن خیلی جالبه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    سلام

    به اینجا یه سری بزن

    سعی میکنم به زودی یک آموزش در موردش بزارم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    ممنون از محبت شما من فقط موندم چرا اون دوستمون کد رو برداشتن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    یعنی کسی تا حال با سی شارپ داخل دیتا بیس سایتش مطلب نزاشته؟

  14. #14

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    من قبلا یک برنامه برای یک نوشته بودم که اطلاعات کارمندان شرکت شون رو می خواست مستقیم بریزه توی بانک داده سایتش که اونم php بود واسه که سی شارپ رو به mysql وصل کنم یک دونه کامپوننت رو بهش اضافه کردم و دستورات درج و حذف و ... را با کمک mysql پیاده سازی کردم !

    ببین :
    private const string _ConnectionString = "server=XXXXXX ;database=XXX ;" + "user id=XXX ;password=XXX ;";


    بعد باز دستورات select , insert , delete , update رو با MySQL نوشتم مثلا :

                MySqlCommand objCommand = new MySqlCommand();

    objCommand.CommandText = "SELECT Photo FROM info WHERE ID =" + txtID.Text;

  15. #15

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    این لینک رو هم می تونی یک نیگاهی بکنیش :

    http://bitdaddys.com/MySQL-ConnectorNet.html

    یا این یکی که خیلی کامل توضیح داده :

    http://www.codeproject.com/KB/databa...rpToMysql.aspx

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    از چه کامپوننت استفاده کردی؟ اگه لینک دانلود داری هم ممنون میشم بزاری

  17. #17

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    از داخل خود سایت musql دانلود کردم البته واسه ی ایران تحریمه !
    باید از چیز شکن استفاده کنی لینکش : http://dev.mysql.com/downloads/connector/net/1.0.html و الا بهت اجازه دانلود نمیده

  18. #18

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    آخرین ویرایش به وسیله Milo_22 : جمعه 09 اردیبهشت 1390 در 14:17 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    بعد از دانلود چطوری باید ازش استفاده کرد آیا باید در پوشه خاصی قرار داده بشه

  20. #20

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    1. دانلود کنید
    2. نصب کنید
    3. refrence اش رو به پروزه اضافه کنید
    4. داخل برنامه ازش استفاده کنید

    موفق باشید

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    ممنون دوست من واقعا لطف کردین در جهت آپلود میشه در مورد نوشتن در دیتا بیس هم توضیح بدی چون من کار نکردم واسه همین ممنون چطوری باید به جدول مربوطه وصل بشم و چطوری مثلا متن داخل یه تکس باکس رو بریزم داخل این جدول ؟

  22. #22

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    نمونه کد برای اتصال به بانک :

    private const string _ConnectionString = "server=adres ip site morede nazar masalan : 10.10.10.10 ;database=esme banke dade shoma ! ;" + "user id=name karbari ;password=kalame oboor ;";


    نام کاربری و کلمه عبور برای اتصال به بانک در حالت ریموت باید حتما وجود داشته باشه ! و الا امنیت میاد پایین .

    حالا نمونه کد برای درج :

    objCommand.CommandText = "INSERT `name banke dade`.`name jadval` " +
    "( ID ,`Photo` , `Date`)" +
    " VALUES ( @ID, @Photo ,@Date ) ";


    حالا اینجا باید اینطوری عمل کنید مثلا :

    objCommand.Parameters.AddWithValue("@Date", rdt);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@Photo", arrPic);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@ID", txtID.Text);


    برای مثلا به روز رسانی :

    objCommand.CommandText = "UPDATE person SET `Name`= @name , `Family`= @family , `Email`= @email , `PhoneNumber`= @phonum , `Pescription`= @pesc , `Password`= @pass " +
    "WHERE ID =" + txtID.Text;


    ارسال پارامتر ها :

    objCommand.Parameters.AddWithValue("@name", txtName.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@family", txtFamily.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@email", txtEmail.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@phonum", txtPhoNum.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@pesc", txtPesc.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@pass", txtPass.Text);


    و همین طور برای بقیه موارد موفق باشید .

    * مواظب انواع فرمت textbox ها باشید !!!

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    fبه جای اون ادرس آی پی نمیشه آدرس دامین رو نوشت چون نمیشه به آی پی سایت متصل شد جلوش بسته هست

  24. #24

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    راستش من امتحان نکردم ! احتمالا بشه ، ولی اینطوری :
    barnamenevis.org

    فکر می کنم نباید HTTP را بزارید قبلش نمیدونم بازم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    شما اینو رو لوکال تست کردین من الان دارم با wampserver کار می کنم اما چیزی تو دیتا بیس نمی ریزه میشه یه نمونه برنامه برام بزارید مثلا با این اطلاعات
    نام هاست :localhost
    نام دیتا بیس: admin
    یوزر: root
    پسورد : 1234
    ممنون میشم می خوام نحوه کارشو ببینم

  26. #26

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    خیر دوستم من این برنامه را فروختم به یه بنده خدایی 2 سال پیش الان هاستش رو عوض کرده ولی چون سورس دستش بوده خودش برنامه را تغییر داد.
    من این رو روی لوکال اجرا نکردم دوست جون
    الآن هم راستش این کامپوننت رو نصب ندارم ضمن اینکه من xamp رو ندارمش بخوام براتون امتحانش کنم .
    سعی می کنم یک طوری یک چیزی درست کنم یکمی سرم شلوغه راستش اگر دوستان دیگه برنامه دارن بزارن بهتره .
    ولی سعی می کنم تا یکی دو روز دیگه یک فرم ساده بسازم براتون بزارم .

  27. #27

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    یکی نوشتم ببینیدش :

    add.jpg

    inf.jpg


    اینم فایل :
    CsharpMySQL.rar

    بانک داده هم فقط سه تا فیلد توش تعریف کردم : name و family و personID که نام و فایمل از نوع varchar هستند و اون یکی هم فیلد کلید و اتوماتیک افزایش پیدا می کنه .
    امیدوارم به درد بخوره .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: ارسال مطلب به سایت با استفاده از C#‎

    با تشکر از لطف و راهنمایی شما توانستم به دیتا بیس وصل بشم در مورد دایرکت ادمین اطلاعی دارین که چطوری باید به اون وصل شد
    آخرین ویرایش به وسیله sara_aryanfar : شنبه 10 اردیبهشت 1390 در 01:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •