نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با برنامه های لایه ای

  1. #1

    Question مشکل با برنامه های لایه ای

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    راستش من چند وقت پیش یک برنامه را به صورت سه لایه درست که البته با کمک کد های کمکی این برنامه را تونستم تکمیلش کنم ! تا چند وقت پیش مشکلی نداشت و میشد راحت داخلش عملیات درج و حذف و به روز رسانی و جستجو را انجام داد ولی نمی دونم چرا حالا برنامه به مشکل خورده من فقط یکی سری کد بهش اضافه کردم که به کاربر اجازه وارد کردن حرف داخل textbox عددی را نده همین !!! دیگه کد دیگه ای بهش اضافه نشده ولی وقتی یک بار برنامه را اجرا می کنم اجرا میشه ولی برای بار دوم به بعد همچنی خطایی میده :
    Cannot Find table 0.
    این یعنی چی ؟
    ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟ چون برنامه باید برم تحویل استادم بدم ... ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با برنامه های لایه ای

    مشکل برنامه را متوجه شدم کجا بود


    private void txtYear_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar) && (e.KeyChar != (char)8) && (e.KeyChar != (char)45))
    {
    e.Handled = true;

    ok =true;
    }
    }


    بعد داخل برنامه نوشته بودم :


    if (ok == true)
    {
    try
    {
    Res = obj.save_bimar(name, family, gender, tel1, Address, moaref, day, hour
    , date, age);
    }
    .
    .
    .



    اشتباه مشخص می باشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •