نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

  1. #1

    پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    سلام.من یک دیتا گرید ویو دارم که توش یک ستون از نوع combobox دارم حالا میخوام برای هر سطری اطلاعات خاصی قرار بگیره .بعنوان مثال فرض کنید دو تا ردیف داریم :کالای 1 وکالای2 .حالا کالای 1 دارای دو رنگ آبی و قرمز و کالای 2 دو رنگ بنقش وسبز داره.میخوام وقتی روی هر سطر قرار گرفت توی combobox اون سطر فقط رنگ های مخصوص اون کالا قرار بگیره.لطفا راهنمایی کنید که کارم گیر کرده.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    با سلام
    دوست عزیز شما براسا س اینکه کلای 1 برای کدام سطر هست و کالای 2 برای کدام سطر می تونید به راحتی این کار رو انجام بدین.

  3. #3

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    فرض کنیم که معلوم باشه چطوری امکانپذیره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    شما در keydowne فرمت بگو اگه سطری که کاربر روش هست کالای 1 هست کا مبوشو با اون رنگهای خاص fill کن واسه دومی هم همین طور

    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 1)
    {دستورات
    }

    curentcell سلولی هسن که حاوی نام کالاته من 1 گذاشتم شما عدد مورد نظرتو بذار

  5. #5

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    مشکل اینجاست که وقتی ردیف 1 با رنگهای خودش پر میشه ردیف 2 هم همون مقادیر رو میگیره وقتی روی ردیف 2 میرم ردیف 1 هم مقادیر ردیف 2 رو میگیره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    از قیافه برنامت یه عکس بگیر بزار اینجا ببینم ترتیبش به چه صورته بهت بگم چیکار کنی

  7. #7

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    اینم عکسش برای combobox ردیف 1 دو رنگ color1 ,color2 تنظیم شده وبرای دومی دو رنگ دیگه ولی وقتی روی سطر جابجا میشیم سطر دیگه هم مقادیر اون یکی دیگه رو میگیره.untitled.JPG

  8. #8

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaheri مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که وقتی ردیف 1 با رنگهای خودش پر میشه ردیف 2 هم همون مقادیر رو میگیره وقتی روی ردیف 2 میرم ردیف 1 هم مقادیر ردیف 2 رو میگیره
    سلام.
    دوست عزیز من فکر میکنم شما برای همه ی سطرها از 1 دیتاست استفاده کردین یعنی با عوض کردن سطرتون هربار برنامه میره از بانکتون رنگهارو پیدا میکنه و میریزه توی دیتاست(یا همون sqlcommand) حالا چرا 2تا کامبوباکس 1رنگ میشن؟ چون 2تاشون به 1 دیتاست وصل هستن .
    من فکر میکنم شما بهتره اول که صفحه لود میشه (یا هر زمانی که دیتاگرید پر میشه)کانکشنتونو برقرار کنید بعد همه ی رنگهارو بگیرید توی sqlcommand بعد با 1دستور if مثل همونی که دوستمون گفتن اطلاعات را بریزید توی کامبو باکس خودش اینجوری دیگه اولاً فقط 1بار به بانک ارتباط دادین دوماً هی با تغییر سطر اطلاعات عوض نمیشه.
    این نظر من بود.
    مثلاً پارمترهای اول و دوم دیتاست برن تو کامبوباکس 1
    پارامترهای سوم و چهارم دیتاست برن تو کامبوباکس 2
    .
    .
    .
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    ممنونم از جوابهای شما دوستان عزیز.
    در واقع هر موقع که کمبوباکسی که پر میشه پر میشه برای همه سطرها پر میشه نه تنها برای یک ردیف واگه با دستور نیما جان بریم باز هم نمیشه.

  10. #10

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaheri مشاهده تاپیک
    ممنونم از جوابهای شما دوستان عزیز.
    در واقع هر موقع که کمبوباکسی که پر میشه پر میشه برای همه سطرها پر میشه نه تنها برای یک ردیف واگه با دستور نیما جان بریم باز هم نمیشه.
    ببینید دوست عزیز منظور من اینجوری بود


    SqlCommand EditColor = newSqlCommand();
    EditColor.Connection = EditColorCnn;
    EditColor.CommandText = "GetColor";
    EditColor.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    EditColor.Parameters.AddWithValue("@Id",
    IdTxt.Text);
    EditColorCnn.Open();


    SqlParameter Color1 = newSqlParameter();
    Color1.ParameterName = "Color1";
    Color1.DbType = DbType.String;
    Color1.Direction = ParameterDirection.Output;
    Color1.Size = 50;
    EditColor.Parameters.Add(Color1);
    EditColor.ExecuteNonQuery();
    EditColorCnn.Close();



    بعد هم این color1 را بریز توی کامبوباکس 1 بعد color2 را بریز توی کامبوباکس 2 و....

  11. #11

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    شما رو نمیدونم ولی من همه کد ها رو همراه با <font size="2"><font color="#2b91af"> و کلی تگ اضافه میبینم ... برای درج کد از امکان درج کد C#‎ استفاده میکنید؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    منم به صورت تگ میبینم

  13. #13

    نقل قول: پر کردن combobox درون دیتاگریدویو مخصوص هر سطر

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    شما رو نمیدونم ولی من همه کد ها رو همراه با <font size="2"><font color="#2b91af"> و کلی تگ اضافه میبینم ... برای درج کد از امکان درج کد C#‎ استفاده میکنید؟؟؟
    سلام.
    من اون قسمت مخصوص کد را زدم بعد ویرایش زدم و 1قسمت اضافه کردم اینجوری شد اما اون قسمتهایی که فرمودین جزء کدها نیست دستورات C#‎مشخصه .
    بازم شرمنده

    اینم درستش


    SqlCommand EditColor = newSqlCommand();
    EditColor.Connection = EditColorCnn;
    EditColor.CommandText = "GetColor";
    EditColor.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    EditColor.Parameters.AddWithValue("@Id",
    IdTxt.Text);
    EditColorCnn.Open();


    SqlParameter Color1 = newSqlParameter();
    Color1.ParameterName = "Color1";
    Color1.DbType = DbType.String;
    Color1.Direction = ParameterDirection.Output;
    Color1.Size = 50;
    EditColor.Parameters.Add(Color1);
    EditColor.ExecuteNonQuery();
    EditColorCnn.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله M aJi D : یک شنبه 11 اردیبهشت 1390 در 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •