نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: صفر کدرن شماره گر در list

  1. #1

    صفر کدرن شماره گر در list

    سلام

    من یک آرایه با استفاده از دستور زیر ساختم -حالا وقتی می خوام آرایه رو پاک کنم مقدار ها پاک میشه -اما یک شماره گر به اسم key داره که اون صفر نمیشه میشه راهنمایی کنید

    List<List<long>> dist = new List<List<long>>();

    من اینو تعریف کردم جطوری متونم پاک کنم یعنی در اصل این شماره key رو پاک کنم من آرایه رو پاک میکنم اما key پاک نمیشه من توی برنامه اینجوری استفاده کردم
    همه چی درسته اما وقتی می خوام همه آرایه ها رو پاک کنم شماره این key از شماره قبلی شروع میشه



    foreach


    (var item in points)

    {

    MessageBox.Show(item.Key.ToString());
    }


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    سلام
    از متد clear استفاده بکن
    توضیحات بیشتر

  3. #3

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    از این هم استفاده کردم اما این item.Key صفر نمیشه مثلا اگه 5 تا رکورد داشتی بعد از پاک کزدن count برابر صفر میشه اما item.Key برایر 6 میشه من میهوام اینم صفر بشه

  4. #4

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    دوستان اگه کسی می دونه لطفا منو راهنمایی کنه

  5. #5

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    ببنید دوستان من مشگا رو روشن تر میگم شاید بهتر باشه من یک صفحه دارم مه هر بار روش کلیک میکنم یک دایره که شماره وسطش هست رو قرار میده حالا وقتی میخوام صفحه رو پاک کنم بجای اینکه از صفر شروع بشه ادامه همون اعداد رو ادامه میده کد این قسمت که دایره ها رو میکشه اینه

    foreach


    (var item in points)

    {

    x = item.Value.X + 2;

    y = item.Value.Y + 3;



    g.DrawEllipse(p, item.Value.X - 4, item.Value.Y - 4, 28, 28);



    StringFormat drawFormat = new StringFormat();

    g.DrawString(item.Key.ToString(), f, b, x, y, drawFormat);



    }


    یعنی عدد رو از اینحا می خونه item.Key.ToString(), و توی دایره ها قرار میده

    و points هم به این شکل تعریف کردم

    public


    Dictionary<int, Point> points = new Dictionary<int, Point>();




    و برای پاک کردن هم از این روش استفاده میکنم اما جواب نمیده

    foreach


    (var item in points) points.Remove(item.Key);



    points.Clear();


    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (9.9 کیلوبایت, 22 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (18.0 کیلوبایت, 22 دیدار)

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    آیتماتونو چجوری به Dictionery اضافه میکینین ؟ اون countr رو که باهاش مقدار Key رو میدین Reset نمیکنین ...
    points.Remove(item.Key); این فقط value رو پاک میکنه ...
    points.Clear(); تمام Key و Value هارو پاک میکنه

  8. #8

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    ممنون ار پاسخ شما

    برای قسمت اولی که فرمودید من از این روش استفاده کردم اما این خطا رو میده که عکس رو قرار دادم



    اما پرا از این روش استفاده شده من روش دیگه ای بلد نیستم که به این متغییر ها دست رسی داشته باشه اگه روش بهتری هست راهنمایی کنید که این همه دردسر هم نکشم برای پاک کردن متغییر ها
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (25.1 کیلوبایت, 22 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (8.5 کیلوبایت, 22 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    آیتماتونو چجوری به Dictionery اضافه میکینین ؟ اون countr رو که باهاش مقدار Key رو میدین Reset نمیکنین ...
    points.Remove(item.Key); این فقط value رو پاک میکنه ...
    points.Clear(); تمام Key و Value هارو پاک میکنه



    this.points.Add((int)PNum.Value, newPoint((int)LocX1.Value, (int)LocY1.Value));

    من از این کد برای اضافه کردن استفاده میکنم -من دقیقا متوجه نشدم که باید چی کار کنم من همه اون دستوراتی که گفتین رو قرار دادم اما بازم این counter صفر تمیشه

  10. #10

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    PNum.Value رو باید 0 کنین ...

  11. #11

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    PNum.Value رو باید 0 کنین ...
    این کارو میکنم بازم نمیشه

  12. #12

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    چرا از یه متغیر static استفاده نمیکنی؟

  13. #13

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    نقل قول نوشته شده توسط unknown.unforgiven مشاهده تاپیک
    چرا از یه متغیر static استفاده نمیکنی؟

    میشه بیشتر توضیح بدید

  14. #14

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    این کارو میکنم بازم نمیشه
    کدشو چجوری نوشتی؟
    PNum چیه؟ NUmericUpDown ؟؟
    کجا این ست میکنی به 0؟

  15. #15
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    برای قسمت اولی که فرمودید من از این روش استفاده کردم اما این خطا رو میده که عکس رو قرار دادم
    شما points رو برابر null قرار دادید به همین دلیل این خطا رو که عکسشو گذاشتید میده. شما هر بار که میخواید مقدار هاتون ریست بشه، points رو دوباره new کنید. احتیاجی به null مقدار دادن هم نیست.

    پ.ن: اصولا نباید این مشکل پیش بیاد براتون و با clear کردن مقدار key ها ریست بشه، و ممکنه به دلایل دیگه ای که در برنامتون وجود داره و ما ازش بی خبریم این اتفاق داره میفته

  16. #16

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    نقل قول نوشته شده توسط NIMA_1981 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید
    مثال زیر رو در نظر بگیر:
    فرض کن یه متغیر عددی داری که نمیخوای مقدار اون وقتی از یه فرم میری به یه فرم دیگه پاک بشه، اون وقت از یه متغیر static استفاده میکنن. طریقه استفاده ازش هم مثل بقیه متغیر هاست. مثلاً به جای اینکه بنویسی int a، مینویسی 5=static int a. با این کار متغیر a از نوع عددی و static تعریف میشه (با مقدار اولیه 5) و اگر بین فرم های برنامه جا به جا بشی و دوباره برگردی به همون فرمی که توش این متغیر رو تعریف کردی، مقدار متغیرت همونی هست که بود (حتی اگه دوباره دستور 5=static int a اجرا بشه مقدار همونی هست که بوده و 5 نمیشه). حالا تو این مساله به جای اینکه از key واشه شماره داخل دایره ها استفاده بکنی از یه متغیر عددی static استفاده بکن و هر سری که صفحه رو پاک کردی مقدار این متغیر رو هم 0 بکن

  17. #17

    نقل قول: صفر کدرن شماره گر در list

    دوستان دستئن درد نکنه کلا از for استفاده کردم کع دیگه از این key استفاده نشه

    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •