صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: راهنمایی برای شروع کار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964

    Lightbulb راهنمایی برای شروع کار

    سلام خدمت دوستان عزیز.
    همانطوری که می دونید این انجمن یک انجمن جدیدی هستش و از تکنیک های تقریبا جدید برنامه نویسی میباشد.

    لطفا راهنمایی ها و تجربیات خودتون رو اینجا بگذارین ممنون.
    برای مثال اولین سوال رو خود من می پرسم.

    Windows ce رو اکثرا می شناسیم یا Palm os.

    ولی یکی بگه مثلا گوشی موبایلی مثل 6600 یا 7610 یا ... از چه نوع سیستم عاملی استفاده می کنن و آیا می تونیم برای اونها برنامه نویسی کنیم یانه. خلاصه هر چی می دونی بگو و کم نزار. مرسی
    خدانگهدار...
    آخرین ویرایش به وسیله meh_secure : سه شنبه 20 دی 1384 در 01:26 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم
    ولی شنیدم چون Machine جاوا رو دارن این جور موبایل ها برنامه های نوشته شده با جاوا روشون اجرا میشه

  3. #3
    بعضی گوشی های سری 60 نوکیا این امکان رو دارن . این گوشی ها از سیستم عامل Symbian استفاده می کنن . تو بخش Symbin انجمن یا تو وب می تونید دنبالش رو بگیرید .
    www.symbain.com
    www.nokiaseries60.com
    www.newlc.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    خیلی ممنون از شما.در مورد محیط شبیه سازی این سیستم عامل ها اطلاعی ندارید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    منظورت شبیه ساز چیه
    اگه جاوا رو میگی که روی 99% گوشی ها نصب هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    اگه windows ce و symbian رو بلد باشی رو بیشتر گوشیها جواب میده
    خود pocket pc ها 3 تا استاندارد مختلف دارند بسته به cpu ها شون
    symbian هم برنامه نویسی برای سری های مختلفش یکم فرق داره
    باید به sdk دستگاهت مراجعه کنی
    embeded VS از همه راحتتر و همه گیر تره
    ولی بهتر همیشه مال بورلنده :)
    C Builder X
    بای

  7. #7
    من یه کتاب برنامه نویسی os دارم هر کی می خواد بهم ایمیل بزنه براش بفرستم شاید هم همین جا گذاشتم ولی نه الان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    اگر زحمت بکشی که ممنون میشیم :)
    Ho3in_Mirhadi@yahoo.com
    بای

  9. #9

    Cool

    اگه زحمتی نیست برای من هم بفرستید .ممنون میشم

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    1
    اگر لطف کنید برای منم بفرستید ممنون می شم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    اگه زحمتی نیست یک نسخه رو همین جا بگزارید تا تاپیک بی جهت شلوغ نشه. ولی اگر نتونستی عیب نداره میل کن. میل من هم که این زیر هستش.

  12. #12
    لطفا برنامه نویس در گوشی های سامسونگ e630 و d500 را برایم توضیح دهید

    با تشکر از شما

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط maisam agha
    من یه کتاب برنامه نویسی os دارم هر کی می خواد بهم ایمیل بزنه براش بفرستم شاید هم همین جا گذاشتم ولی نه الان
    باسلام

    لطفا یه نسخه در فاروم بگذارید که همه استفاده کنند.

    باتشکر

  14. #14
    اگر برای من هم بفرستید ممنون میشم.

  15. #15
    در صورتی که آدرسی برای حرید نرم افزار Appforge CrossFire در تهران دارید لطفا اعلام نمایید .

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    10
    سلام
    اگر برای من هم امیل بزنید خیلی ممنون می شم
    اگر کسی چیزی به من یاد بدهد برده او می شوم !!! حضرت پیامبر بزرگ وار نوح
    البته ماهمه با برده داری مخالفیم
    jaleel_gh@yahoo.com

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    99
    سلام.اگه ممکنه برای من هم بفرستید.
    venoosl@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله lvenoos : سه شنبه 15 فروردین 1385 در 08:36 صبح

  18. #18

  19. #19

    درخواست کتاب

    با سلام اگر امکان دارد برای من هم بفرستید
    alib_1421@yahoo.com

  20. #20
    لطفا برای من هم بفرستید
    shinsinbin@yahoo.com

  21. #21
    کاربر جدید آواتار taha_Delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    2
    نقل قول نوشته شده توسط maisam agha
    من یه کتاب برنامه نویسی os دارم هر کی می خواد بهم ایمیل بزنه براش بفرستم شاید هم همین جا گذاشتم ولی نه الان
    اگه می شه برای من هم ارسال کنید

    iran_taha@yahoo.com

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    21
    سلام
    اگه امکان داره برای منم بفرستید
    hajar_jafary@yahoo.com

  23. #23
    پس لطف کنین واسه منم بفرستین این کتاب .
    ممنون

  24. #24
    اگر لطف کنید برای من هم بفرستید ممنون می شم .
    vahid_jeyms@yahoo.com

  25. #25
    دوستان اگه ممکنه یکی زحمت بکشه و آن رو یجایی اپلود کنه که بقیه دوستان هم بتوانند استفاده کنند و دوستانی که میخواهند از این کتاب استفاده کنند بجای زدن پست دکمه سپاس اون فرد (فایل اپلود کرده) رو بزنه. تا شاهد اینقدر پست بیهوده نباشیم.
    موفق باشید.

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Javadxp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    مرند - تهران
    پست
    51
    آموزش برنامه نویسی سیمبین:
    Symbian OS Workshop Farsi

    ----------------------------------------------------------------------
    وبلاگهای آموزش برنامه نویسی موبایل:
    http://symbiandeveloper.blogfa.com
    http://series60.blogfa.com

  27. #27
    این هم یکی دیگه از کارهای این بزرگوار(موسی مرادی) لینک دانلود

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83
    نقل قول نوشته شده توسط reza1357
    این هم یکی دیگه از کارهای این بزرگوار(موسی مرادی) لینک دانلود
    عزیز جان ما رو شرمنده می‌فرمایید.

    ضمناً آقا جواد از لطفتون ممنونم ولی اون لینکی که شما گذاشتین، لینک Symbian os workshop نیست بلکه یه کتاب الکترونیک دیگه است که در مورد فایل‌های پروژه‌های برنامه‌نویسی symbian نوشته‌ام.

    ً symbian os workshop farsi رو می‌تونید مستقیماً از آدرس زیر هم دریافت کنید:
    http://mousa.persiangig.com/articles...shop_farsi.zip

  29. #29

    Smile درخواست

    نقل قول نوشته شده توسط maisam agha
    من یه کتاب برنامه نویسی os دارم هر کی می خواد بهم ایمیل بزنه براش بفرستم شاید هم همین جا گذاشتم ولی نه الان
    اگه لطف کنین و برای منم بفرستین ممنون می شم.
    dolati.h@gmail.com

  30. #30

    Red face

    گوشی من Motorola V3I است و تصمیم دارم یک برنامه بانک اطلاعاتی با چند تا فرم ورود اطلاعات براش بنویسم! زبان های C#‎ , Delphi و بانک SQL Server بلدم! آیا می شه این کار رو بکنم؟ جواب می ده؟ از کجا باید شروع کنم؟ آیا با این زبان ها می تونم این کار رو بکنم؟ لطفا هر کی می دونه کمکم کنه

  31. #31

    Wink

    لطفا این کتاب رو برا منم ارسال کنید: aminazizam@yahoo.com

  32. #32
    لطف کنید برای من هم بفرستید saheran@gmail.com

  33. #33
    با سلام

    با تشکر از برپاکننده همچین تاپیکی از همه دعوت می کنم اگه سوالی چیزی در مورد برنامه نویسی موبایل با جاوا هستند سوال کنن شاید بتونم کمکی هرچند کوچیک در این زمینه داشته باشم

    درود

  34. #34
    بادرود
    من برنامه نویسی ویژوال بیسیک و پاسکالو واردم می خوام برنامه جاوا برای موبایل بنویسم چطور شروع کنم شنیدم بعضی نرمافزارها پروژه های بیسیکو به جاوا تبدیل می کنن

  35. #35
    سلام
    لطفا برای من هم بفرستید
    hmdfar@yahoo.com
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  36. #36
    ممنون می شم اگه برای من هم بفرستید
    pegah_sahar00@yahoo.com

  37. #37
    میشه برای من هم بفرستید ممنون میشم
    mis_daneshjoo@yahoo.com

  38. #38
    سلام دوستان من برنامه ای را با زبان دلفی نوشته ام و می خواهم که در موبایل اجرا کنم کسی می تواند راهنماییم کند که چکار کنم . متشکرم

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053
    دوست عزیز ممنون میشم واسه ی منم بفرستی
    در ضمن من VB و پاسکال رو تقریبا بلدم (C++‎ هم تازه شروع کردم) میخواستم ببینم چه جوری میتونم با این معلومات اندک واسه گوشی های جاوا برنامه بنویسم
    اصلا شدنی هست؟؟؟؟؟؟
    babak.cyclops@gmail.com

  40. #40
    اگر برای من هم بفرستید ممنون میشم
    fascist_farshad@yahoo.com

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •