نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    با سلام
    بنده برنامه ای نوشتم برای حسابداری که در آن یک گرید هست که بایند نیست و کاربر سطر به سطر سند می زنه در گرید و با زدن دکمه ذخیره اطلاعات وارد شده در گرید در بانک ذخیره می شوند حالا مشکل اینجاست اگه کاربر یادش رفت سندی رو بزنه 2روز بعد یادش اومد که باید در سطر 5 سند می زد میاد سطر 5 رو بین سطر 5و6 ایجاد می کنه و سند رو ثبت می کنه چطور این سند رو در بانک Update یا Insert کنم?اگه کاربر بخواد سطری رو editکنه مشکلی نیست اما اگه بخواد سندی رو جدید بزنه و اون رو Insert یا Update کنه نمی دونم داستان چطور میشه
    اینم عکس برنامه و چگونگی ثبت سند در آنssssss.JPG
    توضیح:نحوه کار به این صورت است که کاربر وقتی میاد سند رو بزنه(سندی رو که یادش رفته بود بزنه)در بالا دکمه ایجاد ردیف رو می زنه بین ردیف 1 و 2 ردیف 2 جدید ایجاد میشه و سند 2 قدیمی تبدیل به سند شماره 3 میشه و کاربر در سطر 2 سند رو می زنه و بعدش نمی دونم چیکار باید بکنم اینجا به بعدو .اساتید محترم خواهشن کمکم کنید خیلی روش فکر کردم راهی نتونشتم پیدا کنم.در واقع عمل INSERT چطور باید انجام بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    سلام دوست عزیز
    شماره ردیفی رو که ایجاد میکنی بهتره که update کنی
    چون که شماره ردیف داره و بر اساس همین شماره ردیف میتونی update کنی..
    به این صورت که شما یه فرم به نام edit بساز و textbox های مربوطه رو بزار و خاصیت Modify اونا رو public کن واطلاعات دیتا گرید رو ارسال کن به صفحه بعد ..
    و بعد اطلاعات جدید رو وارد کن ...

    اگه متوجه نشدی بگو تا نمونه کد بزارم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    متوجه نشدم دوستم؟میشه بیشتر توضیح بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم دوستم؟میشه بیشتر توضیح بدی
    سلام دوست عزیز
    این فایل رو اجرا کن
    با دوبار کلیک روی سطر انتخابی صفحه ویرایش باز میشه

    http://parsaspace.com/files/2843984884/?c=732
    http://parsaspace.com/files/0843984884/?c=732

    دیتا بیس و پروژه رو چدا آپلود کردم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    آقا این چطوری کار می کنه؟تکس باکسها چه نقشی دارن؟من تو برنامم تکس باکس استفاده نمی کنم
    خیلی ممنونماز زحمتی که کشیدین ولی ظاهرا شما سوال رو درست متوجه نشدین دوباره سوال رو به دقت بخونید با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    سلام
    دوست عزیز مگه شما نمیخواین که ردیفی رو که بعدا ایجاد میکنید فیلد هاشو پر کنید ؟
    ؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    ببینین در برنامه من چیزی بنام تکس باکس وجود نداره.کاربر در گریدی که بایند نیست سطر به سطر داده وارد می کنه بعد با زدن دکمه ذخیره دادهای سطرها در بانک ذخیره می شوند.حالا اگه کاربر سطری رو جا انداخت میاد ایجاد سطر می کنه(عکس تایپیک بالا) ودر همان سطرس که ایجاد میکه داده وارد می کنه می خوام در این حالت وقتی کاربر دکمه ذخیره زد سیستم بره اون سطری رو کاربر اضافه کرده رو به سطرهای دیگه در بانک اضافه کنه.چون برنامه حسابداریه و سندها باید به ترتیب پشت سر هم باشند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    مدیران محترم سایت به دادم برسین.ظاهرا سوالم فراتر از سخت هستش

  9. #9

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    ردیفها فقط حکم شماره سطر رو دارن و pk نیستن.و چون برنامه حسابداری هست شماره سطرها باید پشت سر هم به ترتیب باشن یعنی کاربر اگر سند زد و اون سند دارای 20 سطر بود و یادش رفت که مثلا سطر 12 رو وارد کنه(12 رو وارد کرده ولی در واقع 12 ،12 نبوده 13 بوده) میاد روی سطر 12 وا میسته و ایجاد ردیف رو می زنه سطر 12 ایجاد میشه و 12 قبلی به 13 تبدیل میشه.حالا کاربر در سطر 12 جدید داده وارد میکنه حالا دو تا مشکل هست
    1-آپدت شماره سطرها در بانک چون همه سطر ها از اون سطری که سطر اضافه شده( نه از اولین سطر گرید) یکی بالا رفته
    2-ذخیره (insert)سطر جدید در بانک

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    دوست عزیز سطری اشتباه وارد نشده در واقع اینطوری بگم بهتره (سطری می بایست وارد می شده در محل خودش ولی وارد نشده)حالا چطوری سطری که وارد نشده در جای خودش حالا که کاربر اومده اون سطر رو ایجاد کرده چطور بگه برو اون سطر رو insert کن.اگه گذاشتن سورس برنامه می تونی شما رو در حل این مشکل من یاری کنه بفرمایید بزارم تا بتونین بیشتر راهنماییم کنین

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hashemi85sep
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    فارس - لامرد
    سن
    35
    پست
    351

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سطری اشتباه وارد نشده در واقع اینطوری بگم بهتره (سطری می بایست وارد می شده در محل خودش ولی وارد نشده)حالا چطوری سطری که وارد نشده در جای خودش حالا که کاربر اومده اون سطر رو ایجاد کرده چطور بگه برو اون سطر رو insert کن.اگه گذاشتن سورس برنامه می تونی شما رو در حل این مشکل من یاری کنه بفرمایید بزارم تا بتونین بیشتر راهنماییم کنین
    دوست عزیز مثل اینکه شما برنامه ای رو که فرستادم اصلا نگاه نکردید
    اینی که من گفتم دقیقا همین چیزیه که شما میخواین ،

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    والا این برنامه ای که شما برای من زحمتشو کشیدین هیچ ربطی به سوال من نداره.از اساتید ومدیران محترم سایت خواهش می کنم سوال بنده رو با برنامه این دوست محترممون مقایسه کنن ببینن شاید من اشتباه می کنم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    سوال بنده سخت هست ولی نه به اون سختی که یک نفر هم نتونه پاسخ بده.دوستان یکی جواب من رو بی زحمت بده من خیلی کامل توضیح دادم سوالمو

  16. #16
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    سوالتون سخت نیست، به نظر من سناریو کارتون اشتباهه.
    فرض کنید 1000000 تا رکورد دارید، یک جایی بعدا متوجه میشید که مثلا رکورد 13، شمارش 13 نبوده بلکه باید 12 می بوده، حالا اگر بخواید این مشکل رو به شیوه ای که گفتید اصلاح کنید، از رکورد 13 تا 1000000 رو باید update کنید که کار متداولی نیست.

    دوست عزیز سطری اشتباه وارد نشده در واقع اینطوری بگم بهتره (سطری می بایست وارد می شده در محل خودش ولی وارد نشده)

    بر اساس توضیحات شما در پست های قبلی، برداشت من این بوده که:
    فرضا 20 تا سند داریم که هر کدوم شماره داره. زمان وارد کردن اطلاعات این سند ها، اشتباهی شماره سند 13 ام رو 12 وارد می کنیم. پس باید برای تصحیح اون سند با شماره 12 رو پیدا کنیم و شماره اون رو 13 کنیم و همه سند های بعد از اون رو هم شمارشونو +1 کنیم. در آخر هم سند 12 ام که باید شمارش 12 باشه (و از قلم افتاده بود و وارد نشده بود) رو وارد می کنیم. پس میشه همون چیزی که در پست قبلی عرض کردم.

    موفق باشید

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    نه دوست عزیز منظور من از پستها این بود که اگه کاربر بخوارد یه سندی بین 10و11 بزنه(اصلا اشتباه وارد شدن رو فراموش کنین) در واقع 11 میشه 12 و یه ردیف 11 جدید ایجاد میشه چطوری سیستم بیاد از سطر اول گرید تا سطر آخرو بگرده ببینه کدوم سند جدید وارد شده اونو Insert کنه و شماره ردیفهای از اون سطر(11)به بعدو 1 اضافه کنه. همین

  18. #18
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    چطوری سیستم بیاد از سطر اول گرید تا سطر آخرو بگرده ببینه کدوم سند جدید وارد شده اونو Insert کنه و شماره ردیفهای از اون سطر(11)به بعدو 1 اضافه کنه
    باز هم با همون روشی که در پست قبلی عرض کردم انجام میشه!
    شما میدونین که بین سطر x و x+1 (مثلا 10و11) دارید سطر جدید اضافه می کنید، پس:
    1. از سطر x+1 (شماره 11) تا آخرین سطر، به ازای هر سطر، شماره اونو +1 میکنید. (شماره 11 قبلی الان شده 12 و بقیه سطرهای بعد از اون هم 13و14و...) (Update)
    2. سطر جدید رو وارد می کنید با شماره 11. (Insert)

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    خیلی ممنونم ازتون ولی این کارارو کردم جواب نمی ده.نمی دونم چرا ؟چندین بار هم چک کردم که نکونه اشتباه کرده باشم ولی بازم جواب نداد.واقعا کلافم کرده امیر جان

  20. #20

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    نه ارورری می ده نه اعمال میشه تغییراتی که نوشتم.این کدی هستش که میره در هر جایی که کاربر خواست ردیف با ذکر شماره سطر ایجاد می کنه.حالا شما بفرمایین چی کجاش بنویسم

    dataGridView1.Rows.Insert(dataGridView1.CurrentRow .Index + 1, 1);
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index + 1].Cells[0].Value = b + 1;
    if (b == 1)
    {
    for (int i = b; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value = b + i;
    }
    else
    {
    for (int i = b + 1; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    int z = int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value.ToString());
    z = z + 1;
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value = z.ToString();
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.Rows.Count - 1].Cells[0].Value = dataGridView1.Rows.Count;
    }

  22. #22

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    b شماره ردیف سطری است که کاربر انتخابش میکنه که سطر جدید زیر اون ایجاد بشه.
    ifیزای اینه که اگر کاربر در اولین سطر بود و خواست سطر جدید ایجاد کنه شماره ردیفش درست محاسبه بشه اگه این کارو نکنم شماره ردیف 2 یه عدد دیگه میشه.
    for دستور آخرش واسه اینه که همیشه شماره آخرین سطر برابر با تعداد سطرهای گرید باشه

  24. #24

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    چطور اعمال شدنش تو دیتا بیس رو نمی دونم کجای این دستوران بگنجونم.میشه با توجه به داشته هام بگین چیکار کنم؟شما همین دستوران رو در یک دکمه بزارین و در گرید اعمال کنین و دستوراتی که فرمودین بنویسم هم خودتون در این کد من اعمال کنین ببینین میشه؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    با سلام

    شما میتونی خیلی راحت این کار رو انجام بدی البته من اطلاعاتی از جدول دیتابیس شما ندارم ؟ به سوال زیر پاسخ بدین بقیه اش خیلی ساده است :

    آیا جدول دارای Primary Key هست ؟ اگه خیر شما بر چه اساس یک ردیف رو آپدیت میکنین ؟!!!
    آیا شماره سطر رو در جدول ذخیره میکنین ؟!!!

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    ببینین من دوتا گرید دارم در فرمم که در یکی اطلاعات خلاصه سند و در دیگری اطلاعات خود سند قرار میگیره.حالا هر سندی که زده میشه دارای شماره قبضه .مثلا در شماره قبض 12 ردیفهای 1 تا 100 ثبت شدن.در 13 دوبار ه 1 تا 100 .این موضوع محدودیت نداره.چون در هر سندی شماره ردیف تکراری وجود داره نمیشه primary key در نظر بگیرم.من براساس شماره قبض اون سند میام سطرهاشو آپدیت می کنم.میگم بیا سندهایی رو آپدیت کن که شماره قبضشون A باشه چون در اسناد شماره قبض یونیکه.چطور به سادگی امکان پذیره ؟

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    آقای alimanam شما گفتین به سادگی میشه پس چی سد برادر؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    با سلام

    آقای alimanam شما گفتین به سادگی میشه پس چی سد برادر؟
    برادر ! من بیشتر توی تالار وی بی فعال هستم کمتر به تالار سی شارپ سر میزنم Sorry

    و اما بعد ! ببین این کدی که واست نوشتم به دردت میخوره ؟ البته باید به کد سی شارپ تبدیلش کنی چون با سی شارپ سرناسازگاری دارم ببخشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    خیلی ممنونم از جوابتون چطور convert کنم به C#‎

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: حرفه ای:سوال در مورد Insert & Update iهمزمان با هم

    با سلام

    هم میتونی از نرم افزارهای ویندوزی استفاده کنی هم میتونی از این سایت استفاده کنی .

    موفق باشید ./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •