نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تفاوت فرمت متنهای یک خط از ListBox

  1. #1

    تفاوت فرمت متنهای یک خط از ListBox

    سلام

    میخواستم بدونم آیا میشه یک خط از ListBox را مثلا با دو فرمت نوشت؟ (مثلا سایز فونت مختلف)

    چونکه من از دیتابیس اطلاعات جستجو رو توش میریزم میخوام اطلاعات جدول که میاره با نوشته هایی که خودم براش قرار دادم فرق بکنه
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تفاوت فرمت متنهای یک خط از ListBox

    باید در رویداد DrawItem شئ ListBox نحوه ترسیم متن رو تغییر بدید ، مثلا :

            private void listBox1_DrawItem(object sender, DrawItemEventArgs e)
    {
    Color myColor = Color.Red;
    Font myFont = new Font(e.Font, FontStyle.Bold);
    using (Brush brush = new SolidBrush(myColor))
    e.Graphics.DrawString(listBox1.Items[e.Index].ToString(), myFont, brush, e.Bounds);
    }


    با کد بالا متن های درج شده خاصیت bold دارن و رنگشون قرمز میشه ، حالا شما با یک شرط میتونید بررسی کنید متن از بانک داره درج میشه یا توسط خود کاربر و بعد بسته به اون رنگ و ... رو تغییر بدید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •