نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال در مورد MainMenu

  1. #1

    سوال در مورد MainMenu

    سلام
    از طریق کد نویسی چطور میشه به آیتمهای یک mainmenu آیتمهای جدید اضافه کرد
    یا اینکه برای هر کدوم از آیتمها یک زیرمنو با آیتمهای جدید تعریف کرد
    با تشکر

  2. #2

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    M1 : TMenuItem;
    begin
    //Add a top-level menu item to MainMenu
    M1 := TMenuItem.Create(Self);
    M1.Caption := 'Tests';
    with MainMenu1 do
    begin
    Items.Add(M1);
    //Find a menu item and add a submenu to it
    M1 := TMenuItem.Create(Self);
    M1.Caption := 'Test 1';
    Items.Find('Tests').Add(M1);
    end;
    end;

  3. #3
    مرسی علی جون امتحان میکنم ببینم چی میشه

  4. #4
    سلام
    این سوال رو من قبلا مطرح کرده بودم
    برای کامل شدن کد بالا لطفا بفرمائید بعد از تعریف یک آیتم برای منو چطور اجرای یک procedure رو به اون نسبت بدیم
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    می تونی از Action اون استفاده نمایید.

  6. #6
    Procedure اونو باید قبلا تعریف کرده باشی و بعد هم

    Procedure test(sender:Tobject);
    begin
    showmessage('test');
    end;


    M1.OnClick:=test
    You never know what you can do until you try

  7. #7
    سلام
    شما کد بالا رو تست کردید؟
    من اجرا کردم خطا گرفت
    اگر ممکنه کامل کنید
    با تشکر

  8. #8
    چه خطائی داد؟
    تنها فرقی که این تابع با توابع تست شده من داره اینه که جزء کلاس نیست
    اگه به صورت زیر باشه آره تست هم کردم


    Procedure Tform1.test(sender:Tobject);
    begin
    showmessage('test');
    end;
    You never know what you can do until you try

  9. #9
    تنها فرقی که این تابع با توابع تست شده من داره اینه که جزء کلاس نیست
    دقیقا مشکل همینه که اشاره کردید. "باید" تابع عضو کلاس باشد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    اگر تابع عضو فرم نباشه ، در آرگومنتاش Sender نباشه و یا به صورت Private تعریف بشه نمی توان در Eventها قرار داد ...

  11. #11
    اگر تابع عضو فرم نباشه ، در آرگومنتاش Sender نباشه و یا به صورت Private تعریف بشه نمی توان در Eventها قرار داد ...
    با احترام:
    ۱- تعریف تابع به صورت Private مشکلی ‍پدید نمی آورد.
    ۲- نیازی نیست حتما تابع عضو فرم باشد. می تواند عضو هر کلاسی باشد.

  12. #12
    سلام
    متشکر از آقای جهرمی

تاپیک های مشابه

  1. MainMenu با حالت گرافیکی
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 12:27 عصر
  2. در mainmenu بتوانم با خط یکسری کار را از هم متمایز کنم
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 08:14 صبح
  3. مشکل با MainMenu
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 07:02 صبح
  4. یه سوال راجع به mainmenu
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 11:21 صبح
  5. من یک mainmenu دارم میخواهم هر ...
    نوشته شده توسط hamidehsadat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 08:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •