نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به جزئیات Label

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question دسترسی به جزئیات Label

    سلام
    من با این کد یه Label جدید ساختم و تو برنامه ازش استفاده می کنم:
            Dim lb As New Label

    lb.Left = lb.Location.X + x * 25
    lb.Top = lb.Location.Y + y * 23
    lb.BorderStyle = System.Windows.Forms.BorderStyle.Fixed3D
    lb.BackColor = Color.White
    lb.Width = 25

    Pad.Controls.Add(lb)

    حالا می خوام بدونم چجوری میشه به جزئیات این Label دسترسی داشته مثل Click یا MouseMove یا ...

    سوال بعدیم اینه که چجوری میشه تو رویداد Click بین راست کلیک و چپ کلیک تفاوت قائل شد و برای هرکدوم جداگونه کد نوشت؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به جزئیات Label

    سلام!
    مثال برای سوال دوم تون :
    Private Sub Button1_MouseDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseDown
    If (e.Button = MouseButtons.Right) Then
    Button1.Text = "ali"
    End If

    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: دسترسی به جزئیات Label

    راهی برای سوال اولم وجود نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •