نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

  1. #1

    تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    درود
    تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    وقتی به فرض از یه تاپیک تو بخش php لوگین میکنیم وقتی لوگین شد دوباره به همون تاپیک بر میگرده اینو کجا ذخیره میکنن ؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,759

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    رو کامپیوتر شما ! یه چیزی هست به نام HTTP COOKIE ( کوکی )
    بسرچ لطفا"

  3. #3

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    رو کامپیوتر شما ! یه چیزی هست به نام HTTP COOKIE ( کوکی )
    بسرچ لطفا"
    ممنون از شما
    تا اینجاش میدونم چیه ...
    در کوکی چه اطلاعاتی ست میشه ؟
    در مورد سئوال دومم چطور ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdi.Spirit
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    123

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط program33r مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    تا اینجاش میدونم چیه ...
    در کوکی چه اطلاعاتی ست میشه ؟
    در مورد سئوال دومم چطور ؟
    سرچ!
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    قسمت هفتم آموزش:
    http://www.barnamenevis.ir/download-file-60.html
    سرفصل مطالب:
    انتقال اطلاعات بين صفحات وب
    استفاده از كوكي (Cookie)
    روش تعريف يك كوكي
    خواندن مقدار يك كوكي
    يك نكته مهم در دستور setcookie
    استفاده از سشن (Session)
    درك روش كار سشن هاي PHP
    بازكردن و بستن جلسات
    استفاده از متغيرهاي سشن در PHP
    نكاتي درمورد روش هاي انتقال شماره شناسه جلسه
    ارسال شماره شناسه سشن به صورت دستي
    ايجاد جلسات فقط براي كاربران
    اينم لينكش:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1196196

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,759

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    اطلاعاتی که بعدا نیاز هست توسط سرور خونده بشه ! مثل همین " مرا به یاد بدار ! "

    موقع لاگین ادرس شما مثلا به صورت زیر ارسال میشه !

    login.com/login.php?back=show.php?12456


    بعد صفحه login.php کارش که تموم شد ، کاربر رو میفرسته به back .

  6. #6

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    بازم عرض میکنم بنده با فهم کوکی مشکلی ندارم !
    حتی میتونم سشن رو برای خودم شبیه سازی کنم .

    سئوال بنده اینست :
    فرضا "مرا به یاد بیاور " تو کوکی ذخیره شد .
    فردای اون روز کاربر به همون سایت اومد وقتی "مرا به یاد بیاور " به سرور فرستاده شد چه اتفاقی اونجا میفته (توجه کنید که بنده با درک اهمیت این کوکی مشکل دارم که چیکار میکنه.من خودم حدس هایی دارم ولی فکر کنم اشتباهه بنابرین تاپیک زدم . و شما هم منو میفرستین به یه کتاب 20 صفحه ای که ربطی به سئوال من نداره )

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,759

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    من همینجا از طرف همه بچه های برنامه نویس + انجمن های دیگه از شما به خاطر اشتباه صورت گرفته عذر میخوام

    خوب اما جواب سوال شما !

    وقتی اون تیک زده میشه ، برنامه یک کد رو سیستم شما ذخیره میکنه تا در مراجعه بعدی بفهمه که شما فلان کاربر هستی و ....
    !

    مثلا نام کاربری+پسورد رو هش میکنه ! یا نام کاربری رو همینطوری میزاره و پسورد رو هش میکنه و ....!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    88
    پست
    354

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    مثلا نام کاربری+پسورد رو هش میکنه ! یا نام کاربری رو همینطوری میزاره و پسورد رو هش میکنه و ....!
    اگه قراره پسورد hash شده يا نشده يا به هرشكل و شمايلي توي cookie ذخيره كنيم خب ديگه يه تابلو هم ميزنيم بالاي سايت كه دوستان پسوردتون اگه يادتون رفت خودتون از توي cookie مرورگر پيداش كنيد :D

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,759

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    ها ؟ مگه میشه همشو دیکد کرد !؟

    کوکی های بلاگ اسکای رو ببین بعد بیا اینجا این حرفا رو بزن

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    88
    پست
    354

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    ajijam دليل نميشه كه تو هم اونجوري كني كه!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,759

    نقل قول: تیک "به خاطر بسپار" در لوگین های انجمن چیست و چگونه عمل میکند ؟

    دلیل نمیشه درست ، فقط یه نمونه بود !!
    اما اگه درست دیکد بشه خعلی هم خوب جواب میده !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •