نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

  1. #1

    بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    سلام.
    یه picturebox دارم که یه عکس رو نمایش میده!
    1- می خوام وقتی رو دکمه ok کلیک شد، آدرس عکس در messagebox ظاهر بشه. باید چکار کنم؟
    2- نمیدونم این کار شدنی هست یا نه! می خوام وقتی رو دکمه click کلیک شد چک کنه ببینه آدرس قبلی عکس تغییر کرده یا نه؟!

    ممنون از راهنماییتون.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار hadi_iql
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    39
    پست
    14

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    دوست عزیز سلام
    برای مشکل اولت این قطعه کد رو استفاده کن.
    MessageBox.Show(pictureBox1.ImageLocation);

    اما در مورد مشکل دومت میشه واضحتر توضیح بدی؟

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    imagelocation خالیه و null رو برمی گردونه! شما خودتون امتحان کردید؟ آدرس برمی گردونه؟
    در مورد سوال دومم هم؛ من یه pictureBox دارم با یه دکمه Path. وقتی کاربر رو path کلیک کنه یه دیالوگ باکس باز میشه تا عکس مورد علاقشو انتخاب کنه. چون من می خوام این عکسو تو دیتابیس ببرم، می خوام وقتی کاربر دکمه ذخیره در دیتابیس رو زد، چک کنه ببینه عکس پیشفرض عوض شده یا نه! تا اگه عوض شده تو دیتابیس ذخیره کنه.

    ممنون میشم بازم راهنمایی کنید.

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    دوستان منتظر کمکهای شما هستیم.

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    هرچند از تاریخ این تاپیک خیلی وقت گذشته اما شاید کسی دیگه لازم داشت.
    اگه به این شکل بنویسیم null برنمیگردونه
    Filedialog fldlg=new OpenFileDialog();
    MessageBox.Show(fldlg.FileName);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: بدست آوردن آدرس عکس pictureBox

    من برای ذخیره عکس اول میام یه عکس پیشفرض به پیکچرباکس میدم .... یه دیالوگم واس انتخاب میزارم ... و برای ثبت میام عکس پیکچر باکسو کنار برنامه با یه ادرس مشخص ذخیره میکنم ... اینطوری اگه عکس انتخاب کنه تو یه ادرس جدید ذخیره میشه .. اگرم نکنه عکس پیشفرض ذخیره میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •