نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

  1. #1
    کاربر جدید آواتار moeeniyan
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    Question دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

    من یک گرید ویو دارم میخوام وقتی یک ردیف از اون انتخاب میشه بتونم به یکی از فیلدها در کد نویسی دسترسی داشته باشم
    این کار رو بارها در برنامه تحت وب انجام دادم ولی در نرم افزار تحت ویندوز نمیتونم

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

     int cr = dataGridView1.CurrentRow.Index;                   
    name.Text = dataGridView1[coulom number, cr].Value.ToString();

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

    form_id = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()

  4. #4
    کاربر جدید آواتار moeeniyan
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
     int cr = dataGridView1.CurrentRow.Index; 
    name.Text = dataGridView1[coulom number, cr].Value.ToString();
    ممنون از لطفتون اما index رو توی لیست نداره و بعنوان unkhnown member هست اما index of رو داره که یک تابع هست و ورودی میخواد

  5. #5
    کاربر جدید آواتار moeeniyan
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط aisana مشاهده تاپیک
    form_id = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()
    منظورتون از form_id چی هست؟

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به اطلاعات فیلد انتخاب شده گرید ویو در یک برنامه تحت ویندوز

    dataGridView1[Column1.Name, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();

  7. #7

    نقل قول: منظورتون از form_id چی هست؟

    اسم متغییر شما توی متغییر خودت بریز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •