نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در استفاده از ToolTip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    مشکل در استفاده از ToolTip

    سلام دوستان.

    برای اینکه منظورم رو خوب برسونم با عکس مشکلم رو توضیح میدم.

    توی برنامم یه فرم دارم به صورت زیر(البته این بخشی از فرم هست):
    page1.jpg

    میخوام وقتی کاربر دکمه ثبت (در تصویر نیست) رو میزنه اگه تکست باکس جلوی (عنوان) خالی بود با ToolTip بهش پیام بدم که "لطفا عنوان را وارد نمائید".
    حالا با کد زیر این کار رو میکنم :
    if (txtTitle.Text.Length == 0)
    {
    txtTitle.Focus();
    toolTipNull.Show("لطفا عنوان را وارد نمائید", txtTitle, 0, 0, 3000);
    return;
    }


    ولی ToolTip اینطوری نمایش داده می شود (همانند عکس زیر):
    Page2.jpg

    ولی این در حالی هست که اگر دوباره روی دکمه ثبت کلیک کنیم درست میشه (همانند عکس زیر) :
    Page3.jpg

    به نظرتون مشکلش چیه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    نقل قول: مشکل در استفاده از ToolTip

    شما اگه اون قسمت بعد از txtTitle رو حذف کنید(,0,0,3000)احتمالا درست بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل در استفاده از ToolTip

    ممنونم ولی درست نشد.
    بازم دقیقا مثل قبل هستش!
    دوستان کمکم کنید.منتظرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل در استفاده از ToolTip

    دوستان لطف کنید کمکم کنید.
    خیلی زشته که اینطوری نمایش داده میشه، یعنی واقعا مشکل از ویژواله یا راهی داره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •