نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به روز رسانی اطلاعات combobox بایند شده درون DataGridView

  1. #1

    Question به روز رسانی اطلاعات combobox بایند شده درون DataGridView

    با سلام و خسته نباشید
    روی فرم یک گرید دارم که بایند نشده ... یک ستون داره از جنس کمبو باکس که به یک Table بایندش کردم ...
    میخوام با زدن دکمه ای کمبو باکس از نو بایند بشه و اطلاعات جدید وارد شده به Table رو نمایش بده ...
    راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات combobox بایند شده درون DataGridView

    با سلام
    تو رویداد کلیک گریدت عملیات بایند رو بصورت کد بنویس

  3. #3

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات combobox بایند شده درون DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام
    تو رویداد کلیک گریدت عملیات بایند رو بصورت کد بنویس
    مشکلم این نیست که کجا بنویسم ... مشکلم اینه که این عملیات بایند رو واسش چطرو بنویسم؟؟؟
    کمبو باکس و گرید و ... رو میتونم بایند کنم
    ولی کمبو باکسی که داخل گرید هست و همین الان باینده رو چه طور به روز رسانی کنم؟

  4. #4

    نقل قول: به روز رسانی اطلاعات combobox بایند شده درون DataGridView

    خودم پیدا کردم :


    ((DataGridViewComboBoxColumn)dataGridView1.Columns[0]).DataSource = ds.Tables[0];

    ((DataGridViewComboBoxColumn)dataGridView1.Columns[0]).DisplayMember = "test";

    ((DataGridViewComboBoxColumn)datagrid.Columns[0]).ValueMember = ds.Tables[0].Columns[0].ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •